2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hazır paket mantılar var ondan alıpyoğurtlasan yanınada çorba falan gelenler yakınsa sorun yok ama çok samimi diilsen işin zor allah kolaylık versin

bursa maksem temenyerini biliyonmu onun karşısındayım dereye bakıyo evimiz siz nerde oturuyodunuz bursada

ne bilim fatoş sıçrayıp kalkıyo korkuyomu acaba gazıda olabilir belki dillerinden anlamıyozki gaz olayı yavaş yavaş azalmıştı diye seviniyodum gene hortladı

gazı vardır büyük ihtimal cnm benimkide gündüzleri şöyle uzun uzadıya uyumuyo hemen uyanıyo akşamdan geceye kadar güzel oluyo bu seferde tam ben yatıcam o kalkıyo bu yüsden zor oluyo

Sibelce bırak emsin hic müdahale etme. biraz hafif bir müzik dinletmeyi dene istersen. ama gazı olmadığına ve karnı ac olmadığına emin olduktan sonra.... bide müzikle dene bence

valla benimkide acaip elini emmeye alıştı dr izin verme kıyafetinin kollarını içine sok falan dedi ama yapmıyorum ben konuşuyorum yavaşça çektiriyorum elini dikkatini falan dağıtıyorum elbet bırakır ömür boyu emcek diil ya

gazı vardır büyük ihtimal cnm benimkide gündüzleri şöyle uzun uzadıya uyumuyo hemen uyanıyo akşamdan geceye kadar güzel oluyo bu seferde tam ben yatıcam o kalkıyo bu yüsden zor oluyo

aynen cnm 8 -8.30 gibi gece uykusuna yatıyo ben yatana kadar o kalkıyo şöyle biraz daha geç yatsa güzel olcak ama uykusu gelince çok mızmızlanıyo kendi kendine bile sızıyo bazen

hazır paket mantılar var ondan alıpyoğurtlasan yanınada çorba falan gelenler yakınsa sorun yok ama çok samimi diilsen işin zor allah kolaylık versin

sağol cnm oda mantıklı ama şimdi çıkamıycam markete evde olanla yapıyim artık bişiler

SÜPER TAMAM İŞTE VALLA BENDE BEZELYE DİYECEKTİM VAR YOK BİLEMEDİM :dance:

Şenizkaydirigubbakcemile5

bende artık sadece bady (bazen kolsuz, bazen kısa kollu. aksamsa banyodan sonraysa uzun kollu) ve ince yazlık çorap giydiriyorum. uyursada üzerine penye battaniyesini ortüyorum. yinede o kadar sıcak oluyorki cocuk emzirirken beni bile terletiyor. atesini olcüyorum normal cıkıyor yani tamamen sıcaktan. fazla giydirmemek lazım artık... hatta devamlı balkonda açık. bizim evde cok sıcak oluyor.

Türkkahvesi bizimkide seninki gibi. gece gaz çıkartmıyor sabaha dogru pırt sesleriyle uyanıyoruz. herkes kuş sesleriyle uyanır ama biz pırt sesleriyle :) ama cok memnunuz tabiki.... 11 gibide kakasını yapıyor rahatlıyor baya... ama gece hic cıkarmıyor gaz...

fatos ben doruk u hergün yıkıyorum. zaten bebek yıkamaları 5 dk gecmemesi lazım. hemen yıkayıp gece uykusuna baslatıyorum rahat rahat uyuyor oğlum....

candy güzel bir yayla corbası yap. salcalı yada peynirli makarna. bol coban salatası. yemek olarakta bezelye yada patlıcan oturtma gibi bisey yapabilirsin. tatlıyıda onlar getirsin gelirken

benimkide emiyo elini çok abarttığı zamann hemen emziği veriyorum gerçi emziğide eliyle çıkarıp attırıyo çıngırakla falan dikkatini dağıtıyorum

yaa bizim ev cennet o zaman biz hala yorgan örtünüyoruz oğlanıda çok giydirmiyorum ama sabaha karşı bayağı soğuk oluyo yaz gelsede sadece badilerle yatırsak çok şirin oluyolar o zaman

sevilirem kesinlikle canım engel olma. cocugun bir gelisim süreci bu. bak hepimizinki yapıyor aynısını. bir hastalık olsa sadece seninki yapsa o zaman doktorun haklı olabilir de artık hep böyle huyları olucak bu tontişlerin. müdahele etmeden dikkatlerini dagıtarak tatlı tatlı geçirmek gerek bu sürecleri. el emmesi bitince baska bitanesi baslıcak.

sağol cnm tavsiyelerin için efet bencede tatlıyıda getirsinler artık bide tatlı yapamıycam :sinifsinif:

gece bende gazını çıkartmıyorum uyurken uğraşsamda çıkarmıyo zaten sabah çıkarıyo kakamızda bayağı düzene girdi çok şükür eskiden fitilsiz yapamıyodu artık çok sık olmasada kendi kendine yapılacağını öğrendialkisalkisalkis

zaten uygulamadım cnm mantıklı gelmedi niye çocuğun ellerini hapsedeyim yapsın benim hoşuma bile gidiyo şapur şupur sesler çıkarması

mafoldumben bende gelım yaaaaa yazın gelsem olurmu?mafoldumben

şiiişşşşt bulusanlar resım ekleyın bakem yaaa heveslendırıyosunuz sonra yok bısey kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…