2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende daha ayaklara başlamadım ellerini bile zor kesiyorum iki kere acıttım çocuğun canını şimdi tırnak kesmek kabusum oldu neyse çok şükür iki, keredir vukuat yok ama korkuyorum ayakalrı daha kısa şimdilik bizim ama yakında kesmeye başlarız

inanmıyorum yaaa cok üzüldüm. ne adamlar var yaaa.... seni nasıl daha hissettirebilirim bilmiyorum ama dertleşmek istediğinde burda bir sürü arkadaşın var bunu bil.

668. sayfada açıkladım canım
uygulamadı...yeltendi

yeltenmesi bile acı verici şiddet sadece fiziksel olmuyki sözle bile şiddet uygulanıyo ve çok acıtıyo dua et cnm allaha sığın dediklerin çok mantıklı herşey çocuklarımız için her evde neler oluyo kapalı kapılar ardında neler yaşanıyo kimbilir ama dışarıya gülüyoruz çocuklara gülüyoruz annelik zor zanaat allah sana kolaylık versin herşey gönlüne göre olur inşallah

benımde gecende kayınvalıdem canımı cok sıktı esıme anlattım ne var bunda demıezmı delırcektım ama bosver dedım cunku bu kapıdan bırkez cıkarsam asla asla bır daha gerı donmem o naktaya kadar getırdı benı tam o sıra oğlum agladı oğlumu kucagıma aldıgım an tum sorunu unuttum benı kımse baglamaz sadece oğlum ayakta cok guclu durmalıyız evlatlarımız için hem annler cok guclu kadılardır bunu asla unutma

ozaman kayınvalıdemın dedıgı yuzunden sutum kesıldı suan gunde bır kez ancak emzırıyorum sutum bıttı suankı aklım olsa asla takmazdım suan mamyla beslenıyor oğlum
artık mamayla beslendıgıne bıle uzulmuyorum cunku ben mutsuz oldugum zaman bunu oğlum hıssedıyor oğlum için mutlu olmam lazım zaten oğluma baktıgım heran dunya duruyor bense bulutların ustundeyım:)

tabi bu saatte benden başka kimsecikler yoktur burda... herkes mışıl mışıl uykusunda sanırım...

sabah temizlik yaptım sonra dr.a gittik rotavirüs aşımızı olduk çok şükür bu saate kadar ateş vs. olmadı. kızım bir haftada 220 gr almış nihayet kilo alımı düzelmeye başladı.. o kadar sevindim ki... birde hanımlar bebeklerin böyle fışkırtarak kusması reflü belirtisi imiş. beslendikten sonra başları 45 derece yukarıda olacak şekilde yatırmak gerekiyormuş.

akşamda gezmelere gittik hep birlikte kızıma yazlık ciciler aldım... kızımda alıştı artık gezmeye.. bizim hanıma bi gezme bi de çene de tamam başka bişey istemez.. kime çekti acep kaydirigubbakcemile3

uygulamadı...yeltendi

nurcum canım şuan ne söylesem seni teselli etmeyecek, hiçbir söz acını dindirmeyecek biliyorum. Ama o masum dünya tatlısı bebişinin sana ihtiyacı var senin sütüne ihtiyacı var sende bunu biliyorsun.
Sana sadece birşey demek istiyorum: Her canın sıkıldığında, üzüldüğünde, kendini yalnız hissettiğinde bebişine sıkıca sarıl onu doyasıya kucakla ve hiç bırakma.. o an dünyayı unutursun, sadece ona sarıl bitanem...

kızlar terleme olayına bi çözüm buldunuzmu? Ben hiç terlemezken şimdi duş alıyorum bi kaç saat sonra yine kendime kokuyorum offf ya bu doğum düzenimi şaşırdı valla...

bir de melis iyice konuşuyor benimle kızlar... artık konuşmak için memeyi bile bırakıyor.. konuşuyor konuşuyor sonra emmeye dönüyor, sanırım aklına birşey geliyor yine bırakıp konuşuyor delikafadulden ay çok hoş...

prima melisin bacaklarında iz yapıyor 3 numara kullanıyorum küçükte gelmiyordur çünkü benim kız daha yeni 5 kg. oldu. sizlerde de yapıyor mu böyle kırmızı kırmızı iz...
ay ne çok konu birikmiş konuşacak.....

ayyy kimsecikler olmayıcna kendi kendime konuşuyormuş gibi hissettim.. neyse artık bende yatam heralde bu saatten sonra kızım ateşlenmez....

ayyy kimsecikler olmayıcna kendi kendime konuşuyormuş gibi hissettim.. neyse artık bende yatam heralde bu saatten sonra kızım ateşlenmez....

canım bende burdayım kızım ağlayaraak uyandı ve ayağımda sallıyorum.prima bizdede iz yapıyo büyük gelirken bile iz ypıyo bende anlamış değilim şimdi 4 numaraya gecece bakalım onda ne olacak...

tuğbacım geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah.

bu cümleler çok üzdü beni.Allah unutmana yardımcı olsun canım,bebeğin için.

günaydın güzel anneler cennet kokulu bebişler..naber...biz bugün gezmelere gidicez.ama acayip bir rüzgar var..nasıl etcez bilmiyorum...

canım benim ya ne denir aslında söylencek çok şey var ama
sen dünyanın en güzel hediyesini ver sana yaptığı muamele nasıl olsun Allah islah etsin
bidaha seni üzücek şeyler yapmasına fırsat vermesin inş.
sabah sabah canım sıkıldı ya sen toplamaya çalış kendini bebeğin için onun sana herkesten çok ihtiyacı ama içine atma kimseye anlatamıyosanda gel burda dertleşelim canım her zaman seni dinleriz

kızlar ben gene gezmeye gidiyorum sabah sabah hihoyyyt
istanbuldann ablam geldi hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

canım cok gecmıs olsun. ılaclaırnı aksatma toparlanamazsın sonra. hem antıbıyotık kullanmak vucudunda mıkropla bebek emzırmekten daha ıyıdır...
canım ne denır bılmıyorum kı...
karsısında ezık durma,basını one egme. keske katlanmak zorunda olmasaydın. yınede degılsın. bebegın ıcın dık durmaya calıs.
Allah ından bulsun ne dıyım. yaptıkları yanına kalmasın ınsallah...
hıc kesmedım nasıl kesıcem bende bılmıyorum...
oh masallah melıs e ne guzel kılo almıs mınıgım
ıpekte oyle emerken memeyı bırakıp agu yapıyor kaydirigubbakcemile3

bugun esım ewde kızlar malum resmı tatıl. pek gıremıcem. opuyorum hepınızı...

kızlar saclarım dokulmeye basladı fenalardayım avuc avuc gıdıyo ewın her yerı saçççç

aynı canım avuç avuç :gitme: gidip sıfıra vurdurcam o olcak :) kapalıyım nasıl olsa. evim temiz kalır en azından..zaten temizlemesi zor, halılar, banyo..kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım. antibiyotik ben de kullandım, endişe etme bence, sütü etkileyen bişey olmaz. olsa doktor yazmaz..

uzman bir tanıdık ya da akraba vasıtası ile kesilir canım:) bizim teyzemiz kesti..

uygulamadı...yeltendi

ah canım benim..için kan ağlıyordur eminim. çok üzüldüm senin adına :gitme: açıkcası benim aklıma ilk aldatma gelmişti o zaman hiiiçç durulamaz olurdu.. bence eşin de kısa zamanda yaptığı hatayı anlayıp, senin gönlünü almaya çalışacaktır..

bence ilişkilerde en kilit nokta iletişim.içinde tutma canım, uygun bir zamanda uygun bir dille otur eşinle konuş..birincide anlamaz, ikincide anlamaz, ama birinden birinde mutlaka anlar hatasını..hem sen de çok rahatlamış olursun emin ol.

Allah yardımcınız olsun canım, dua edicem senin için. inş bir daha tekrarlanmadan kapanır bu konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…