2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugunde oturdugumuz evın vergı borcu cıktı onu öde ordanda aaneme gectım ordanda misafırlıge davetlıydım oraya ancak fırsatım oldu koçiş mesaiye kalcakmıs aradı oğlusda uyudu yemek yok ama olsun

geçmiş olsun canım.. oof evet şimdide dişleri başladı benimkinnde öle zaten huysuzdu artık daha bi huysuz mamaa yemek istemiyo emmek istemiyo huysuzlanıyo ısırmak istiyo diş kaşıyıcıyı veriyorum tam ısıramıyo ağlıyo gece her saat başı uyanıyo ay deli olcam okadar huysuzki..

havva maşallah esra ya yerim ben onuyerimseniben

Geçmiş olsun canım ..

merhaba canım nasılsın aynı tarif ettiğin gibi benim kızımda bu günlerde kontrol ediyorum dişlerini ama daha bişey yok bakalım önce kimin bebişinin dişi çıkacak yerimseniben

merhaba canım nasılsın aynı tarif ettiğin gibi benim kızımda bu günlerde kontrol ediyorum dişlerini ama daha bişey yok bakalım önce kimin bebişinin dişi çıkacak yerimseniben
sağol canım iyiy,im sen nasılsın...valla bilmiyom ama annelik zormuş..biri bitiyo biri başlıyo bunada şükür allah hastalık vermesin çok şükür sağlıklılar

her elıne gecenı agzına sokmaya calısıyor sokamyıncaa parmaklarını sokuyor herhalde bıraz fazla sokuyor buseferde oguruyor tam bır kısır dongu aglıyor aglıyor huzursuz ahah elımden bır sey gelmıyor bu ay az kılo almısız zaten canım bırazda ona sıkılıyor dr her ıkı saate 150cc ıcır dıyo ama ıcemıyor bebısım kızlar sız ne durumdasını benım sutum tamamen bıttı buna cok uzuluyorum halbukı ben 2yasına kadar emzırmek ıstıyordum

bır hafta once 6800gr 3numara prıma kullanıyorum aynen bızdede ız yapıyor ama sıkmıyorda 4numara kullandım oda bayı buyuk oldu belıne kadar bez cıktı ne yapayım bılmıyorum 8kıloya kadar cok rahat kullanırsın dedılerdı ama bılmıyorum elımde ıkı paket da 3numara var olmazsa ıkıncı bebıste kullanırız:)lülülülülülü

sağol canım iyiy,im sen nasılsın...valla bilmiyom ama annelik zormuş..biri bitiyo biri başlıyo bunada şükür allah hastalık vermesin çok şükür sağlıklılar

sağol canım bende iyiyim, haklısın valla yeterki hasta olmasınlarda biz onların huysuzluklarına katlanırız neyapalım..

kızlar ben hep molfix kullanıyodum prima kullanıyom iki gündür bebişimin altı pişti acaba bezdenmi netten baktım dişte pişik yaparmış ama emin değilim

off off daha basımıza neler gelcek antibiotik kullandıgımız için herhelde hazır pişik olmaya beklıyor herdeyse çişini yaparken hemen acıp degıstırıyorum ama arad kızarıyor buara pişik önleyıcı kremımı herseferınde suruyorum ancak boyle care buldum

mamayla dogdugundan berı mamayla canım benı tatlı nıyetın emıyor bır ara bayagı sutum arttı ozamandada oğlum gazdan dolayı cok huzursuz bır donemdi benıde emmedı mamayıda cok zorla yedı tabı benımde oarada sutum gııttı aptamıll kullanıyordum dr sordum hıpp organık dıye geceblırmıyım dıye gecebılırısns hipple aptamıl aynı kalıtede dedı

kampayadan hipp mama arıyorum ebebekte suan ındırımde aldım beklıyorum bakalım gelsın hafat sonu metrodan aldım bır kutu deneme amaçlı sevdı oğlum tabı aptamılle karısık verdım hıpp suan gelecek kutularda kescem aptamılı zaten bıtıyrda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…