Demek hepsi aynıymış...
Ben makinayla sağıyom ama internette elle sağmayı anlatıyordu.1 defa sağdım şimdiye kadar ben onuda buzluğa koydum onun dışında hiç sağıp biberona koymadım onuda mı denesem ama pompada yok elinizle sağabiliyomusun nasıl kolaymı???
benimki maça gider.dakkalı gelir haa.oyalanma derimkaydirigubbakcemile3.....akşam 8 9 arası maçları yol 15 dakka sürüyo arabayla..tam 16.dakkada evdeee.degilse bi tell benden ona nerdesinnnnnaklinialirimsmile....hemen damlarrr....
öfff baya diktatörsün sanırım sende benm gibi.bizimkide aynı öyle.erken gel derim biyere gidince.hemen işi bitince gelir..:teytey:valla gözünü oyarım...hehehe
yok be ya benm adamın günahına girmeyim.ev kuşudur zatiii.sevmez dışarıya gidip gezmeyi falan.gece gezmesi neyinde yoktur.bu arada bizde çıkamıyoruz.kendi sevmeyo diye..kapandık kaldık eve.ama ben napıyorummmmmmmm gündüz geziyorummm...delikafadulden
Ben makinayla sağıyom ama internette elle sağmayı anlatıyordu.
Ay valla ev işi deme Elif yaa çook işim vareşim de biz de dün eve geldik daha çamaşırlar valizlerle ev dandini sabahtan su kesikti geldi bu sefer oğlan durmuyor ya oyun istiyo ya emmek ya uyut beni diyo. Evde pişircek bişey yok ne yemek yapayım diye kara kara düşünüyorum oof ofbilmiyorumkismile
papatya,sen nasıl başardın bunu,bir formülün var mı???
Benimki de bana soruyor bir programımız var mı hafta sonu diye ben tam konuşucam aynı Türk malı'ndaki Abiye gibi beni konuşturmadan kendi programını anlatıyor.Sanki bütün hafta çocuğa bakmış gibi haftasonları arkadaşlarıyla takılma günü ilan ediyor.Böyle işte....
valla öyle ben diyoumki bu haftada gitme nevarmış canım çalışıyomuş haftada bir günde kendi arkadaşlarıyla kafa dağıtmak istiyomuş iyi tamamda bende helak oldum ama uyuz oldum işte birde dün duru çok ağlayınca bende panik yaptım biraz kalkmış bana bağırıyo böyle boğazlıcaktım onu o anda...
benimki maça gider.dakkalı gelir haa.oyalanma derimkaydirigubbakcemile3.....akşam 8 9 arası maçları yol 15 dakka sürüyo arabayla..tam 16.dakkada evdeee.degilse bi tell benden ona nerdesinnnnnaklinialirimsmile....hemen damlarrr....
papatya,sen nasıl başardın bunu,bir formülün var mı???
Benimki de bana soruyor bir programımız var mı hafta sonu diye ben tam konuşucam aynı Türk malı'ndaki Abiye gibi beni konuşturmadan kendi programını anlatıyor.Sanki bütün hafta çocuğa bakmış gibi haftasonları arkadaşlarıyla takılma günü ilan ediyor.Böyle işte....
fatolina-bersu_791
beris-sumifer
maviyeshll-selda
essemayit-mydarling
tuğba64-eliferdi
srpp-canbahar
yaren_h-özlemzafer
sibelce0-shine
havvaesen-zeynepb
meleksen-bülbül
selmakerem-hulen
aynen benmde canım saçlarım kalmıcak yakında..hamileyken tek tel bile dökülmüyodu.ne güzel...kızlar saclarım dokulmeye basladı fenalardayım avuc avuc gıdıyo ewın her yerı saçççç
çekiliş hakkında bilgilendirsenize beni.Nasıl olucak,ne zamana kadar veriliyor
geçmiş olsun ccanım...Evet canm benimki rahatsızdı kac gündür .Bir sürü ilaç verdi doktor kullanıyoruz .Atlattı gibi şimdi daha iyi. Ama dikkatli ol doktorlar terletmemeye özen gösterin diyor. Terlersede üstünde kurumasına izin vermeyin hemen değiştirin diyor. bol bol kontrol et yani canm.
yok canm Allah korusun. ticker ı daha silemedin :) elim degmedi . Ama şimdi sileyim iyi oldu hatırlattıgın.
beninm kız da sessiz sessiz çaktırmadan agu diyo :) bir de ilgilenince konuşması artıyor yoksa pek ses çıkartmıyor. kızım birkaç kez döndü ama unuttu galiba artık dönmüyogunaydın kızlar.
nur noluyor kuzum ya nedır senı boyle uzen yıpratan :sinifsinif:
pervın bak gelıyo oklavaklava: bacım senın kızın aguluyor bana gayet 2-3 kere agu dedi. ama kucuk bı sesle dedıgı ıcın duyamıyo olabılırsın o ayrı kızın gayet guzel gelısımı.duyuyo,yan donuyor,takıp edıyor daha ne olsun aaaaaaaaa klava:
maşallah bu arada hira ya cok guzel kılo almıs kuşum benim :1hug:
bence de daha iyi emiyo hagisBen 3 numara huggiae kullanıyodum. Bu sefer 3 no prima aldım. Huggies çok kalın geldi. Ama bu da huggies gibi emmiyo sanki kafam karışık ne yapsam ki
Ben 2 numara huggies kullanıyorum. Malum benim bebek daha küçük. Bu paketten sonra ama 3'e geçebilirim. Sırtına çıktığı oluyor bazen çünkü. Önce prima kullandım ama huggies gibi emmiyor sanki. Bi de yapı itibariyle de naylon gibi ve daha çok pişik oluyordu şimdikine göre. Huggiesten memnundum ta ki siz çok kalın diyene kadar. Şimdi farkediyorum da evet çok kalın. Çocuğun bacakları sağa sola açık vaziyette duruyor. Yavrum benim. Şu bezlerin daha usturuplusunu yapamıyorlar mı? Molfiksi denemedim. O da mı böyle kalınmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?