2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarrr ne habersiniz işallah herkes iyidir
minnoşa mama hazırlayayım gelcem gene

kızzz hepinizi çok özledim gıııı

ben varya 10 kilo verdim gören tanımıyo niye böle oldum bilmiom benim çok bulantı oldu 9 ay hiç kilo almamışım hamile kalmadan önce 69 kiloydum şu an 59 um çok üzülüyom ya hiç bişi olmuyo eski kıyafetlerden

PAPATYA CIM YOK ORTADA CANIM PAPATYAM DURUYU enson aşıya götürdüğümde 60 cm boyu.....kilosuda 5.200 gr canım öptüm şu an 2.5 aylık olduk

ütü yapıyordum canım: ne küslüğü. yeni oturdum bilgisayar başına

canım nasılsın.......kız kaynanam bendedydi kadını kaçırdım ah ben varya ben çok cadıyım .ya sabahları çok gürültü ediyo durunurda bende gece uyumuyoz ....sabah gene kapı gıcırtısı takır takır bitmedi gürültüsü kalktım ya yeter ya dedim ne bu gürültünden yatamyoz diye bi, bağırmışım kadın nı kaçırdım ya........... aradı kızını gel al diye nese geldiler aldılar..........tabi banada anlayışlı davrandı kızıyla kocası sonuçta gece yatamıyoruz biliyosun.......şu an yalnızım ayın 27 sinde iskenderuna gidiyom ablamı bekliyom şimdi izmirden uçcaz adanaya bakalım hayırlısı işallah orda hasta olmam.

kız benim herif 1 ayı geçti afganistanda anacım hergün ağlıyoz internette görünce birbirimizi AHHHHHHHHHHH çok özlüyom kocamı meğer ne sevyomuşuz birbirimizi ayrılık çok zor kocalarınızı üzmeyin

slm kızlar gecmışe hıç bakamıyorum.uzun zamandır gıremıyorum
ınanın o kadar yaramaz bır bebegım varkı hıç bır seye vakıt bırakmıyo
2 haftadır adamın yuzuunu gormuyorum sız anlayın artık
benım oglanın kusma problemı cıktı.asırı kusuyo ve hıç kılo alamadı yawrum.haftada 200 gr alan bebek 15 gunde 200 gram almay abasladı
humana ar dıye bı mama aldık sımdı ona alıştırmaya calışıyoruz.yavas yavas ek gıdalarada gecıyoruz.
o yuzden butun gunum onunla ugrasmakla gecıyo.
tek tek hepinızı ve bebışlerı opuyorum byyyy

noldu yavrulara yaz geldi huyları hepten değişti ne emiyolar ne bişey yahu
bizimde 3gün sonra aşımız kontrolümüz var
bakalım ne kadan aldı hanfendi kilo çok merak ediyorum

off kızlar burak parmağını koparacak.babası emzik almaya gitti.emziği vermeye çalışıcam artık...istemiyorum ama elini emmesinden iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…