2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum dediğin karışımı söyledim eczaneye biz yapmıyoruz dediler..

havvacım 3 saate bir sağmam gerekiyor sütü ama malesef iş yerinde olmuyor. biilirsin belki şirket taşındı ama asıl yerine değil. 1 ay falan geçici yere taşındık, burada da buzdolabı yok. zaten süt sağacak yer de yok. haliyle gün boyu biriken sütü eve gidice sağıyorum. hem sağıyorum hem burak'ı emziriyorum. işte ne kadar çıkarsa..gerçek yerine taşınınca işyerinde de sağcam valla biraz utanıyom ama napiim oğlum için.. makina çok ses çıkartıyo,medela elektrikli almıştım ben:) bizim şirkette yazılım yapıyo zaten, tık çıkmıyo kimseden :)

sen nasıl sağıyorsun okulda ?

kızlar ben de daha regl olmadım, böyle çok rahat. :)

ama benim de geçen gün ameliyat yerim çok fena ağrıdı gece..sizin de ağrıyor mu arada?

merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom
canım bende 1 kere oldum geçmiş olsun...
Herkeze günaydın...

günaydın herkese.

bugün istanbul buluşması var lee, bol eğlenceli bir gün olsun.. resim istiyoruz ona göre..

günaydın kızlar.....

Günaydin kizlar.....
günaydın kızlar istanbullular bu gün zeynodamı buluşuyo bak bak ah çatlayacam ya bende istiyom ama....ii eğlenceler kızlar bol muhabbetler...
Valla Aysegül fenada olmadi uyumam
uykumu alinca Kocisle oturduk film izledik rahat rahat
oh sefan olsun canım ii olmuş
kızlar ben de daha regl olmadım, böyle çok rahat. :)

ama benim de geçen gün ameliyat yerim çok fena ağrıdı gece..sizin de ağrıyor mu arada?

oluyo canım dikkat ettim özleelllikle üşütünce

hülyacım gün içinde sağmadığından dolayı sütün azalıyormuş gibi geliyordur. bir şekilde sağsan.. ne biliyim termosa falan koysan sağdığını... bizim işyerinde kızlar termosa koyduklarını söylemişlerdi. termosun içine bir kaçtanede buz koyarsın. çok hoş olmaz ama lavaboda falan sağsan... yoksa sütün gerçekten azalabilir canım... benimkisi sadece birkaç acizane tavsiye....

kızlar bebişleri hergün yıkıyormuusnuz... geceleri üstüne nasıl bataniye örtüyonuz bide yıkadıktan sonra nasıl giydiriyonuz sıcaklar başladı ya..mesela ben akşam yıkadıktan sonra sıfırkoıl çıt çıtlı üstüne bi kat uzunkollu altına ince bi pijama üstünede ayaklı pantolun içinede bi çorap giydirdim yatarkende polar bataniyesini örtüm banyolu diye normalde hastane çıkışının bataniyesi varya onun gibiince örtüyom siz nasıl yapıyonuz..

günaydım prensesim ii canım şükür uyuyo sıpa şükür zorla morlaalıyo veriyom sen nasılsın canım bu arada adın ne senin kızın nasıl öp kuzuyu..

Valla Fatos ben banyodan sonrada çok giydirmiyorum evler sicak diye
genelde bi çitçitli üstünede pijamalarini giydiriyorum (ayakli pantalon ve uzun kollu üst)
uyurkende uyku tulumuna koyuyorum bizimki battaniyeleri attiyo üstünden
valla böyle bile terliyo bizimki

ben gün aşırı yıkıorum.bide gündüz ögle yada sabah yıkıyorum.ben çıtçıtlı bady üzüneince bibluz.altınada sadece pijamagiyririyorum artık çünkü çok soacak var.haa çorap var muhakkak.akşam battaniye örtüyorum.tamam ama sarıyorum o battaniyeye..

selam fatoşcum bende banyodan sonra fazla giydirmiyorum kısa kollu çıt çıtlı bady üzerine ayaklı pijama takımı tamam tabi ayaklarında çorap da var üzerinede ince battaniyesini örtüyom tamam izmir sıcak fatoşcum korkma üşümezler artık..

günaydınlar tekrarrr.. herkese selam. bebişler inşallah iyidir. uykusuzluk yoktur.

kızlar naz gece terliyor ya yastığı nemli nemli oluyor ters yüz ediyorum her seferinde.
bizim ev çok sıcak oluyor hele bide dün fırındayaptım yemek, daha bi ısındı. dün bütün gün kısa kollu çıtçıtlı badi v e altında penye pijaması ve çorabı vardı. gece yatarken uzun kollu penye pijama üstünü giydirdim, penye battaniyeyi beline kadar örttüm. gene de terlemiş yavrum.
babası da çok terler. onamı çekmiş ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…