tatil mi? resmi mi? o da niymiş? kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar.şu saat oldu ben de kahvaltı edemedim daha.tam uyudu hazırladım yiyorum uyandı ve şu anda altını doldurmakla meşgul.Bu çocuklar anneler yerken özellikle mi altlarına yaparlar yaa...
selmacım nasılsın canım,kızın nasıl,o güzel melek???
canımcım çoookk geçmiş olsun bu havalar bi soğuk bi sıcak ondan oluyor yatıp dinlenmedende geçmez körolası acil şifa versin rabbim sana
tuğba geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin
Tuğbacım çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlarsın kendini inşallah dikkat et bol bol meyve ye canım ve de boğazın için limonlu ıhlamur ..
tuğbacım geçmiş olsun canım.Allah şifa versin inşallah.
.
canım cok gecmıs olsun. ılaclaırnı aksatma toparlanamazsın sonra. hem antıbıyotık kullanmak vucudunda mıkropla bebek emzırmekten daha ıyıdır...
...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyiki siz varsınız hepinizi çok seviyorum olumunekankayizsmilegeçmiş olsun canım. antibiyotik ben de kullandım, endişe etme bence, sütü etkileyen bişey olmaz. olsa doktor yazmaz..
.
teşekkürederim kızlar
çok teşekkürederim herkeze..
bn daha iyiyim
haytımda yaşanmamış sayıyorum o günüeşim dün özürdiledi
bnde hiç üstelemeden değiştirdim lafı
tek bişey söyledim
oda içinin sızlamasına yettide arttı zaten
bebeğim günler sonra anne babasını yanyana gördüğü için olacakki
gülücükler saçıyor etrafa
iyki varsınız sizi çooook seviyoruz oğluşumla
ah canım nasıl içim cız etti anlatamam umarım tekrar yaşamazsınız böyle üzücü bir olayı bir daha:Saruboceq: bende hep evlenmeden önce ne aldatılmaya ne şiddete gelemem terkeder giderim der dururdum ama anne olmak başka bambaşka için kan ağlasada dışına yansıtamıyorsun o melek yavruların insanın gözünün içine bakıpta sana muhtaç olduğunu bilmek insanı yüreğini yakıyor ama sen kendini üzme sütünü etkilemez umarım tatlı bebeğinle çok mutlu olursunuz bundan sonra hiç üzülmezsin bir daha inş.:teselli:
İyiyiz canım zeynepte iyi bazen çok huysuz oluyor ağlıyor elleri sürekli ağzında kontrol ediyorum dişlerini ama yok daha bişey bekliyoruz bakalım ,bugün tatil abileride evde onunla oynuyorlar şimdi...:))
derinderencim kalça çıkıklığına ultrason çekitolar canım ordan anlaşıolıyo..
sagol canım doktor gerek gormedı ultrosana o yuzden cektırmedımayak bastırılamaz 6 aydan önce diyenleri boşver bende sinir oluyom hatta bazen bazılaerı bastırmaya çalışıyo sinirimden kuduruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?