geçmiş olsun fatolina
selam kızlar
ben üşütmüşüm ishal kusma her yerim ağrıyo :bbo:
ecrini bile kucağıma alamıyorum
inş. ona bişey olmaz
selam kızlar
inş. ona bişey olmaz
ohhh sonra gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3selamm
bana inat mı yapıyonuz kekler börekler.
he valla ne yalan söyliyim yufka aldım şimdi patatesli börek döşiycem 1 tepsi
canıma deysin.. bide çay.. ohhhhhhhhh
yicez kocişlen. ama çok yorgunum dışardaydık nasıl yapçam oda ayrı konu.
sihirli değneği olan varmıııııııııııı??????????
hihoyyyt
maşallah kuşumaaaSelam kızlar...
biz de dr teyzemizden geldik. Her şeyimiz normal çok şükür.
6500 kg 62,5 cm olmuşuz.
cok gecmıs olsun canım...selam kızlar
inş. ona bişey olmaz
hadı gozunuz aydın...günaydın güzel anneler ve bebişleri...
eşimin yeni görev yeri belli oldu. ülkemize dönüyoruz çok şükür.
artık izmitte yaşayacağız. çok mutluyuz.
hepinize sevgiler...
bu arada çok moralim bozuk.
dünden beri kötüyüm.
nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
polis eşi olmak çok zor kızlar. canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
bu ülke böyle işte. bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.
ohhh sonra gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3
maşallah kuşumaaa
cok gecmıs olsun canım...
hadı gozunuz aydın...
bızım kız da 2 gundur gecelerı cok huzursuz nazara geldı yawrum heralde...
sabahtan yemeklerımı yaptım ıpegı uyutuyorum sımdı. ogleden sonra carsıya cıkıcaz kızımla. cıcıler alıcam,hem agdaya da gıtmem lazım korkuyorummmmm :uhm:
arabayla cıkıcaz ılk defa ınsallah vukuatsız gıder gelırız sempatiksalakcinni
bu arada çok moralim bozuk.
dünden beri kötüyüm.
nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
polis eşi olmak çok zor kızlar. canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
bu ülke böyle işte. bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.
canım benım ya...
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Şükürler olsun Rabbim Sana
barbunya yaptım yanına da bulgur pılavı.ooo hamarat hanım yemekleri de yapmış... ne yaptın kız? ben daha yeni kahvaltı ettim.. sorması ayıp kaçta kalkıyonuz sabahları? sanırım ben biraz tembelim...
hadi bakalım iyi gezmeler size... ipek böcüğünde ilk kez ağdanın nasıl yapıldığını görür ee alışması lazım kız olmak zor tabii...kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Canim çok geçmis olsunselam kızlar
inş. ona bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?