Bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
Allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken
Saol canimgözünaydıııııııııın
ayy bnde yapmak istiyorum da azdaha beklicem
Bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
Allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken
aman anca geldım kızlar. gecmıs olsun dıleklerınız ıcın sagolun...
evımı pakladım mamalarımızı yaptım oturdummm kızımda babasıyla dısarda sürtmekte :)
canım gözün aydın çoks evindim nazlı anacım bu şubat melekleri...geldık kızlar.
Cok sukur hıc bı saglık problemımız yok. Doktorumuz tarttı 6.480 olmus kılosu. Yanı 1 haftada 210 gr almış. Her doktorun tartısı farklılık gosterır o yuzden burda tartmak ıstedım buraya cagırdım senı dedı. Merak etme bebegın aç kalmıyo emmedıgı bı haftada bıle 210 gr alması gayet ıyı beslendıgını gosterır dedı. Bebeklerde zaman zaman memeyı reddetme olabılıyomus. Buna aldanıp aman bebegım emmıyo bıberon vereyım kaşıkla vereyım mama vereyım gıbı yontemlere basvurma,zaten memeyı bırakmaya yer arayan bı bebege farklı alternatıfler sunarsan bırakmasına yardımcı olursun dedı. Agladıgı zaman ver gogsunu alıyosa alır almıyosa zorlama memeden ıyıce sogutma cocugu dedi. Memeyı sakın bırakma zamanla duzelıcektır dıyo... Sıcaklar basladı cok gıydırme cocugu sıcaktanda bunalıp emmemezlık yapabılır dedı bir de.
Oyle yanı kızlar. Bıraz huysuzluk biraz naz sonuç bu işte...
bende başladım vermeye çorbanın sularından ama tadıyo damak zevki gelişsin kolaylık olsun diye halbuki bana doktor 6 aya kadar bişi vermedi dedi ama zor olur sonra sanki kendileri besliycek zati çok vermiyom toplu iğne ucu kadar bilem değil...emiyo sadecesevindim birşey olmamasına zeynep
gözümüz aydın
nazlı bizim bebşler hep
kızlar ben yediğim meyveden biraz emdiriyorum kızıma
iki gündür yenidünya veriyorum bugün istekli bir şekilde emdi nerdeyse koparacaktı meme gibi tutmaya çalışıyo :ecrin_bebek:
anam canım sendemi o0lmadın hiç oldun mu peki doğumdan sonra..bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken
gözün aydın canım...slmmmm herkeze
çok kaynatmışınız yine yaaa
bnde temizlik yaptım bugün ama bitmedi henüz(( yoruldum da dinleniom.
Ayyy bugün güzel bi haber aldım
haftaya değil sonraki hafta annemlere gidiyorumm
3,4 gün kalıcazkaydirigubbakcemile3
kızlar öyle böyle deil burak iyiden iyiye elini emiyooo((((((
hoş geldin canım oh sefan olsun valla çok gezgin olacak sevecek gezmeyi böcük...aman anca geldım kızlar. Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın sagolun...
Evımı pakladım mamalarımızı yaptım oturdummm kızımda babasıyla dısarda sürtmekte :)
aynen ya ben çıkarıyom o sokuyo ya anlamadım geçmedide hani geçerdi...yerimonun baş parmağını bide aras emip midesini bulandırıyo bazen kusturuyo kendini oy oy..sibelcim ecemde sabahtan beri bas parmagini emmeye basladi ben çekiyorum o emmiyo
emzigini veriyorum atiyo parmaga devam hiç istemiyorum bende parmak emmesini
üzülme canım bizimde babamız çok çalışyo bizde çok özlüyoz bi gözüm göreüyo öteki görmüyo adamı düşünben yine olaya fransızım zeynepcim kim hastaydı bilmiyorum ama geçmiş olsun böcüğümüz iyidir inşallah.. Sizin kızmı çok gezgiç olacak yoksa babası bakımından çokmu şanslı anlamadım :)) bizimki haftada toplasan 5 saat görmüyordur bile oğluşumu(( bugün yine geç gelicekmiş mesela :bbo:
selamm..
babamız maça gitti.defnecik uyuyo.zeyno çizgifilm seyrediyoo.bi bakayım dedimm...
ee nasılsınızzz...
Biz Iyiyiz canim birazdan Ecemin banyosunu yaptiricam karnini doyurup yatiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?