2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepçim biizm evimiz küçük olduğu için almayı düşünmüyoruz.hiç araştırmadım yürüteçi.
Fatoşçum ne zamandır görüşemedik. Nasılsın...

Kızlar bu arada Çakırgözlü vardı ya 2011 ocak annesi olacak sanırım. Hadibakem diye yeni nik almış şimdi mesajlaştık. Kan testi pozitif çıkmış.. Ayy inşallah bu sefer aynı acıyı yaşamaz

Havacım ıyım canım saol sen nasılsın canım mınık kuŞun nasıl ay Çok sevındım Çakır gÖzlÜye valla hep aklımdaydı ne oldu dıye allahım saĞsalım nasıp etsın kucaĞına almayı

xağol Fatoşçum Esra iyi maşallah. Ama çok özlüyorum. Geceleri uyuyo genelde gündüzleri az uyuyomuş. Fazla da görüşemiyoz. Off kafayı yiycem ya...

Aras kuş nasıl...

mrb cnm, yürüteç, kanguru vb şeyler bazı bebeklerin özel bölgelerini olumsuz etkiliyor diye duydum ben. doktora da soracaktım ama bi türlü sıra gelmedi ona. ama ben kullanmayı düşünmüyorum. kullananlar da 7. ay ve sonrasında kulanıyor diye biliyorum.

İyİ geceler kızlar nasılsınız?bebİŞler nasıl benİmkİ mam yedİ uyudu..

iyi geceler fatoşcum. bizim cadı da 8 de uyudu sositososito yaramaz gazlarla uğraştık bugün. neyseki atlattık. çok şükür rahat uyuyor delikafadulden

ne güze bi haber bu havvacım. çok sevindim yaaa. allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın, tamamına erdirsin inş.
ee senden naber?

Canım benım kıyamam yavrum oda ÖzlÜyodur senı oda ıı canım oda uyuyo ne yapsın harbı kuŞ bunlar kuŞŞ

Ay teyzelerı oĞluŞum bu gÜn Çekyatın ÜstÜndeydı bende bılgıısayar baŞınnda anam bı baktım dÖnmÜŞsoluna Şok oldum Çabalıyodu ama Çok bırden dÖnÜ verdı Çok sevındım her yenı hareketlerı ınsanı bÜyÜlÜyo...

Fatoscum canim ben daha hiç adet olmadim son bir haftadirda bel agrisi kasiklarda agrim vardi arada bi bulanti hafiften bende süpelendim test yaptim

herkese iyi geceler. ya kızlar bende daha adet olmadım. bir ara kasıklarım çok ağrıyordu ama o geçti şimdi de bacaklarım ve ayaklarım inanılmaz ağrıyor... ööle bulantı falan yok ama.... yok yok ben hamile değilimdir zati...

kızlar sizin bebişler sesli gülüyor mu? Melis hala sesli gülmüyor öyle sesler çıkarıyor kendi kendine oyuncaklarla konuşuyor ama hala sesli gülmüyor. yoksa erken mi daha??

iyi geceler.bende olmadım daha.inş olmam daha.hihoyyyt

kızlar sizin bebişler sesli gülüyor mu? Melis hala sesli gülmüyor öyle sesler çıkarıyor kendi kendine oyuncaklarla konuşuyor ama hala sesli gülmüyor. yoksa erken mi daha??

evet canım sesli gülüyor.hele babasını görünce çıldırıyo resmen...delikafadulden

aksam ecemi yikadim saat 9 gibide yatirmadan önce yatakta emzirdim
ikimizde uyuyakalmisizopuyorumnanaktan telefonun sesine uyandim saat 10 buçuk olmus
anam sersem gibi kalktim sabah mi aksam mi diye aklim karistikafamçokkarıştı

Prensesim Ecemde sesli sesli kahkahalar atiyo artik

kızlar selam ya artık hiç giremiyorum.. ama bebğimi cok seviyorum ya her gün yeni bişey yapıyor maaşallah.. uğraştırıyor ama evlat süper bişey ya..opuyorumnanaktançok mutluyun.. allah nazardan saklasın!!

sıhatlar olsun canım
bide ben uyuya kalsam ya sabahın köründe bi kalkıyorum gecede uyu uyuya bilirsen

özlettin kendini herkesin evladfı tatlı kızım arada bizimle de ilgilen...
özletme kendini..lmaz:

merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…