2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benimde arada agrıyoo.agır kaldırınca...
burak nasıl olduu

burak'ın keyfi fena değil bu aralar. ama hala pişiğine çare bulamadım dün hametana başladım bakalım geçer inş.

sağolasın tatlım.gerçek yerimize geçtiğimizde buzdolabı olcak, mutfak olcak. rahat etcem ama işte burada bi süre idare edeceğim artık. gerçi buraya da bugün mini dolap getirmişler içecekler için. şimdilik sağma yeri problemim kaldı :) yerini bilirsin belki, üniversite de teknopark'a taşındık. ve binalar da çıt çıkmıyo..

ben hergün yıkamıyorum. zaten ne kadar görüyorum ki oğlumu :) gündüz uyumayınca akşam saatlerinde uyuyo genelde :) biz hala çift kat giydiriyoruz. çıtçıtlı badi, üstüne normal penye badi.uyandığında yelek. altına 2 pijama + çorap. gece de soğuk oluyor, hazır yorgan örtüyordum zaten, yorgana devam hala..dışarısı burda da çok sıcak, ama evler ısınmadı daha.

kızlar peki gündüzleri kilotlu çorapları çıkardınız mı artık. ben hala pantolonun altına giydiriyorum..

hiç giydirmedim. babamız kız mı oğlum diyo ama ben çok istiyorum. artık seneye inş :) oğluma ben10 li çorap alcam :)

kızlar doktor demiştiki sen nasılsan bebekte aynıdır. sana sıcaksa onada sıcak, soğuksa onada soğuktur. yok kuşun kanadından üşür, bilmemne, fazla gidirmeyin sonra en ufak bi rüzgarda hasta olur çok uğraşırsın demişti. hakkatten çok kollamamak lazım. sakınan göze çöp batıyor.

hülyacım kolay gelsin.ama hametan bendede var bakalım.yedeklerimiz var.stokluyuz yani.am tavsiyem emin ol travazol o hemen geçiriyo..

burak hiç uyumuyo yaa.öfffff.neyapcamı şaşırdım.yatırdım geldim.hemen ağlamaya başladı....

slm kızlar yazmadan geçemedim valla ben artık sadece kolsuz çıtçıtlı badi ve çorap giydiriyorum gündüzde öle gecede .o halde bıle terlıyo sizin gibi giydirsem oglum kesın isilik olur.sırnaşık şey

kızlar nazın gece yiyip uykudan dolayı gaz çıkartmadığından sabaha karşı gazı birikiyor pırtlatmaya çalışıyor sabaha doğru. ıkınıp sıkılıyor. sizinkilerde varmı öyle?
gazını illaki çıkartıyomusunuz benimki sızıyor patpat vurunca çıkartsın diye kızıp ağlıyor uykuluyken hiç çıkartmıyor benim bıcırık

Canım ben revirde sağıyorum. Sabah çıkmadan sağıyorum. Sonra okulda boş olan ilk dersimde sağıyorum çay ocağındaki buzdolabına koyuyorum. Böyle günde iki
kere sağıyorum. Olmazsa öğlen arası yemek yemeyip sağıyorum. Canım ya yakında eczane ya da sağlık kabini yok mu oralarda. rica edip sağabilirsin. Hem Hacerin dediği termos iyi fikir internette rastladım ben de. Sıcaklarda yolda zor oluyo. Süt bozulacak diye korkuyorum. Chicconun vardı internette. e-bebekte sanırım. İşine yarar bence.

kızlar ben de daha regl olmadım, böyle çok rahat. :)

ama benim de geçen gün ameliyat yerim çok fena ağrıdı gece..sizin de ağrıyor mu arada?

Brn de regl olmadım daha. Valla çok rahat. Benim de zaman zaman ağrıyo dikişlerim. Özellikle yorucu bir gün geçirmişsem.

Canım ben iki ya da üç günde bir yıkıyorum Esrayı. yarım kollu çıtçıtlı badi ve uzun kollu pijama giydiriyorum. alta da çorap ve ayaklı pijama altı. Gerekirse bi de yelek. Odanın durumuna göre. Fazla kalın giydirmeye alıştırmadım zaten.
Uyurken kundak yapıyodum ben battaniyeyle ama açmaya başladı kendini artık üstüne örtüyom battaniyeyi.

Odasımı sıcak oluyo canım neden terliyo ki o kadar. Bi de yastık kullanımını 1 yaşına kadar sakıncalı diye okudum internette ama...

kızlar peki gündüzleri kilotlu çorapları çıkardınız mı artık. ben hala pantolonun altına giydiriyorum..

Ben çıkaralı çok oldu canım. İstemedi hanımımız rahatsız oldu külotlu çoraptan. Beli sıkı geldi galiba...

Canım ya bence gazını çıkarmadan yatırma. pat pat vurmaktan ziyade sırtını sertçe ovala. Bastırarak yani...

canım ben gaz çıkartmayı bıraktım baya olduama sabahları kakasını yaparken ıkınmalar oluyo ama önceden öyle fena ıkınırdıki mosmor kesilirdi şimdi onlar kalmadı ama...

ismim hacer canım. melisi uyuttum biraz önce ama mamasını yemedi ağladı bağırdı. sanırım bizede geldi bu yememe durumu.
sende mamamı veriyosun hacercim emmmiyomu annem hep söylüyo çocuklar bazen yemez bazen çok yer endişelenme gerçekten öyle ama nerde bilememe rağmen her defasında sıkıntı çekiyom kendi kendime annelik iç güdüsü galiba...
yerim ben onun tulumunu sıcak canım daralıyodur artık
kundak gibi sarıyon sanırsam ii duruyo benim velet durmaz..eller hep dışarda...
Ah dayanamam bizde onu öperiz kocaman kocaman
zemuszemuszemuszemus
haklısın canım sıcak ama bak bugünkü havaya hiç belli olmuyo gerçi sıcak genelde ne bileyim canım ya insan yinede korkuyo aslında çok sakınmamamk lazım eşim çok rahat bu konuda bayışlıyorum adamın rahatlığına ben örtetim o açar...
oy kıyamam kesin çekmiş ozaman babaya canım genelde zati ense bölümleri çok terliyo yatarken arasyta ateş gibi oluyo...
ben hiç giydirmedim erkekiz ya şaka tabikışa nasipse...
çok çekti pişikten kıyamam ya anladım canım daha soğuk oralar demekki

burak hiç uyumuyo yaa.öfffff.neyapcamı şaşırdım.yatırdım geldim.hemen ağlamaya başladı....

elini emmeye çalışıyo.ememeyince sinir oluyo ağlıyo..uyumuyo....
canım ya arasta sırf emme yüzünden çok zor dalıyo dalana kadarda anamı ağlatıyo
ev sıcaksa giydierme zaten canım bizim ev 26 27 gösteriyo odanın kapısıda açıkken..
ben çıkarmıyorum artık çok şükür ya geçti o günler neler çektik gazdan ama oluyo gazı tabi kendi çıkarıyo yinede uyumazsa arada çıkartıyom çünkü gündüz bile yerken uyuyo sıpa...
açar atbi annesi koca kız oldu esracım...

nerdesiniz yav istanbulluları anladıkta size ne oluyo huuu kızlar....topiğimizi böle sahipsiz koymayalım da

selam kıslar uyuttum benimkini geldim gündüzleri kesik kesik uyuyo dalmıyo o yüsden hiçbi iş yapamıyom.bide şimdi akşama yemekli misafir geliyomuş onu öğrendim ben needicem şimdi off sinirim bosuldu ben kendi karnımı doyurmaya zor vakit buluyorum benim mızmız kısçemden.ne pişirsem önerilerinizi bekliyorum pratik nolabilir

candy ne bilim canım ya aklıma bişi gelmedi...şehriye çorbası yap yemeklik neyin var bilemem bi sebze yemeği yanınada pilav veya makarna ne olacak daha işte...yeter çok bile çocuklu kadına...
sevilcim niyeki canım vardır bi zoru kıyamam ya uyumadıkçada huysuzlanır....

ne bilim fatoş sıçrayıp kalkıyo korkuyomu acaba gazıda olabilir belki dillerinden anlamıyozki gaz olayı yavaş yavaş azalmıştı diye seviniyodum gene hortladı

evet şehriye olabilir pilavıda kesin yaparım yanına tavuklu bişilermi yapsam tamam işte biraz bezelyemde var

KorkmuŞta olabılır .oku veya okut...
Kız sen bursanın nersındensın bende bursadan gelın geldım 2 yıl oldu canım bursamdan kopalı Çok Özledım Çok aılem orda bÜtÜn akrabalarım orda...
Ama hazıranda ordayım bacımın dÜĞÜnÜ var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…