2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibel elini emmeside gelişimin bi parçasıymış çekmeyin ağzından kendi kendilerine bırakıyolarmış
bebişler sağlıklı ecrinde emiyo cok cok

dışarda kıyamet kopuyo BURSASPOR ŞAMPıYONNN herkes sokakta benim encikler horul horul uyuyo bende dışarda olcaktım şimdi ahhh ahhh

iyigecelerrr
neden kimsecikler yok
benim işim varken vakit ayıramıyoken kaynatıyo oluyonuzzz, işim yokken kızı yatırınca uykuya, bi bakıyorum cinler cirit atıyo topikte
hadi bende çok oyalanmayayım barii
cimcimeme belli olmaz uyanıverir 1 saate
görüşürükk
tatlı rüyalarr

benim adamda maça gidiyom dedi kayıplarda bu gece gelirmi daha doğrusu gelebilirmi allah bilir adım atılmıyo buralarda

iyi geceler kızlar.
bursasporu ve bursaspor taraftarlarını kutluyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kız cumartesi ne güzel eğlenmişsiniz ohhh...kıskandım valla...selda resimleri eklememiş.faceden bakın diyo.bende adresi yok...özelden verirmisin canım...

günaydın herkese.

resimlere baktım, içim açıldı valla..ne tatlı bizim şubat bebişleri..tam yenilesiii...

sonra da geçmişi okudum, anca oldu. yanımda çalışan arkadaş kötü kötü bakıyo beni bu sitede gördükçe :) ama napiim işe başlayamıyorum buraya uğramadan..

günaydınn...
benim kızçem erken kalktı bu sabah, altını aldım azcık gülüştük oynaştık çıngırak şakırdattım, demin zorla uyudu gene :)

ben varya benim nazo'ma D vitamini damlası verirken gülmekten katılıyorum, damla çubuğunu elimde görünce ve parmağımla çenesini aşağı çekince anlıyo damlatacağımı, hiç sevmiyo onu, dilini ağzına barikat yapıyo dışarı çıkartıyoo.istemiyomuş. sizinkilerde yapıyomu öle.
ölüyorum gülmekten. yicem bigün ağzımda kalcak zilli..

:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…