yazdığını gördüm de bi süresi vardır elbette onu soruyorum canım
Ben makinayla sağıyom ama internette elle sağmayı anlatıyordu.
Ay valla ev işi deme Elif yaa çook işim vareşim de biz de dün eve geldik daha çamaşırlar valizlerle ev dandini sabahtan su kesikti geldi bu sefer oğlan durmuyor ya oyun istiyo ya emmek ya uyut beni diyo. Evde pişircek bişey yok ne yemek yapayım diye kara kara düşünüyorum oof ofbilmiyorumkismile
sibel gariii yazmışsın kız o bizim denizlilerin meşhur lafıdır:)) yoksa hemşeri filanmıyızkızlar herkesler burda sanırım.hediye çekilişini yapcam.katılmak isteyen varsa son 10dk....ben isimleri kağıta yazana kadar isimlerinizi yazdırın gariiiii...
benimde benimdee hiç bu kadar dökülmemişti şimdiye kadarkızlar saclarım dokulmeye basladı fenalardayım avuc avuc gıdıyo ewın her yerı saçççç
ya kızlar benim ahmetcik hep emzikle uyuyor emziğini vermedimmi de dudagını emiyor gibi yapıyor ama uyuyamıyor mızmızlanıyor. Bu emzikten nasıl kurtarıcam ben bunu yaa
fatolina-bersu_791
beris-sumifer
maviyeshll-selda
essemayit-mydarling
tuğba64-eliferdi
srpp-canbahar
yaren_h-özlemzafer
sibelce0-shine
havvaesen-zeynepb
meleksen-bülbül
selmakerem-hulen
naz bugün pek mızmız. 2 gündür sakindi acısını çıkarcak zilli.
kaka yapmadı bugün bi sıkıntısı var gibi. ondan galiba..
yaa bizde pazar sabaha karşı yola çıkıcaz antalyaya kıyafet ve ilaçları dışında ne alayım yanıma aklınızaelen bişey varmı ben belki unuturum
gözlük nasıl kullancak yaw daha küçük diilmi off şimdiden stres oldum iki çocuk iki bavul acaba kendimize bişey koymaya yer kalcakmıbilmiyorumkismileşapkaa.banyo gereçleri,havlular,oyuncak,gözlük:smiley-cool:
gözlük nasıl kullancak yaw daha küçük diilmi off şimdiden stres oldum iki çocuk iki bavul acaba kendimize bişey koymaya yer kalcakmıbilmiyorumkismile
gözlük nasıl kullancak yaw daha küçük diilmi off şimdiden stres oldum iki çocuk iki bavul acaba kendimize bişey koymaya yer kalcakmıbilmiyorumkismile
oyy oyy canım şimdiden allah koolaylık versin ama senin için süper olur bu değişiklik doğumdan sonra ilk tatilin gibi sayılır güzel vakit geçirirsin inşallah
saol cnm evet iyi olcak ama oğlan durur inşallah daha küçük ya biraz korkutuyo beni
ay kızlaar çocuğu uyutiim derken ben de onla bir uyumuşum şimdi uyandım işler beni bekler yemek yok daha ben kaçtım..
Çekili yapılmış hayırlı olsun yine ne karıştı anlayamadım ama sonra bakarım artık..
selam kızlar umarım hepiniz ve bebişler iyidir geçmişe bakamadım ve bakamayacağım çok hastayım biraz uzanacağım
pazar günü oğlumun anneannesine gittik kuzum orda hiç eziyet etmedi hep uyudu anladım canım gezmeci bu çocuk arabaya biner binmez uyuyor eve gelip yatırınca başlıyor ağlamaya sempatiksalakcinni o gün biraz boğazlarım şişmişti eşimde acile gidelim ateşin var dedi minoset aldım geçer bişey olmaz dedim ah demez olaydım dün acillik oldum boğazlarım hem şişmiş hem iltihaplanmış heryerimde nasıl ağrı vardı ateşim 38 çıktı dr iğne yaptı o biraz iyi geldide dün geceyi rahat geçirdim bir sürüde ilacım var antibiyotik ağrı kesici falan bebeğine geçmez dedi ama yinede kafam karışık umarım geçmez bilmiyorumkismile ama yemek yerken su içerken yutkunurken konuşurken bile boğazlarım çok fena acıyor dün bütün gün uyudum yazık kuzcuğumda benimle uyudu yatağıma yanıma yatırdım ağladıkça yatarak emzirdim onu tutacak dermanım bile yoktu bugün düne göre daha iyiyim ama yinede daha iyileşemedim malesef mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?