selam kızlar umarım hepiniz ve bebişler iyidir geçmişe bakamadım ve bakamayacağım çok hastayım biraz uzanacağım
pazar günü oğlumun anneannesine gittik kuzum orda hiç eziyet etmedi hep uyudu anladım canım gezmeci bu çocuk arabaya biner binmez uyuyor eve gelip yatırınca başlıyor ağlamaya sempatiksalakcinni o gün biraz boğazlarım şişmişti eşimde acile gidelim ateşin var dedi minoset aldım geçer bişey olmaz dedim ah demez olaydım dün acillik oldum boğazlarım hem şişmiş hem iltihaplanmış heryerimde nasıl ağrı vardı ateşim 38 çıktı dr iğne yaptı o biraz iyi geldide dün geceyi rahat geçirdim bir sürüde ilacım var antibiyotik ağrı kesici falan bebeğine geçmez dedi ama yinede kafam karışık umarım geçmez bilmiyorumkismile ama yemek yerken su içerken yutkunurken konuşurken bile boğazlarım çok fena acıyor dün bütün gün uyudum yazık kuzcuğumda benimle uyudu yatağıma yanıma yatırdım ağladıkça yatarak emzirdim onu tutacak dermanım bile yoktu bugün düne göre daha iyiyim ama yinede daha iyileşemedim malesef mafoldumbenmafoldumben
saol cnm evet iyi olcak ama oğlan durur inşallah daha küçük ya biraz korkutuyo beni
selam kızlar umarım hepiniz ve bebişler iyidir geçmişe bakamadım ve bakamayacağım çok hastayım biraz uzanacağım
pazar günü oğlumun anneannesine gittik kuzum orda hiç eziyet etmedi hep uyudu anladım canım gezmeci bu çocuk arabaya biner binmez uyuyor eve gelip yatırınca başlıyor ağlamaya sempatiksalakcinni o gün biraz boğazlarım şişmişti eşimde acile gidelim ateşin var dedi minoset aldım geçer bişey olmaz dedim ah demez olaydım dün acillik oldum boğazlarım hem şişmiş hem iltihaplanmış heryerimde nasıl ağrı vardı ateşim 38 çıktı dr iğne yaptı o biraz iyi geldide dün geceyi rahat geçirdim bir sürüde ilacım var antibiyotik ağrı kesici falan bebeğine geçmez dedi ama yinede kafam karışık umarım geçmez bilmiyorumkismile ama yemek yerken su içerken yutkunurken konuşurken bile boğazlarım çok fena acıyor dün bütün gün uyudum yazık kuzcuğumda benimle uyudu yatağıma yanıma yatırdım ağladıkça yatarak emzirdim onu tutacak dermanım bile yoktu bugün düne göre daha iyiyim ama yinede daha iyileşemedim malesef mafoldumbenmafoldumben
Çok teŞekkÜrederİm kızlar
İykİ varsınız
benİm sanal dostlarım canlarım...
Tahmİn ettİĞİnİz Şey deĞİl ama yeltenmesİle onun arasında bİ
fark yok deĞİlmİ((
hıÇkırıklar boĞazıma dÜĞÜmlenİyo yazarken bİle
bÖyle olmamalıydı
Üstelİk hİÇ ama hİÇ haketmemİŞken
Çok zor Çok
İÇİme atarım unutmuŞ gİbİ de yaparım
sırf bebeĞİm İÇİn
ama İÇİmde hep kalacak
aklıma geldİkÇe gÖzlerİm dolacak
rabbİm kİmseye yaŞatmasın
sevgİnİn karŞılıĞı bu olmamalıydı
EŞİMDEN HİÇ AMA HİÇ BEKLEMEZDİM BUNU
BU NOKTAYAG GELECEK HİÇ BİŞEY YAPMAMIŞTIM
O BANA KIYAMAZDI Kİ ZATEN
AMA ANLADIMKİ UMURUNDA DEĞİLİM
DEDİM YA YALAN OLMALIYD BU
BU BN OLMAMALIYDIM
BN KOCAMI ÇOOK SEVMELİYDİM AMA HEP SEVMELİYDİM
KENDİNDEN BU DENLİ SOĞUTACAK BİŞEYİ YAPMAMALIYDI BANA
DÜn oturdum aĞladım
bİ yandanda bebeĞİmİ sallıyorum oda uyudu
bnde sessİz ce aĞlıyorum ona bakarak
İykİ varsın meleĞİm dİyorum
bİranda aĞlayarak uyandı
okadar Çok ÜzÜldÜmkİ
sarıldık aĞlaŞtık bİ gÜzel
sonra dedİm tmm
anne aĞlamıyacak artık gÜlÜmsedİm
oda sustu...
Yazarken bİle ellerİm tİtrİyor İnanın
tekrar teŞekÜredrİm
İnŞ. Toparlıcam İnŞ.
DÜn oturdum aĞladım
bİ yandanda bebeĞİmİ sallıyorum oda uyudu
bnde sessİz ce aĞlıyorum ona bakarak
İykİ varsın meleĞİm dİyorum
bİranda aĞlayarak uyandı
okadar Çok ÜzÜldÜmkİ
sarıldık aĞlaŞtık bİ gÜzel
sonra dedİm tmm
anne aĞlamıyacak artık gÜlÜmsedİm
oda sustu...
Yazarken bİle ellerİm tİtrİyor İnanın
tekrar teŞekÜredrİm
İnŞ. Toparlıcam İnŞ.
haklısın küçük olduğu için korkutur ama inşallah bişiycik olmaz dua ederiz sizin için bizdehihoyyyt
naz çok ağladı a zönce elim ayağım kesildi
napsam susmadı
fitil attım
alt komşu denk geldi salladık zorla mama içti sakinledi uyudu
şimdi uyanıyor kıpırdıyor şuan
ömrümden ömür gitti offffffffffffffff
aynen burakta öyle ya...ne memeyi emiyo doğru dürüst ne uyuyo.ne duruyo.çok bunaldım valla..naz çok ağladı a zönce elim ayağım kesildi
napsam susmadı
fitil attım
alt komşu denk geldi salladık zorla mama içti sakinledi uyudu
şimdi uyanıyor kıpırdıyor şuan
ömrümden ömür gitti offffffffffffffff
kızlar el tırnakları kesildide ayak tırnaklarını kesen var mı bebişlerin az önce dikkatimi çekti baş parmağının tırnağı uzamış ama içine gömülmüş gibi nası kesilir bunlar yahuuu
az önce uyandı gene mama verdim acıkmış Allahtan sakin şuan. ay yalnızken çok zor napacağımı bilemedim elim ayağım dolandı yalvardım nolur sus annem diye ama nerde anlasın çocuk.
karnı ağrıdı kesin. kakasında tuhaf bi koku vardı. ayağından da üşümüş olabilir. kızların ayakları önemli. kat kat çorap giydircem artık. ayağından dolayı terlemez nasıl olsa. sıcak dursun.
ay içim eridi 2 saatte. off
lütfen üzülmeee.inşallah eşinde kendine gelecek.yeltenmesiyle bile hata yaptıgını anlayacak..bende yazamayacagım artık çok üzüldümmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme:
yok vermiyorum zatencanım benim çok zor zamanlar geçiriyorsun belli ama kendine haksızlıkta etme bence ağlayarak kendini ve bebişi üzüyosun sadece erkekler bundan hiçbir suçlulk duygusu hissetmiyorlar dediğin gibi toparlanmaya bak biran önce ve karşısında acizsin gibi durma ona bu hissiyatı verme en azından
off bu erkeklerrrrr hiçbirinde anlayış yok hep ben hep ben diyolar üzülme cnm yanlız diilsin hangimzinki dört dörtlükki hala lohusa sayılırız biraz anlayış bekliyoruz ama maaleseffffff
maksimen eşin sana şiddet falanmı uyguladı. benim aklımdan gecen bu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?