selam kıslar uyuttum benimkini geldim gündüzleri kesik kesik uyuyo dalmıyo o yüsden hiçbi iş yapamıyom.bide şimdi akşama yemekli misafir geliyomuş onu öğrendim ben needicem şimdi off sinirim bosuldu ben kendi karnımı doyurmaya zor vakit buluyorum benim mızmız kısçemden.ne pişirsem önerilerinizi bekliyorum pratik nolabilir
elini emmeye çalışıyo.ememeyince sinir oluyo ağlıyo..uyumuyo....
evet şehriye olabilir pilavıda kesin yaparım yanına tavuklu bişilermi yapsam tamam işte biraz bezelyemde var
KorkmuŞta olabİlİr .oku veya okut...
Kız sen bursanın nersİndensİn bende bursadan gelİn geldİm 2 yıl oldu canım bursamdan kopalı Çok Özledİm Çok aİlem orda bÜtÜn akrabalarım orda...
Ama hazİranda ordayım bacımın dÜĞÜnÜ var....
ne bilim fatoş sıçrayıp kalkıyo korkuyomu acaba gazıda olabilir belki dillerinden anlamıyozki gaz olayı yavaş yavaş azalmıştı diye seviniyodum gene hortladı
Sibelce bırak emsin hic müdahale etme. biraz hafif bir müzik dinletmeyi dene istersen. ama gazı olmadığına ve karnı ac olmadığına emin olduktan sonra.... bide müzikle dene bence
gazı vardır büyük ihtimal cnm benimkide gündüzleri şöyle uzun uzadıya uyumuyo hemen uyanıyo akşamdan geceye kadar güzel oluyo bu seferde tam ben yatıcam o kalkıyo bu yüsden zor oluyo
hazır paket mantılar var ondan alıpyoğurtlasan yanınada çorba falan gelenler yakınsa sorun yok ama çok samimi diilsen işin zor allah kolaylık versin
SÜPER TAMAM İŞTE VALLA BENDE BEZELYE DİYECEKTİM VAR YOK BİLEMEDİM :dance:
valla benimkide acaip elini emmeye alıştı dr izin verme kıyafetinin kollarını içine sok falan dedi ama yapmıyorum ben konuşuyorum yavaşça çektiriyorum elini dikkatini falan dağıtıyorum elbet bırakır ömür boyu emcek diil ya
bende artık sadece bady (bazen kolsuz, bazen kısa kollu. aksamsa banyodan sonraysa uzun kollu) ve ince yazlık çorap giydiriyorum. uyursada üzerine penye battaniyesini ortüyorum. yinede o kadar sıcak oluyorki cocuk emzirirken beni bile terletiyor. atesini olcüyorum normal cıkıyor yani tamamen sıcaktan. fazla giydirmemek lazım artık... hatta devamlı balkonda açık. bizim evde cok sıcak oluyor.
Türkkahvesi bizimkide seninki gibi. gece gaz çıkartmıyor sabaha dogru pırt sesleriyle uyanıyoruz. herkes kuş sesleriyle uyanır ama biz pırt sesleriyle :) ama cok memnunuz tabiki.... 11 gibide kakasını yapıyor rahatlıyor baya... ama gece hic cıkarmıyor gaz...
fatos ben doruk u hergün yıkıyorum. zaten bebek yıkamaları 5 dk gecmemesi lazım. hemen yıkayıp gece uykusuna baslatıyorum rahat rahat uyuyor oğlum....
candy güzel bir yayla corbası yap. salcalı yada peynirli makarna. bol coban salatası. yemek olarakta bezelye yada patlıcan oturtma gibi bisey yapabilirsin. tatlıyıda onlar getirsin gelirken
sevilirem kesinlikle canım engel olma. cocugun bir gelisim süreci bu. bak hepimizinki yapıyor aynısını. bir hastalık olsa sadece seninki yapsa o zaman doktorun haklı olabilir de artık hep böyle huyları olucak bu tontişlerin. müdahele etmeden dikkatlerini dagıtarak tatlı tatlı geçirmek gerek bu sürecleri. el emmesi bitince baska bitanesi baslıcak.
evet naptı buluşanlar insan 2 dakka açar bilgisayarı yazar kızlar heyyyy..
foto bekliyoruz hade :))
arkadaşlar biz şubat anneleri
yaren (hülya)
camdankalp (gülşah)
prensesim380 (hacer)
ve ben (derya)
diğer kayseri annelerini de toplayıp her ay birinde topplanıp görüşelim istedik
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13197462#post13197462
ben frambuaz sensi ve rapunzelle yüzyüze belediye çay bahçesinde görüştüm, yaren ve camdankalp le önce kayseriparkta sonra yarenin evinde buluştuk. hepiniz süpersinizbir tek prensesimi sima olarak tanımıyrum inşallah onu da en kısa zamanda tanırız hep beraber.
evet toplaşalım yazışalım a.s.
not: sensi özel mesaj almıyormuş... ulaşabilen haber versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?