2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar gezginci fato geldiii
bizde dün yine gezmelerdeydik kızıçemle
alışveriş yaptım fıstığıma kendimi kaybettim kendimi gene :dance:
buluşma olmuş hemen topiğe bakemde içim açılsın

selamlaaarrr...
kocişin çalıştığı bi pazar daha :jeyyar:
bir gezgin hatun olarak özellikle pazar günü evde olmaktan hiiiiç hoşlanmıyoruuum.
ütü yapayım da kurtulayım bariii mirmirmirmir

fato alıntı yaptım, bişeyler yazmayı unuttum: var mı böyle bişey yaaa.
evde durup napıcan zaten canım, gez tabii. bu arada ecrin de anası gibi oldu kısa sürede. ayak uyduruyor sana :))
aldığınız cicileri de güle güle iyi günlerde giysin inş.

bülübülcüm, mrb. nasıl oldun canım. grip olayını geride bırakabildin mi??
çalışmaya başladın mı sen??? eflal nasıl???

üff ne çok soru sormuşumm kaydirigubbakcemile3

ecrin :ecrin_bebek: anasının karnında alışkındı gezmeye heyo
evde durup napcaz tabi canım hava güzel temiz hava alsın kuşlar:lepi:
belki bu akşamda
sahile ineruk:)) :icecream:
sağol canım daha güzelleri sizin olsun inş. Şeniz

ayy hava çok güzel tam gezmelik eşimde cenazeye gitti şimdi 40 saat gelmez yakında diil ama tövbe tövbe gelsinde bizde çıkalım maç saati yollar ana baba günü olur malum şampiyonluk olayı bursaaaaaa

bülübülcüm, mrb. nasıl oldun canım. grip olayını geride bırakabildin mi??
çalışmaya başladın mı sen??? eflal nasıl???

üff ne çok soru sormuşumm kaydirigubbakcemile3

Canım geçmişi okuyordum yeni gördüm yazdığını. Gribim baya baya hafifledi ama hala sağlıklı bir insan gibi değilim. Mendilim ve ben beraber yaşıyoruz. Ama geçme sürecinde. Eflal ise kötü bu aralar. Çok canım sıkılıyor çok. Birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyor ama ne ağlama. Kıpkırmızı oluyor sesi falan kesiliyor. Benden başka kimseye gitmek istemiyor ağlıyor. Huzursuz. Cuma günü doktora gittik bu çocuk kilo almıyor mamaya başlayın bi hafta sonra tekrar bakalım gerekirse tetkikler yapar araştırırız dedi. Arada başka bi doktora gitmeiştik ama kesinikle yok senin sütün yetiyor demişti. Ay çok doluyum bir dokun bin ah işit oldu. Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu mama verilmeli mi verilmemeli mi neden kilo almıyor gaz sancısı neden hala bitmedi gece çok sancısı vardı kustu önceden böyle sancı çekmiyordu yavrum son üç gündür ne oldu gibi bir sürü sorunun göbeğindeyim. 3 ayda bebeğim hala 5'i geçemedi. Üçüncü bir doktor arıyorum. Sen kime gidiyorsun şimdi? Ya da çok iyi diye duyduğun bir doktor var mı? Okula da daha başlamadım rapor almayı düşünüyordum ama müdürüm aradı başla lütfen çok rica ediyorum diyor. Geliş gidiş saatlerime karışmayacakmış. İstersen gelme bile arada uğra diyor ama ona güvenmiyorum. Yerime bakan şahsın görev süresini uzatmak istemiyormuş. Bebek de bir yandan böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum.

bülbül geçmiş olsun canım ya
üzüldüm şimdi ama sen bi başka doktora daha götür
arkadaşın bebeğide uykudan ağlayarak uyanıyodu meğer idrar yolları iltihaplanmış yavrunun
inş. öyle bişey değildir ama sen anlarsın canım ya sütünün yetip yetmediğini ama eğer yetmiyosada başla mamaya ne olcak gelişimi gerilemesin yeter ki hala 5 kiloyu geçmedi diyosun bence biran önce başlamalısın canım

Ya canım acaip sıkılıyor. Anlatamam. Doktorlar da bir acaip. Herkese kalsa bişeyi yok. 3 doktora gittik bu zamana kadar farklı farklı sebeplerle hepsi söylediğimiz her şikayete sıradanmış da biz büyütüyormuşuz gibi yaklaştı. Normal değil birşeyler hissediyorum. Artık bana terapi yapacak bir doktora ihtiyacım var sanırım.

canım sıkma okadar dicem kendini ama konu evlat olunca ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyo insan
ama emziriyoruz sonuçta moral lazım stres olmaması lazım
sen genede git başka başka doktorlara elbet seni anlıcak bi dr çıkıcaktır karşına canım

Valla bol miktarda stres az miktarda moralle daha ne kadar gidecek bilmiyorum. Emzirmemle ilgili sorun olduğu söylendikçe daha bi çöküyorum zaten. Kendimi bebeğime karşı suçlu hissediyorum. Üzülüyorum. Mama vermek de sorun değil de. Gittiğimiz ikinci doktor o kadar korkuttu ki beni mamaya karşı resmen mama veriyorum diye azarlandım. Nerden çıkarıyorsun sütün olmadığını vs. Gerçekten de günde kaç kere çiş kaç kere kaka yapıyor. Sütüm yok da diyemiyorum var da diyemiyorum kitlenmiş durumdayım.

elektrikler kesildi: ben de gec cvp yazıyorum o yüzden. miray da kucağımda, acele edicem :)

çok geçmiş olsun güzelim yaaa. sıkma ama canını: mamaya başla ama istemiyorsan daha sık emzir. ayaklarını ve karnını sıcak tut. hava sıcak ama birden ince giydirdik: gaz problemi miray da da oldu. mirayda da bi ara sıkıntı oldu: sıcaktanmış. yangın ayşe bizimki. deneyerek öğreniyoruz canım: çoğumuz acemiyiz.

miray doğumumuza giren MUALLA POTAS'a gidiyor kontrole. çok çok memnunuz. tavsiye ederim. yine özel adana hast.de. istersen beraber de gidebiliriz. bizim bi dahaki kontrol 11 haziran da.

yardımcı olabileceğim, yapabileceğim bişey olursa lütfen çekinme. evdeyim nasıl olsa:)

valla her dr başka bişey söyleyince insanın kafası karışıyo allah şifa versin sıkma canın bişey yoktur sütün azsa mama takviye yaparsın ne üzülüyosun önemli olan sağlıklı olması herkesin sütü yetecek diye bişey yokki

kakası çişi düzenliyse sütün yetiyodur korkma kimi bebek minyon oluyo sen ne kadar uğraşsan kilo almaz sağlığı yerindeyse mesele yok benimkide bu aralar mızmız bahardan heralde bu mevsim büyükleri bile sersem yapıyo sonuçta daha k küçükler alışma evresindeler sen içini ferah tut moralini bozmaki sütün iyice gitmesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…