2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim geçmiş olsun bak korkulacak bişey yokmuş bu aylarda oluyor galiba öyküde bi ara direndi emmiycem diye ama galip meme oldu ALLAH aşükür...
bu arada bende lekelenme başladı bugün sanırım adet olucam

Bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
Allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken

hadi gözünaydın.demiştim sana bendede oluyo.adete yakın.tabi çok eski adete yakın...

aman anca geldım kızlar. gecmıs olsun dıleklerınız ıcın sagolun...
evımı pakladım mamalarımızı yaptım oturdummm kızımda babasıyla dısarda sürtmekte :)

Sibelcim Ecemde sabahtan beri bas parmagini emmeye basladi ben çekiyorum o emmiyo
emzigini veriyorum atiyo parmaga devam hiç istemiyorum bende parmak emmesini

aman anca geldım kızlar. gecmıs olsun dıleklerınız ıcın sagolun...
evımı pakladım mamalarımızı yaptım oturdummm kızımda babasıyla dısarda sürtmekte :)

ben yine olaya fransızım zeynepcim kim hastaydı bilmiyorum ama geçmiş olsun böcüğümüz iyidir inşallah.. sizin kızmı çok gezgiç olacak yoksa babası bakımından çokmu şanslı anlamadım :)) bizimki haftada toplasan 5 saat görmüyordur bile oğluşumu(( bugün yine geç gelicekmiş mesela :bbo:

canım gözün aydın çoks evindim nazlı anacım bu şubat melekleri...
bende başladım vermeye çorbanın sularından ama tadıyo damak zevki gelişsin kolaylık olsun diye halbuki bana doktor 6 aya kadar bişi vermedi dedi ama zor olur sonra sanki kendileri besliycek zati çok vermiyom toplu iğne ucu kadar bilem değil...emiyo sadece
bu arada bende testimi yaptim çok sükür negatif çikti içim rahat etti hiç olmazsa
allah isteyipte olmayanlara nasip etsin bizim için daha çok çok erken
anam canım sendemi o0lmadın hiç oldun mu peki doğumdan sonra..
gözün aydın canım...
kızlar öyle böyle deil burak iyiden iyiye elini emiyooo((((((

aynen canım arasta napçaz..

aman anca geldım kızlar. Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın sagolun...
Evımı pakladım mamalarımızı yaptım oturdummm kızımda babasıyla dısarda sürtmekte :)
hoş geldin canım oh sefan olsun valla çok gezgin olacak sevecek gezmeyi böcük...
sibelcim ecemde sabahtan beri bas parmagini emmeye basladi ben çekiyorum o emmiyo
emzigini veriyorum atiyo parmaga devam hiç istemiyorum bende parmak emmesini
aynen ya ben çıkarıyom o sokuyo ya anlamadım geçmedide hani geçerdi...yerimonun baş parmağını bide aras emip midesini bulandırıyo bazen kusturuyo kendini oy oy..
üzülme canım bizimde babamız çok çalışyo bizde çok özlüyoz bi gözüm göreüyo öteki görmüyo adamı düşün

selamm..
babamız maça gitti.defnecik uyuyo.zeyno çizgifilm seyrediyoo.bi bakayım dedimm...

ee nasılsınızzz...

Fatoscum canim ben daha hiç adet olmadim son bir haftadirda bel agrisi kasiklarda agrim vardi arada bi bulanti hafiften bende süpelendim test yaptim

Biz Iyiyiz canim birazdan Ecemin banyosunu yaptiricam karnini doyurup yatiricam

.en ögle yıkadım.şimdi uyuyo.zeynepte uyumadıgı için odaya yatırmadım salonda ana kucagında uyuyo.ama sanki derin uyuyo gibi.akşam uykusuna daldırdık gibi...

kızlar selam,

el emme konusunu doktoruma sormustum. engel olalimmi emdigi zaman diye. oda hayır olmaya gerek yok. saglıklı bebekler bunu alıskanlık haline getirmezler. bir süre sonra geçer dedi. nitekimde geçti. nadire arada yine alıp emiyor kısa süreli olarak ama engellemeyin cocugun aklı daha cok takılmasın eline.

Zeynep çok geçmiş olsun. endişeli bir gece gecirmissin. hicbisey olmasada o endise insanı bitiriyor. bizde ilk acilimize gaz yüzünden kusma olmuştu çok öyle gitmistik. hic bisey cıkmamıstı.

bir şey sormak istiyorum kızlar. bizim tontiş pusetine oturdugunda ayaklarıyla devamlı öndeki bariyer varya bebekler düşmesin diye orayı ittirip duruyor. ayakları devamlı orda. tabi haliyle yere basıyormus gibi oluyormudur acaba? Ben pusetini yatık kullanamıyorum. yatıgın bir üstü var hafif egimli onda duruyor sadece.

bu arada bende hala regli olmadım valla cok rahatım olmasa iyi olur. şöyle yazı rahat geçirsem diye düşünüyorum.

2012 dede hayatımızda herşey yolunda giderse tekrar hamile kalmak istiyorum karar verdim. Doruk a bir kardes lazım... :) eşimlede anlaştık. kardeşsiz olmaz. onu hayatta yanlız bırakmak istemiyoruz. birbirlerine destek olsunlar.

Bizim evimizde cok sıcak oluyor. evin derecesinin kaç olması gerekiyor bilen varmı? ben butun gün bitek cıtcıtlı badisiyle oturtuyorum. yoksa cocuk pişecek. hatta bugün babasıyla dışarı cıktı kısa kollu tişört ve eşofman altı giydirdim badysinin üzerine. bide şapka. dışarı cıkarken güneş koruma faktorünüde ihmal etmiyorum. insallah bisey olmaz. aklım cıkıyor ama sıcakta hasta edecek diye korkuyorum. bizim evin derecesi 28-29 derece. cok sıcak.

ZEYNEP6672 canım öyle ayaklarıyla ittirmesinin bi sakıncası olduigunu sanmıyorum.ayaklarıyla durması bence ayrı o zaman bütün kiloyu taşımış oluyo .o tehlikeli ama ayaklarıyla ittirerek ayaklanmaya çalışmasında bişey olmaz sanırım..

bende adet olmadım oh ne rahatlıkk...

ikinci bir çocuk için çok iyi bir karar vermişsiniz.umarım herşey yolunda gider.bende çok iyi ettim diye düşünüyorum.umarım bagları hayat boyu saglam olur...

bizim ev kilimalı oldugu için.zaten kullanmıyoruz klimayı.odayı hafiftende açıyorum.yatarkende bi battaniye seriyorum üztüne yetiyo.gece kontrol ediyorum terlemiyoo..benim kız en çok emerken çok terliyoo..

parmak emme bizde fazla degil.şöyle bi alır gibi yapıyo okadar.yani şapur şupur olayları bizde yok...aman olmasındaa...

yaw kızlar bide yürüteç için ne düşünüyorsunuz? bazı yerlerde almayın diyorlar ama cok büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum ben... siz ne düşünüyorsunuz? ve kaç aydan sonra kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…