geçmiş olsun canım.. oof evet şimdide dişleri başladı benimkinnde öle zaten huysuzdu artık daha bi huysuz mamaa yemek istemiyo emmek istemiyo huysuzlanıyo ısırmak istiyo diş kaşıyıcıyı veriyorum tam ısıramıyo ağlıyo gece her saat başı uyanıyo ay deli olcam okadar huysuzki..oğlum hastaydı bılırsınız kaksında lökasıt cıktı o gectı gaz bır yandan derken şimdi dişlerımız basladı kızlar offff dur durak yok bırı gecse bırının sancısı baslıyor bazende yazdıklarımı burda cıkmıyor onada delırıyorum ıkıncı kez yazmayada usenıyorum çünku cogu zaman oğlusum kucagımda oluyor
oğlum hastaydı bılırsınız kaksında lökasıt cıktı o gectı gaz bır yandan derken şimdi dişlerımız basladı kızlar offff dur durak yok bırı gecse bırının sancısı baslıyor bazende yazdıklarımı burda cıkmıyor onada delırıyorum ıkıncı kez yazmayada usenıyorum çünku cogu zaman oğlusum kucagımda oluyor
geçmiş olsun canım.. oof evet şimdide dişleri başladı benimkinnde öle zaten huysuzdu artık daha bi huysuz mamaa yemek istemiyo emmek istemiyo huysuzlanıyo ısırmak istiyo diş kaşıyıcıyı veriyorum tam ısıramıyo ağlıyo gece her saat başı uyanıyo ay deli olcam okadar huysuzki..
havva maşallah esra ya yerim ben onuyerimseniben
sağol canım iyiy,im sen nasılsın...valla bilmiyom ama annelik zormuş..biri bitiyo biri başlıyo bunada şükür allah hastalık vermesin çok şükür sağlıklılarmerhaba canım nasılsın aynı tarif ettiğin gibi benim kızımda bu günlerde kontrol ediyorum dişlerini ama daha bişey yok bakalım önce kimin bebişinin dişi çıkacak yerimseniben
sağol canım iyiy,im sen nasılsın...valla bilmiyom ama annelik zormuş..biri bitiyo biri başlıyo bunada şükür allah hastalık vermesin çok şükür sağlıklılar
Geçmiş olsun canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?