kızlar ben de daha regl olmadım, böyle çok rahat. :)
ama benim de geçen gün ameliyat yerim çok fena ağrıdı gece..sizin de ağrıyor mu arada?
canım bende 1 kere oldum geçmiş olsun...merhaba kızlar ben dun bugun adetım ya sızde oldunuzmu yanı bugun kanamamda artı hıc aramızdan adet olmus olan arkadaslar varmı karnımda agrıyo belımde valahı ozgeye zor bakıyom
Herkeze günaydın...
günaydın herkese.
bugün istanbul buluşması var lee, bol eğlenceli bir gün olsun.. resim istiyoruz ona göre..
günaydın kızlar.....
günaydın kızlar istanbullular bu gün zeynodamı buluşuyo bak bak ah çatlayacam ya bende istiyom ama....ii eğlenceler kızlar bol muhabbetler...Günaydin kizlar.....
oh sefan olsun canım ii olmuşValla Aysegül fenada olmadi uyumam
uykumu alinca Kocisle oturduk film izledik rahat rahat
kızlar ben de daha regl olmadım, böyle çok rahat. :)
ama benim de geçen gün ameliyat yerim çok fena ağrıdı gece..sizin de ağrıyor mu arada?
fatoşcum dediğin karışımı söyledim eczaneye biz yapmıyoruz dediler..
havvacım 3 saate bir sağmam gerekiyor sütü ama malesef iş yerinde olmuyor. biilirsin belki şirket taşındı ama asıl yerine değil. 1 ay falan geçici yere taşındık, burada da buzdolabı yok. zaten süt sağacak yer de yok. haliyle gün boyu biriken sütü eve gidice sağıyorum. hem sağıyorum hem burak'ı emziriyorum. işte ne kadar çıkarsa..gerçek yerine taşınınca işyerinde de sağcam valla biraz utanıyom ama napiim oğlum için.. makina çok ses çıkartıyo,medela elektrikli almıştım ben:) bizim şirkette yazılım yapıyo zaten, tık çıkmıyo kimseden :)
sen nasıl sağıyorsun okulda ?
günaydın canlarımmmm herkese....
günaydım prensesim ii canım şükür uyuyo sıpa şükür zorla morlaalıyo veriyom sen nasılsın canım bu arada adın ne senin kızın nasıl öp kuzuyu..
kızlar bebişleri hergün yıkıyormuusnuz... geceleri üstüne nasıl bataniye örtüyonuz bide yıkadıktan sonra nasıl giydiriyonuz sıcaklar başladı ya..mesela ben akşam yıkadıktan sonra sıfırkoıl çıt çıtlı üstüne bi kat uzunkollu altına ince bi pijama üstünede ayaklı pantolun içinede bi çorap giydirdim yatarkende polar bataniyesini örtüm banyolu diye normalde hastane çıkışının bataniyesi varya onun gibiince örtüyom siz nasıl yapıyonuz..
reyhancım aras paşa uyuyo dün gece diyoduki reyhan teyzemide tatlı ecemide öperimmmmm
kızlar peki gündüzleri kilotlu çorapları çıkardınız mı artık. ben hala pantolonun altına giydiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?