2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben üşütmüşüm ishal kusma her yerim ağrıyo :bbo:
ecrini bile kucağıma alamıyorum
inş. ona bişey olmaz

selam kızlar
inş. ona bişey olmaz

cok gecmiş olsun canım yardım edecek yakınların varmı? nan limon kaynat iç bende mıdemı usutmusum ayagının altına sıcak su torbası koy ve uzan bır sure

günaydın güzel anneler ve bebişleri...
eşimin yeni görev yeri belli oldu. ülkemize dönüyoruz çok şükür.
artık izmitte yaşayacağız. çok mutluyuz.
hepinize sevgiler...

bu arada çok moralim bozuk.
dünden beri kötüyüm.
nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
polis eşi olmak çok zor kızlar. canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
bu ülke böyle işte. bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.

ohhh sonra gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar...
biz de dr teyzemizden geldik. Her şeyimiz normal çok şükür.
6500 kg 62,5 cm olmuşuz.
maşallah kuşumaaa
selam kızlar
inş. ona bişey olmaz
cok gecmıs olsun canım...
günaydın güzel anneler ve bebişleri...
eşimin yeni görev yeri belli oldu. ülkemize dönüyoruz çok şükür.
artık izmitte yaşayacağız. çok mutluyuz.
hepinize sevgiler...
hadı gozunuz aydın...

bızım kız da 2 gundur gecelerı cok huzursuz nazara geldı yawrum heralde...
sabahtan yemeklerımı yaptım ıpegı uyutuyorum sımdı. ogleden sonra carsıya cıkıcaz kızımla. cıcıler alıcam,hem agdaya da gıtmem lazım korkuyorummmmm :uhm:
arabayla cıkıcaz ılk defa ınsallah vukuatsız gıder gelırız sempatiksalakcinni

günaydınn kızlarrrrrr
türk kahvesi canım başımız sağolsun bende bir polis kızıydım şimdi emekli oldu babam o yüzden seni ve hissettiklerini çok iyi anlaıyorum canım hepsi ALLAH a emanet olsun...

canım benım cok zor haklısın... boyle kotu seyler dusunmemeye calıs. gercı her gun haberlerde ınsanın gozune gozune gırıyor,dusunmemek ne çare ama...
ınsallah hakkımızda hayırlı yazılar yazılmıstır. Allah kımseyı anasız babasız bırakmasın. şehitlerin ailelerine sabır versin. Rabbim büyük,hepiminizin hakkında hayırlısı neyse oyle olsun. sen yınede sıkma canını,gergınlıgın nazo ya da gecmesın.

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Şükürler olsun Rabbim Sana

ooo hamarat hanım yemekleri de yapmış... ne yaptın kız? ben daha yeni kahvaltı ettim.. sorması ayıp kaçta kalkıyonuz sabahları? sanırım ben biraz tembelim...
hadi bakalım iyi gezmeler size... ipek böcüğünde ilk kez ağdanın nasıl yapıldığını görür ee alışması lazım kız olmak zor tabii...kaydirigubbakcemile3

canım benim haklısın allah sabır versin bütün sevenlerine... ne kadar zor ama böyle şöyler düşünmemeye çalış bitanem.. allah hayırlı yazgılar versin canım.

canım benım ya...
selda ınsallah kısa zamanda duzelır. neden ıltıhaplanmıs pekı? ılhıtabı kurutmak ıcın antıbıyotık falan vermıyolar mı?
offfff cok gecmıs olsun cok uzuldum ya :sinifsinif:
barbunya yaptım yanına da bulgur pılavı.
dunden de taze fasulyem kalmıstı bıraz. e daha nolsun yeter.
ben sabah 8-9 gıbı kalkıyorum ıpekle canım.sabahtan cay demlenırken ıpegı pusetıne koyuyorum mutfaga yanıma alıyorum yemeklerımı pısırıyorum aradan cıkıyor. ogleden sonra da kızıma kalıyor...

Canım geçmiş olsun geçecek tabiki... inşallah tez zamanda geçer biter... ahh bitanem ya nasıl da acı çekiyordur kuzum.. dualarımız tabiki seninle kuzunla... allah yardımcın olsun canım.

selam kızlar
inş. ona bişey olmaz
Canim çok geçmis olsun

Ah yavrum kiyamam Allah acil sifalar versin Seldacim

off bu havalar bende hastayım boğaz enfeksiyonu olmuşum kızımda 10 gündür iyileşemedi öksürüp duruyo tamda yola çıkıcağımız zaman oğlana yaklaşmamaya çalışıyoz dr a gittik antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat diil içmesem sesim falan çıkmıyo naapıcaz bilmem

selda çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce geçer. naz da çok ağladığı zaman çok panik oluyorum sanki hiç susmayacak gibi geliyor elim ayağım dolanıyor. seni anlayabiliyorum. inşallah bir an önce geçer. Allah yardımcınız olsun.

bende bulaşık yıkadım yatak odamı topladım. nazı yanıma alıp yani pusetine koyup lavaboları yıkamaya gidicem. kızçem küçücük yaşta temizlik nasıl yapıyor öğreniyor göre göre.
ay eskiden böylemiydim ben, koca evi saat 3 e kadar dip köşe yalayıp yutuyordum. alt kattan duyuluyordu temizlik kokusu.
ama şimdi insan ister istemez eskisi gibi olamıyor. valla yavaş yavaş yapıyorum, bigün mutfak öbür gün wc banyo, salon vs.. çocuğum daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…