noldu eliff
naz pek mızmız durmuyo pek. giremiyorum.
hayırdır. merak ettim. noldu melekl e ki?
reyhan sen ne zamndır fransadasın cnm, oraamı evlendin
ben istanbuldayken gurbet zor geliyor. akrabaların varmı orda kimin kimsen..
merhaba kızlar
tatlım ne uzgu senı asıl benı uzdu sınırımı zıplatı oyle manalı konusmak mı uzdu senı yok bulusucaklarmısta verıceklermıste derken bızle dalga gecer gıbı yazmıs sın bızım sana uzulmemız gereklı dusun bıraz bız fıkrımızı soyledık bız 1 aydan fazladır bu planları yapıyoduk ben gelırken fatoya hedıyemı almıstım onun ıcın dıle getırmıstım ben baska arkadaslada hedıyelesırım tabı sorun o dıldı ama fıkrımı soylemıstım asıl ben alındım:1no2:
elif bence üzmeyin birbirinizi. yazarak sonucta bazen insanlar yanlış anlaşılabilir. yazarak duygu katmak cok zor. sakin olun ve takılmayın. elif sende girmicem falan deme. sonucta burda 20 kişi kadarız ufacık bisey yüzünden kendini niye soyutluyorsun....
herkese merhaba bugün hiç giremedim geçmişe baktım şöyle bir inşallah atladığım yoktur kimse alınmasın olur mu kuzucuk kucağımda bu kadar toparlayabildim
maksimen canım benim nasıl güzel yazmışsın meleğin için katlanmak zorunda olduğunu söylüyosun hakkında hayırlısı olsun en doğru kararı kendin vereceksin tabi kimseyide dinleme zaten böyle bir durumda sadece kendi fikrin önemli
sonraki mesajını gördüm çok sevinim aranızın düzelmesine herşey meleklerimiz için sonuçta
prensesim380 maşallah kızçene kilosuna takmamak gerekiyomuş demekki bak konuşmaya çabuk başlayacak demekki daha öncecde söyledi kızlar bi şeye odaklanınca diğerlerini unutuyorlarmış sağlığı yerinde olsunda .ben prima molfix huggıs hepsinide kullanıyorum dönüşümlü olarak huggıes in kalınlığından primanın kokusundan başka hiçbirinde bi şikayetim yok
c*a*n*d*y çok geçmiş olsun canım bi huzursuzluktur gidiyo bebişlerde ama hayırlısı bu arada kurutma makinası taktiğini bilmiyorum ben yenimiii:)))
derinderen
canım kalça çıkıklığı ultrasonun dışında bildiğim bacak çizgileri varya iki yanda onların eşit olması gerekiyomuş öyle biliyorum banada 6.aydan önce ayaklarını bastırma diyolar zararlıymış ama bizimkide basacam dye uğraşıyo gıdıklanıyo sanırım hoşuna gidiyo sıpamınn:))
ayızz canım gencerde çok emiyo elini şap şup ses çıkarta çıkarta hep korkuyorum bazen unutmıycak filan diye çekiyorum elini ağzından.. ayrıca çok geçmiş olsun canım migren çok zor wala karanlık ve sessiz odada uyumak gerekiyomuş sanırım
zayıflamam şart..
yarından itibaren başlıyorum nasipse..
açlığa da hiç dayanamam ama.ç.ç hadi hayırlısı.
bana destek olun. motive edin.
hakkatten çok şişmanlamışsın deyin. :))
ay delirdim sempatiksalakcinni
zayıflamam şart..
yarından itibaren başlıyorum nasipse..
açlığa da hiç dayanamam ama.ç.ç hadi hayırlısı.
bana destek olun. motive edin.
hakkatten çok şişmanlamışsın deyin. :))
ay delirdim sempatiksalakcinni
kızlar sizi özendirmiş gibi olmayayım ama ben şu an türk kahvemi aldım yanına bir de kek yapmıştım onu aldım hem yiyip içiyorum hem de yazışıyorum sizinle.kızım da uyuyor.oh değmeyin keyfime.
Rejim yapanlara dedim bunu.:danceesenize sen ne durumdasın.Valla hala kiloluyum ama henüz rejim yapmıyorum.ramazandan sonra başlicam inşallah.Hem kızım o zaman ek mamaya da başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?