aksam ecemi yikadim saat 9 gibide yatirmadan önce yatakta emzirdim
ikimizde uyuyakalmisizopuyorumnanaktan telefonun sesine uyandim saat 10 buçuk olmus
anam sersem gibi kalktim sabah mi aksam mi diye aklim karistikafamçokkarıştı
Prensesim Ecemde sesli sesli kahkahalar atiyo artik
merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom
yaw kızlar bide yürüteç için ne düşünüyorsunuz? bazı yerlerde almayın diyorlar ama cok büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum ben... siz ne düşünüyorsunuz? ve kaç aydan sonra kullanılıyor?
Zeynepçim biizm evimiz küçük olduğu için almayı düşünmüyoruz.hiç araştırmadım yürüteçi.
Fatoşçum ne zamandır görüşemedik. Nasılsın...
Kızlar bu arada Çakırgözlü vardı ya 2011 ocak annesi olacak sanırım. Hadibakem diye yeni nik almış şimdi mesajlaştık. Kan testi pozitif çıkmış.. Ayy inşallah bu sefer aynı acıyı yaşamaz
Ay teyzelerİ oĞluŞum bu gÜn Çekyatın ÜstÜndeydİ bende bİlgİİsayar baŞınnda anam bİ baktım dÖnmÜŞsoluna Şok oldum Çabalıyodu ama Çok bİrden dÖnÜ verdİ Çok sevİndİm her yenİ hareketlerİ İnsanı bÜyÜlÜyo...
kızlar sizin bebişler sesli gülüyor mu? Melis hala sesli gülmüyor öyle sesler çıkarıyor kendi kendine oyuncaklarla konuşuyor ama hala sesli gülmüyor. yoksa erken mi daha??
kızlar selam ya artık hiç giremiyorum.. ama bebğimi cok seviyorum ya her gün yeni bişey yapıyor maaşallah.. uğraştırıyor ama evlat süper bişey ya..opuyorumnanaktançok mutluyun.. allah nazardan saklasın!!
merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom
günaydınnnnnn
bende 1 mayısta adet oldum 6 gün sürdü sonra bittiamae bittim dehşet ağrılı oldum Allahtan annemdeydim olduğum zaman kardeşimle falan annem baktı naza biraz.
ayy 1 ayıl aradan sonra adet olayını yaşamak çok zor. olmamak ne rahatmış. şu kadın milletinin derdi hiç bitmiyor...
bişey sorcam kızlar muhallebiye ne zaman başlıycaz 5. ay bitince dimi?
hani pirinç unu ve az şekerle pişirip vercez ya gece yatarken..
Günaydin kizlar.....
saol kızlar ınsallah hemen bıter cok kotu vala agrısı
papatya cnm daha once kaynanala oturuyoduk evlenırken bır kac yıl oturalım dedık bende kabul etım cunku kaynanamı hıc tanımıyodum allah tanıdım gunude napsın vala hemen ev bulalımda cıkalım
Valla Aysegül fenada olmadi uyumam
uykumu alinca Kocisle oturduk film izledik rahat rahat
saol kızlar ınsallah hemen bıter cok kotu vala agrısı
papatya cnm daha once kaynanala oturuyoduk evlenırken bır kac yıl oturalım dedık bende kabul etım cunku kaynanamı hıc tanımıyodum allah tanıdım gunude napsın vala hemen ev bulalımda cıkalım
Valla Aysegül fenada olmadi uyumam
uykumu alinca Kocisle oturduk film izledik rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?