2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar tatli bebisler evet topik pek sessiz bugün
bizde birazdan hazirlanip arkadasa oturmaya gidicez
bizim is yerinde pes pese herkez hamile kalmisti bir iki ay arayla
Bugün hepimiz bebislerle bulusucaz tam 7 kisi 7 bebis olucaz havada super tadini çikaricaz artik

Tubis canim çok geçmis olsun insallah biran evvel geçer
Nur aranizin düzelmesine sevindim canim Allah bidaha yasatmasin

TUĞBA geçmiş olsun canımm...geçmişi okumayınca kaçıyo bazı şeyler ..
ZEYNEP oh afiyet olsun ellerine sağlık...
HAVVA maşallah esrama herşey normalmiş çok sevindim hep böyle gider inş

selamm

bana inat mı yapıyonuz kekler börekler.

he valla ne yalan söyliyim yufka aldım şimdi patatesli börek döşiycem 1 tepsi
canıma deysin.. bide çay.. ohhhhhhhhh
yicez kocişlen. ama çok yorgunum dışardaydık nasıl yapçam oda ayrı konu.
sihirli değneği olan varmıııııııııııı??????????
hihoyyyt

merhaba kızlar herkesi özledim facebook olanlara bakıyorum ama kadınlar kulubünde sizleri okuyorum cvp yazıcam derin çok yaramaz durmuyor.uykularımız şekerleme tadında 5 dk lık.yani ne ev işi yapabiliyorum ne yemek ne de kendime bakabiliyorum düzenimiz halen oturmadı.herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum

TUĞBA geçmiş olsun canımm...geçmişi okumayınca kaçıyo bazı şeyler ..
ZEYNEP oh afiyet olsun ellerine sağlık...
HAVVA maşallah esrama herşey normalmiş çok sevindim hep böyle gider inş

Sağol canım benim... Sen nasılsın bebiş nasıl.. Durumlar nasıl?

Allah allah gaz sorunu mu var ki canm.Allah yardımcınız olsun

slmmm kızlar naber...biz bugün parkaydık...burak bakındı durdu...geldik uyudu.bende uyumuşum...

ohh afiyet olsun canım.valla o değneği bulursan banada gönder.2çocukla başım dönüyo akşama kadar..:a015:

havvaesen canım bebıseıne nazar degmesın benım yerıne op:) ıkıgundur gıremıyorum dun evde buyyuk bebek:) ve kucuk bebekle ugrasmaktan hiç gıremedım

nur eşinle araının duzeldıgıne cok sevındım allahım bır daha bozmasın
dunya bır yana evledımız bırr yana bebişlerınızden baskasını bosverın opun kokun bebişlerınızı

yaa bırde burayada yenı fark edenlerdenım bakar korluk mevcutsonradan gordum yenı yenı katılıyorum aranıza sadece hedıyeslesmek için degıl yanı bır arkadas oyle yazmıs kırıldım

oğlum hastaydı bılırsınız kaksında lökasıt cıktı o gectı gaz bır yandan derken şimdi dişlerımız basladı kızlar offff dur durak yok bırı gecse bırının sancısı baslıyor bazende yazdıklarımı burda cıkmıyor onada delırıyorum ıkıncı kez yazmayada usenıyorum çünku cogu zaman oğlusum kucagımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…