2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi yiyelim sonra düşünürüz boşveeeerrrrr.Zayıflarız yaaa.bebişlerin peşine koşmaya başlayacaz yakında totomuz yer görmeyecek.

e hade inşallahkaydirigubbakcemile3

Sen face e üye misin? 2010 şubat anneleri grubunda var mısın?

neyse şimdi haberim oldu ben de üye oldum canım.Ben yatmaya gidiyorum kızlar,kızım uyurken ben de uyuyayım...herkese iyigeceler...

günaydın şekerler herkez iyi gördüğüm kadarıyla Allah daha iyi etsin

bizimde bugün kınagecemiz var c.tesi düğünümüz bir koşturmacadır gidiyor yoruldum valla bir süre giremicem ama sizi özlicem öpüyorum sizi ve minikleri

Herkese günaydın. Günaydın deyip kaçıyorum şu velet uyuyorken yemeğimi koyayım öğleden sonra çarşıya çıkıcam gelince yetişirim gari opuyorumnanaktan

sağol canım benim opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar öncelikle gençlik bayramınız kutlu olsun herzaman söylerim ne mutlu türküm diyene...turkbayragi

tubacım geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatgırsın..

sağol tatlım daha iyiyim çok şükür ilaçlar iğneler iyi geldi

bugün neden kimsecikler yok acaba bende birazdan sağlık ocağına gitcem ilk tetanozu yaptırmaya of ya bunuda yaptırırsam daha iki tane daha var eyvahedigeldismile

tuğbacım geçmiş olsun canım hastamısın inş.biran önce atlatırsın, bu bahar ayları insanları fena çarpıyo valla ne giyeceğimizi şaşırdık birkaç gün önce sıcaktan nefes alamıyoduk iki gündür hava kapalı arada yağmurda yağıyor şaşırdım valla dikkatli olmak lazım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…