2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler kalmamış ben geçmiş okuyacağım derken(
bizde bugün apartmandaki komşularla sitenin içinde çamlık gibi ormanlık bölge var oraya pikniğe gittik herkes bir çeşit yaptı çok eğlendik ip atladk top oynadık inşallah eriyecek bu göbüşler:))) oğluşta bol bol temiz hava aldı.. sanırım biraz fazla aldıki bugün 3 defa kaka yaptı 1.orda başladı.inşallah hasta neyin olmaz kuzummbilmiyorumkismile

beni melek gibi yanlış anlayan varmı çok merak ettim kimse için kötü bişiy düşünmedim yazmadım yazmamda ama meleksen çoook üzdü tuğba64 hediye olayımız için özelden yazarım canım ordan konuşalım bi süre buraya yazacağımıda sanmıyorum nasıl güzel vakit geçriiyodum halbuki ne güzel arkadaşlar edindim diede seviniyodum ama kendimi iyi ifade edememişim demekki yazıkkkk bana

merhaba kızlar
tatlım ne uzgu senı asıl benı uzdu sınırımı zıplatı oyle manalı konusmak mı uzdu senı yok bulusucaklarmısta verıceklermıste derken bızle dalga gecer gıbı yazmıs sın bızım sana uzulmemız gereklı dusun bıraz bız fıkrımızı soyledık bız 1 aydan fazladır bu planları yapıyoduk ben gelırken fatoya hedıyemı almıstım onun ıcın dıle getırmıstım ben baska arkadaslada hedıyelesırım tabı sorun o dıldı ama fıkrımı soylemıstım asıl ben alındım:1no2:

reyhan sen ne zamndır fransadasın cnm, oraamı evlendin
ben istanbuldayken gurbet zor geliyor. akrabaların varmı orda kimin kimsen..

Canim benim annemle babam ayri bende 10 yasimdan beri Fransada babamlaydim sonra Tr ye geri geldim evlendim iki sene orda kaldim bandirmada sonra aldim kocisi fransaya getirdim malum burda hayat sartlari daha rahat ve ben buranin vatandasi oldugum için avantajlarim çok artik esimde alisti sükür
uzaktan akrabalar var babam burda çok iyi bir esi var onunla iki arkadas gibiyiz
bi anacigim Trde yazdan yaza görüsüyoruz hasret gideriyoruz

sen beni anlamamakta ısrar ediyosun bence yeniden ve dikkatlice oku ne yazmışım ne güzel onlarda beraber hediyeleşecekmiş DEDİM orda bunun neresi dalga geçmek anlamadım bende biliyorum he söylüyosunuz biz buluşacaz die kimsenin bişiy dediği yokki buna listenin son hali filan yazınca artık son olsun dedim bundan başka manalar çıkarmak tuhaf ve üzücü olan bence sen bunu düşün

vala tatlım ben anladımı anladım neyse tartısıcak ta dılım burası bebeıs topıgı kavga dıl anlastık sonunda sorun yok buyutmemede gerek yok hersey tatlıya baglandı anlastık ne guzel kaydirigubbakcemile5 hedıyelesıcez guzel guzel

elif bence üzmeyin birbirinizi. yazarak sonucta bazen insanlar yanlış anlaşılabilir. yazarak duygu katmak cok zor. sakin olun ve takılmayın. elif sende girmicem falan deme. sonucta burda 20 kişi kadarız ufacık bisey yüzünden kendini niye soyutluyorsun....

çok ağır konuşmuş hatta konuşmaya devam ediyor sonrada sorun yok gibi şeyler yazıyor anlıyamadım ama doğru diyosun zeynepcim burda bebişler için varız belki bende abarttım... ama kime yorum yapacağım konusunda daha dikkatli olucağım kesin

evet cnm ben yeni keşfettimbi yerde okumuştum bi deneyeyim dedim işe yaradı gerçekten sesi duyunca anında susup bide üstüne o seste uyudu çok ilginç demi

zayıflamam şart..
yarından itibaren başlıyorum nasipse..
açlığa da hiç dayanamam ama.ç.ç hadi hayırlısı.
bana destek olun. motive edin.
hakkatten çok şişmanlamışsın deyin. :))
ay delirdim sempatiksalakcinni

Canım benim Allah yardımcın olsun da emzimiyo musun? Sütün etkilenmesin sonra

Valla benimde fazla kilolari atmam lazim üzerimden
üç gündür rejime basladim hayirlisiyla gidicek bu kilolar
çok sükür sütümü etkilemedi

kızlar ben ne yesem süt yapmadı damla damla emdi kuzum. şu 1 haftadır iyice bitti bıraktı beni. aptamille besliyorum. yediklerim kilodan başka bişeye yaramadı.
bende madem öyle dedim, rejime karar verdim. durun bakalım yapabilcemmi.
umarım başarılı olurum.
ama daha rejim deyince gözümün önüne türlü türlü yemekler geliyo. ters tepki yapmasın bide kaydirigubbakcemile3
yıllık izne çıkana kadar vermem lazım. tüm sorunum belden aşağımla.
spor da yapçam Allahın izniyle. twist and shape im var hani varya step aleti bacak çalıştıran, onuda kullancam. bi dünya para vermiştim. hadi bakalım hayırlısı.
ya Allah bismilllah :)))

kızlar sizi özendirmiş gibi olmayayım ama ben şu an türk kahvemi aldım yanına bir de kek yapmıştım onu aldım hem yiyip içiyorum hem de yazışıyorum sizinle.kızım da uyuyor.oh değmeyin keyfime.
Rejim yapanlara dedim bunu.:danceesenize sen ne durumdasın.Valla hala kiloluyum ama henüz rejim yapmıyorum.ramazandan sonra başlicam inşallah.Hem kızım o zaman ek mamaya da başlayacak.

Ay ayıptır söylemesi gülüm ben de bebemi uyuttum dondurmamı aldım bakınıyorumkaydirigubbakcemile5
Ben de hala oldukça kiloluyum ama aynen dediğin gibi ramazanan sonra başlamayı düşünüyorumvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…