2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar kıştan çıktığımız için ben birden soymadım henüz hergün bir kat çıkararak alıştırdım şuan gayet güzel üşümesi söz konusu olmuyor o zaman sıcaklığa veya soğukluğa alışmış oluyor ama geceleri badi ile yatırmıyorum daha kızımı çünkü uykuda hareketsiz oldukları için üşürler benceee

mafoldumben bende gelım yaaaaa yazın gelsem olurmu?mafoldumben
gel bacım gel sen herzaman gelebilirsin benim evim müsait boshayallersmile
biz de sana geliriz artık otobüs tutup :) ya da helikopter kiralarız kaydirigubbakcemile3
akpak kız senİn adın rÜveyda deĞİlmİ bacım...derya kİm kİ...

hepsi de benim canım aklinialirimsmile çift isim
istersen ayşe fatma hayriye de diyebilirsin bana sempatiksalakcinni

valla benim bile aklım orda kaldı zeynebi aradığımda misafirlerini bekliyoduuu yaa hepimiz toplaşsak ne güzel olur demi yaa

ıyi Geceler Kızlar..
Evet Bugün buluştuk kendi adıma söyleyim hayatımın en unutulmaz günlerinden birini yaşadım.. Gerçekten herşey çok güzeldi.. 6 anne altı bebek 12 kişiydik. Hayatım boyunca bu kadar çok meleği bir arada hiç görmemiştim.. Katılanlara (Esra Burcu Pervin ) Teşekkür etmek istiyorum.. Burada olmakla ne kadar iyi birşey yaptığımı bu gün birkez daha anladım..

Sevgili Ev sahibemiz Zeynep ve ıpek Hanıma Güleryüzü ve Misafir Perverliğinden Dolayı Ayrıca Teşekkkür ediyorum..
Hepinizi Çok seviyorum..
(Ara Kablo eşimin iş yerine gitmiş..Resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim.. )

Bu arada söylemeden edemeyeceğim buluşmadaki tek erkek benim Yiğit'im di.. Nasılda korudu bizi bir görseniz.. Nişanlısı ıpek ve diğer arkadaşlarıyla çok güzel zaman geçirdi.. Şimdi Mışıl Mışıl uyuyor:)

seldaCIMM kıskanıyoruz amaaaa bende gelicem bi dahkine banane bananeee aradım ben sizlerei bugün amaaaa

kızlar ben derin doğduğu ilk günden beri bi krem kullanıyorum komşumuz yapıp göndermiş sağolsun her türlü yaraya iyi geliyor yanık pişik sivilce herşeye sizlere tarifini yazıcam ben çok memnunum
1 su bardağı zeytin yağının iiçine bal mumu ve üstübeç koyup ocaktan krem haline gelene dek pişiriyorsunuz ve sonra bi kavanoza koyun soğusun kullanın üstübec toz olduğundan balmumu zeytinyağından sonra koyup kıvama gelmesini sağlayın

serapcım ne demek başımla beraber misfir ederim seni sev seve..
Nazar etmeyin ne olur.. ısteyin sizinde olur:))
ıyi geceler Kızlar

yaaa bende çok merak ediyodum buluşmayı sırf onun için açtım bu saatte :)) ama foto yok henüz keşke bende olabilseydim aranızda çooook kıskandık walaa((

günaydın kızlar...aaaa kızlar çok kötüsünüz yaaa.nerde fotolar...

Son düzenleme:
kızlar selam. bugun nıkaha gıdıcez ewde olamıcam ama cıkmadan bendekı fotoları bulusma topıgıne eklıyorum. sonra topa tutmayın bızı :) dıger kızlardada fotolar war onlarda eklerler

günaydınn millet...

dün o kadar yorulmuşum ki... öğlen dışarı bi çıktık babamızla eve geldiğimizde akşam 8 di.... melis hanım da halinden o kadar memnundu ki kızım gezmeler istiyormuş meğer... eve gelince de banyosunu yaptırdık sabaha kadar bir rahat uyudu ki sormayın... gezmeci olacak bu kız... geçende parka gittiğimizde etrafa öyle bir bakıyordu öyle gülücükler atıyorduki sormayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…