2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese.

bugün istanbul buluşması var lee, bol eğlenceli bir gün olsun.. resim istiyoruz ona göre..

günaydınn cicişlerrr
meleksen bende dün adet oldum ama bugün ağrısı çıktı benim de karnım felaket ağrı kesici alcam mecburen...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom

yok valla daha olmadım.utkuda çok kötü olmuştum iyi hatırlıyorum.inş bunda öyle olmaz.geçmiş olsun canım .....

günaydınnnnnn
bende 1 mayısta adet oldum 6 gün sürdü sonra bittiamae bittim dehşet ağrılı oldum Allahtan annemdeydim olduğum zaman kardeşimle falan annem baktı naza biraz.
ayy 1 ayıl aradan sonra adet olayını yaşamak çok zor. olmamak ne rahatmış. şu kadın milletinin derdi hiç bitmiyor...

bişey sorcam kızlar muhallebiye ne zaman başlıycaz 5. ay bitince dimi?
hani pirinç unu ve az şekerle pişirip vercez ya gece yatarken..

ben kesinlikle almayı düşünmüyorum.zeyneptde kullanmadım.defneded kullanmayacagım doktorlar zararlı oldugun söylüyorlar..

ayyy çok sevindim.bana arkadaşlık teklif etmiş bu hadibakem yahu bu kimki diyodum..demek çakırgözlüymüşş.çok sevindimm..

evet yaa annesi maşallah..bende ilk döndügünü görünce çok mutlu oldumm..

kızlar sizin bebişler sesli gülüyor mu? Melis hala sesli gülmüyor öyle sesler çıkarıyor kendi kendine oyuncaklarla konuşuyor ama hala sesli gülmüyor. yoksa erken mi daha??

benimki bayagı gülüyo canım..

dimi bundan güzelimi var...ne mutlu bize çok şükür..

merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom

ben daha olmadım adett..canım kolay gele..

genelde ek gıdaya 4.adan itibaren başlanılıyo..muhallebi.pirin unu.herşeyden 4.aydanitibaren tattırmaya başlıyorsun..

bu arada herkese günaydınn..

meleksen soramadım.yaw siz niye kaynananızda kalıyorsunuz.siz daha öhce nerde oturuyordunruz.ev bulacagız falan demişsin.anlamıdm ben.

saol kızlar ınsallah hemen bıter cok kotu vala agrısı
papatya cnm daha once kaynanala oturuyoduk evlenırken bır kac yıl oturalım dedık bende kabul etım cunku kaynanamı hıc tanımıyodum allah tanıdım gunude napsın vala hemen ev bulalımda cıkalım

Günaydin kizlar.....

günaydın reyhanımm..

kız bende bazen defnecigi uyutum derken bende onla uyuya kalıyorum:)))

hımm anladım canım.inşallah çabucak çıkarsınız artık tam aile oldunuz yalnız olsanız iyi olur..:)))

Melekcim gözün aydin canim kocisine özgede babasina kavustu sonuna
kaynanayi takmamaya çalis canim he he de bildigini yap sen ev bulana kadar sabir artik canim

tam bilmiyorum ben senin durumu.kesin dönüşmü yaptınız?eşin niye burdaydıki?çok soru sordum ama...

kızlar ben kaçar...utku uyandı kahvaltı yapcez...ahanda burakta uyandı...

herkese günaydınn

çoğunluk ist. buluşması için hazırlanıyor... kimsecikler kalmamış..
zeynep hazırlık yapıyor sanırım. hiç görünmemiş sabah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…