selam kızlar gezginci fato geldiii
bizde dün yine gezmelerdeydik kızıçemle
alışveriş yaptım fıstığıma kendimi kaybettim kendimi gene :dance:
buluşma olmuş hemen topiğe bakemde içim açılsın
fato alıntı yaptım, bişeyler yazmayı unuttum: var mı böyle bişey yaaa.
evde durup napıcan zaten canım, gez tabii. bu arada ecrin de anası gibi oldu kısa sürede. ayak uyduruyor sana :))
aldığınız cicileri de güle güle iyi günlerde giysin inş.
yok canım neden abest kaçsın giydir ne olcak küçük amigo olur hehehe
bülübülcüm, mrb. nasıl oldun canım. grip olayını geride bırakabildin mi??
çalışmaya başladın mı sen??? eflal nasıl???
üff ne çok soru sormuşumm kaydirigubbakcemile3
Canım geçmişi okuyordum yeni gördüm yazdığını. Gribim baya baya hafifledi ama hala sağlıklı bir insan gibi değilim. Mendilim ve ben beraber yaşıyoruz. Ama geçme sürecinde. Eflal ise kötü bu aralar. Çok canım sıkılıyor çok. Birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyor ama ne ağlama. Kıpkırmızı oluyor sesi falan kesiliyor. Benden başka kimseye gitmek istemiyor ağlıyor. Huzursuz. Cuma günü doktora gittik bu çocuk kilo almıyor mamaya başlayın bi hafta sonra tekrar bakalım gerekirse tetkikler yapar araştırırız dedi. Arada başka bi doktora gitmeiştik ama kesinikle yok senin sütün yetiyor demişti. Ay çok doluyum bir dokun bin ah işit oldu. Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu mama verilmeli mi verilmemeli mi neden kilo almıyor gaz sancısı neden hala bitmedi gece çok sancısı vardı kustu önceden böyle sancı çekmiyordu yavrum son üç gündür ne oldu gibi bir sürü sorunun göbeğindeyim. 3 ayda bebeğim hala 5'i geçemedi. Üçüncü bir doktor arıyorum. Sen kime gidiyorsun şimdi? Ya da çok iyi diye duyduğun bir doktor var mı? Okula da daha başlamadım rapor almayı düşünüyordum ama müdürüm aradı başla lütfen çok rica ediyorum diyor. Geliş gidiş saatlerime karışmayacakmış. İstersen gelme bile arada uğra diyor ama ona güvenmiyorum. Yerime bakan şahsın görev süresini uzatmak istemiyormuş. Bebek de bir yandan böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum.
slm kızlar herkes iyidir inş. oğlumdan pek giremiyorum geçmişe bakmadan bi slm veriyim dedim
slm esmacım. iyi valla ne olsun: sen nasılsan bizde de aynı işte. bücürükle uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?