2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tatil mi? resmi mi? o da niymiş? kaydirigubbakcemile

sen bugünde çalışııyorsun dimi canım? bende evde otur otur bugünün tatil olduğunu bile unutmuşum ee tabi eşim çalışınca.. sabah komşu sordu da bugün eşin evdemi diye yooo niye olsun ki demişim kaydirigubbakcemile3 artık günleri şaşırdım vay halime...

günaydın kıslar gerçi öğlen olmak üsre sabahtır kısçemle uğrsşıyorum deli gibi ağladı durdu kucakladım olmadı gezdirdim olmad emmek istemedi altıda kuruydu o ağladı ben ağladım sinirlerim bosuldu benim iice en sonunda kurutma makinesiniyle uyuttum bakalım kalkınca nasıl olucak inş ağlamaz o ağlayınca benim ömrüm gidiyo

merhaba kızlar.şu saat oldu ben de kahvaltı edemedim daha.tam uyudu hazırladım yiyorum uyandı ve şu anda altını doldurmakla meşgul.Bu çocuklar anneler yerken özellikle mi altlarına yaparlar yaa...

merhaba kızlar.şu saat oldu ben de kahvaltı edemedim daha.tam uyudu hazırladım yiyorum uyandı ve şu anda altını doldurmakla meşgul.Bu çocuklar anneler yerken özellikle mi altlarına yaparlar yaa...

Merhaba canım nasılsın bahar nasıl...sana aynen katılıyorum valla, bide tam hazırlanıyorum evden çıkıp gezmeye gidecez bizimki altını dolduruyo, yani kızım mükemmel bir zamanlaman var ya diyorum ...

selmacım nasılsın canım,kızın nasıl,o güzel melek???

İyiyiz canım zeynepte iyi bazen çok huysuz oluyor ağlıyor elleri sürekli ağzında kontrol ediyorum dişlerini ama yok daha bişey bekliyoruz bakalım ,bugün tatil abileride evde onunla oynuyorlar şimdi...:))

teşekkürederim kızlar
çok teşekkürederim herkeze..
bn daha iyiyim
haytımda yaşanmamış sayıyorum o günüeşim dün özürdiledi
bnde hiç üstelemeden değiştirdim lafı
tek bişey söyledim
oda içinin sızlamasına yettide arttı zaten
bebeğim günler sonra anne babasını yanyana gördüğü için olacakki
gülücükler saçıyor etrafa
iyki varsınız sizi çooook seviyoruz oğluşumla

Merhaba kızlarrr...Herkes iyidir umarım...
Tuğbacım geçmiş olsun...
Nurcum hatasını anlaması da bi şey... Hülya doğru diyo. İletişim koptu mu ilişki kötüye gidiyo...Nerdewn mi biliyorum.. Ahhh Ahhhh
Çekiliş olmuş.. Hadi hayırlısı. Zeynepçim yine eşleşmişiz...

nur'cum sevindim ne güzel bak özür dilemiş. inş daha da çok adam olur,olmazsa toplaşırız vallahklava: inş tekrar yaşanmaz tatlım..

hiçbir anne en ufak bir kötü bir davranış haketmiyor..:lepi:

slm arkadaşlar öncelikle gençlik bayramınız kutlu olsun herzaman söylerim ne mutlu türküm diyene...turkbayragi
yarencim burağın pişiği geçmiş gözün aydın canım valla bi sevindim sen yazdıkça içim eriyosu kıyamam totosuna..
nurcum başta çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun herkes yaşıyo zaman zaman bazı sorunlar ama seninki farklıymış sanırsanm ama sevindim sonra özür dilemiş hatasını anlamış uzatmamanda ii olmuş canım rabbim bozmasın ağzınızın tadını..
hacer gözün aydın iymiş minnoşun kiloda almış maşallah melisimize..
zeynepçim benimde hiç dökülmeyen saçım okadar dökülüyoki evin hertarafı saç dediğin gibi neden ki acep..
selmacım arasta öle diş çıkarcak galiba ama daha bişi yok anlamadım ama ellerini yiyecek çocuk
canbaharcım arasta aynı yemeğe otururum başlar ağlamaya bilgisayara otururum uyanır anlıyo bu veletler...
havacım iyiz canım sen nasılsın
tubacım geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatgırsın..

İyiyiz canım zeynepte iyi bazen çok huysuz oluyor ağlıyor elleri sürekli ağzında kontrol ediyorum dişlerini ama yok daha bişey bekliyoruz bakalım ,bugün tatil abileride evde onunla oynuyorlar şimdi...:))

canımbenımkıde ole elllerını yıyecek sankı bende bakıyorum bısey yok ama onu fılan hep ıslak
bırde bebeklerı bastırıyormusunuz ben doktora sordum 6 aydan once bastırılmaz dedı ama gelen gıden bu cocuk nıye basmıyor dıyor canım sıkılıyor o zaman
bısey daha soracam bebeklerde kalca cıkcılıgı nasıl anlasılır cocuk doktoru bıey yok dedı ama evham yapıyorum sureklı
yardımcı olursanız sevınırım kızlar

ayak bastırılamaz 6 aydan önce diyenleri boşver bende sinir oluyom hatta bazen bazılaerı bastırmaya çalışıyo sinirimden kuduruyom

Selam kizlar tatil diye pek sakin buralar

Bizimden dünden beri pek huysuzlasti Ecem mirildanip duruyo ellerini kemiriyo dün gece bile kaç kere mirildanarak uyandi ellerini agzina aliyo susuyo bugün aynen devam bende dis mi diye kontrol ettim ama bisey yok
Bide acayip basim agriyo migrenim tuttu yine

herkese merhaba bugün hiç giremedim geçmişe baktım şöyle bir inşallah atladığım yoktur kimse alınmasın olur mu kuzucuk kucağımda bu kadar toparlayabildim

maksimen canım benim nasıl güzel yazmışsın meleğin için katlanmak zorunda olduğunu söylüyosun hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı kendin vereceksin tabi kimseyide dinleme zaten böyle bir durumda sadece kendi fikrin önemli
sonraki mesajını gördüm çok sevinim aranızın düzelmesine herşey meleklerimiz için sonuçta

prensesim380 maşallah kızçene kilosuna takmamak gerekiyomuş demekki bak konuşmaya çabuk başlayacak demekki daha öncecde söyledi kızlar bi şeye odaklanınca diğerlerini unutuyorlarmış sağlığı yerinde olsunda .ben prima molfix huggıs hepsinide kullanıyorum dönüşümlü olarak huggıes in kalınlığından primanın kokusundan başka hiçbirinde bi şikayetim yok

c*a*n*d*y çok geçmiş olsun canım bi huzursuzluktur gidiyo bebişlerde ama hayırlısı bu arada kurutma makinası taktiğini bilmiyorum ben yenimiii:)))

derinderen
canım kalça çıkıklığı ultrasonun dışında bildiğim bacak çizgileri varya iki yanda onların eşit olması gerekiyomuş öyle biliyorum banada 6.aydan önce ayaklarını bastırma diyolar zararlıymış ama bizimkide basacam dye uğraşıyo gıdıklanıyo sanırım hoşuna gidiyo sıpamınn:))

ayızz canım gencerde çok emiyo elini şap şup ses çıkarta çıkarta hep korkuyorum bazen unutmıycak filan diye çekiyorum elini ağzından.. ayrıca çok geçmiş olsun canım migren çok zor wala karanlık ve sessiz odada uyumak gerekiyomuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…