yaa bırde burayada yenı fark edenlerdenım bakar korluk mevcutsonradan gordum yenı yenı katılıyorum aranıza sadece hedıyeslesmek için degıl yanı bır arkadas oyle yazmıs kırıldım
selam kızlar
ben üşütmüşüm ishal kusma her yerim ağrıyo :bbo:
ecrini bile kucağıma alamıyorum
inş. ona bişey olmaz
bu arada çok moralim bozuk.
dünden beri kötüyüm.
nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
polis eşi olmak çok zor kızlar. canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
bu ülke böyle işte. bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Şükürler olsun Rabbim Sana
off bu havalar bende hastayım boğaz enfeksiyonu olmuşum kızımda 10 gündür iyileşemedi öksürüp duruyo tamda yola çıkıcağımız zaman oğlana yaklaşmamaya çalışıyoz dr a gittik antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat diil içmesem sesim falan çıkmıyo naapıcaz bilmem
off bu havalar bende hastayım boğaz enfeksiyonu olmuşum kızımda 10 gündür iyileşemedi öksürüp duruyo tamda yola çıkıcağımız zaman oğlana yaklaşmamaya çalışıyoz dr a gittik antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat diil içmesem sesim falan çıkmıyo naapıcaz bilmem
kızlar benim de yarın kayınvalidemler geliyor çok işim var... evi temizlemem gerek yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor offff offff...
tuğbacım geçmiş olsun canım hastamısın inş.biran önce atlatırsın, bu bahar ayları insanları fena çarpıyo valla ne giyeceğimizi şaşırdık birkaç gün önce sıcaktan nefes alamıyoduk iki gündür hava kapalı arada yağmurda yağıyor şaşırdım valla dikkatli olmak lazım opuyorumnanaktan
Tubis canim çok geçmis olsun insallah biran evvel geçer
oy maşallah esraya koca kız oldu opuyorumnanaktanSelam kızlar...
biz de dr teyzemizden geldik. Her şeyimiz normal çok şükür.
6500 kg 62,5 cm olmuşuz.
sağol canım opuyorumnanaktanTUĞBA geçmiş olsun canımm...geçmişi okumayınca kaçıyo bazı şeyler ..
ne kadar güzel insanın vatanı gibisi yok umarım yeni görev yerininizde de mutlu sağlıkllı huzurlu günler geçiririrsiniz canımgünaydın güzel anneler ve bebişleri...
eşimin yeni görev yeri belli oldu. ülkemize dönüyoruz çok şükür.
artık izmitte yaşayacağız. çok mutluyuz.
hepinize sevgiler...
ne desen ne söylesen az kalır canım Alllah sana bol sabır ve güç versin hakikaten dayanılacak gibi değil bende izledimde içim nasıl eridi hele senin durumun daha hassasbu arada çok moralim bozuk.
dünden beri kötüyüm.
nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
polis eşi olmak çok zor kızlar. canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
bu ülke böyle işte. bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.
canım kıyamam çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir onlar bir ağlasa biz bin ağlıyoruz annelik çok zor gerçekten sabır tatlım sabır elbette geçecek dualarımız sizinle :Saruboceq:
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Şükürler olsun Rabbim Sana
geçmiş olsun canım, antibiyotik içmezsende iyileşemiyosun ama mecbururen içiyoruz inş.biran önce atlatırsınız ...
aynen ya... nasıl yawas usene usene yapıyorum offffselda çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce geçer. naz da çok ağladığı zaman çok panik oluyorum sanki hiç susmayacak gibi geliyor elim ayağım dolanıyor. seni anlayabiliyorum. inşallah bir an önce geçer. Allah yardımcınız olsun.
bende bulaşık yıkadım yatak odamı topladım. nazı yanıma alıp yani pusetine koyup lavaboları yıkamaya gidicem. kızçem küçücük yaşta temizlik nasıl yapıyor öğreniyor göre göre.
ay eskiden böylemiydim ben, koca evi saat 3 e kadar dip köşe yalayıp yutuyordum. alt kattan duyuluyordu temizlik kokusu.
ama şimdi insan ister istemez eskisi gibi olamıyor. valla yavaş yavaş yapıyorum, bigün mutfak öbür gün wc banyo, salon vs.. çocuğum daha önemli.
iç canım antıbıyotık duzelmene yardımcı olur kendı kendıne zor gecer yoksa. gecmıs olsun...off bu havalar bende hastayım boğaz enfeksiyonu olmuşum kızımda 10 gündür iyileşemedi öksürüp duruyo tamda yola çıkıcağımız zaman oğlana yaklaşmamaya çalışıyoz dr a gittik antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat diil içmesem sesim falan çıkmıyo naapıcaz bilmem
ohhh misss ne guzel opuyorumnanaktanKizlar bizde dün harika bir gün geçirdik havada superdi
arkadaslarla bebislerimizi bulusturduk 7 bebis arkadsin evi kres gibiydi
evin bahçesinde oturduk çimlerin üstüne biseyler serip yatirdik bebsileri tepinen tepinene
Biri acikiyo biri agliyo biri uyuyo biri susuyo digeri basliyo
bol bol tombik bebis sevdim 5 kiz 2 oglan vardi
aksam üstüde babamiz gelip bizi aldi ordanda parka gittik
Ecem bütün gün uyumadi aksamda banyodan sonra pestili çikmis gibi uyudu kaldi yavrum
önümüzdeki ay hepsi bize davetli
pehhhh gelırken 2 kap yemek yapıp getırıversın :umursamaz:kızlar benim de yarın kayınvalidemler geliyor çok işim var... evi temizlemem gerek yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor offff offff...
mudehale etmıyorum canım. gaz cıkarınca gecıyor. gazı oldugundan hıckırıyo zaten gazını cıkar gecer hemen. yada bırak kendı gecsın...hıçkırık tuttuğu zaman bebişleri napıosunuz yaa . nazı hergün 1 kere tutyor çok sinirleniyor mızmız mızlanıyor ağlıyor. su veriyorum biberonla, içersae geçiyor içmezse ağlamaya devam.
yarım saatten aşağı sürmüyor bizimki. çok sinir bişey.
ınsallah temız cıkar tahlıller :Saruboceq:Merhaba kızlar. Kayınvalidemlerdeydik 4 gündür geldik şimdi. Geçmişi okuyamadım gözüm kesmedi. Çekiliş olmuş bitmiş. Karışıklık da olmuş anladığım kadarıyla. Liste olmuş değişmiş. İyi niyetle yola çıkıldı inşallah da niyeti gibi iyi olur mutlu olur herkes. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil walla.
Biz de gelir gelmez doktora gittik. Bir haftalık kilo takibi vardı. Benimki bir ağladı bir ağladı doktor üstünü çıkaramadı. Direk tarttı. 100 g kıyafet düştü. 300g almış dedi. Bence hatalı bi durum var. 100gdan fazladır sanıyorum kıyafetler. Mama uygulayacaktık1 hafta ama uygulayamadık. Almadı. Üstelik de her zamankinden de az yemek yedi bu sefer. Yine de idrar tahlili ve kaka tahlili vereceğiz bakalım bişey var mı yok mu bakılacak.
2 gündür buralar çok sessiz...herkezin bi işi var galşiba...
ewet senağlama
canım geçmiş olsun....selam kızlar
ben üşütmüşüm ishal kusma her yerim ağrıyo :bbo:
Ecrini bile kucağıma alamıyorum
inş. Ona bişey olmaz
hadi gözünüz aydın canım...günaydın güzel anneler ve bebişleri...
Eşimin yeni görev yeri belli oldu. ülkemize dönüyoruz çok şükür.
Artık izmitte yaşayacağız. çok mutluyuz.
Hepinize sevgiler...
allah sabır versin aişlesine çok üzüldüm bende...rabbim hayırlı yazılaryazsın..bu arada çok moralim bozuk.
Dünden beri kötüyüm.
Nedeni ise istanbulda şehit olan bi meslektaşımız.
Polis eşi olmak çok zor kızlar. Canını cebinde taşıyıp işe giden birinin eşi olmak gerçekten çok zor.
Sizide üzmek istemiyorum ama paylaşayım dedim.
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. Ama o haberi izleyipte ağlamamam mümkün değildi.
Bu ülke böyle işte. Bi ne idüğü belirsiz kurşuna feda et gencecik hayatını.
canım ya geçeçecek allahın izniyle yavrum kıyamama ya inşallah tez zamanda geçer...[ı]
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. Yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. Kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. Dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. Sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
şükürler olsun rabbim sana[/ı]
geçmiş olsun sevilcim..off bu havalar bende hastayım boğaz enfeksiyonu olmuşum kızımda 10 gündür iyileşemedi öksürüp duruyo tamda yola çıkıcağımız zaman oğlana yaklaşmamaya çalışıyoz dr a gittik antibiyotik verdi kullanıyorum ama içim hiç rahat diil içmesem sesim falan çıkmıyo naapıcaz bilmem
oh maşşallah 7 si bi yerde olmuşlar yerim ben onları...kizlar bizde dün harika bir gün geçirdik havada superdi
arkadaslarla bebislerimizi bulusturduk 7 bebis arkadsin evi kres gibiydi
evin bahçesinde oturduk çimlerin üstüne biseyler serip yatirdik bebsileri tepinen tepinene
biri acikiyo biri agliyo biri uyuyo biri susuyo digeri basliyo
bol bol tombik bebis sevdim 5 kiz 2 oglan vardi
aksam üstüde babamiz gelip bizi aldi ordanda parka gittik
ecem bütün gün uyumadi aksamda banyodan sonra pestili çikmis gibi uyudu kaldi yavrum
önümüzdeki ay hepsi bize davetli
aman allah kolaylık versin hacercim..kızlar benim de yarın kayınvalidemler geliyor çok işim var... Evi temizlemem gerek yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor offff offff...
ewet senağlama
kılo alımı nasıl? doyuyo demek kı... ne bılım mevsım gecısındenmıdır nedır hepsı bı garıp bu aralar. dr ıle gorustunmu o ne dıyo bu duruma?canım geçmiş olsun....
hadi gözünüz aydın canım...
allah sabır versin aişlesine çok üzüldüm bende...rabbim hayırlı yazılaryazsın..
canım ya geçeçecek allahın izniyle yavrum kıyamama ya inşallah tez zamanda geçer...
geçmiş olsun sevilcim..
oh maşşallah 7 si bi yerde olmuşlar yerim ben onları...
aman allah kolaylık versin hacercim..
oh gezmeler ii geçmiş maşşallah ipeğe pekte akıllı kuzum....evet ya nerde bu millet..benimdeev sahibimle kzıız vardı oturduk yeni gittiler...kzızıda hamile 7 aylık ilk bebeğini 5 aylık açılmadan dolayı mecbur doğum yaparak kaybetmiş şimdi bunu bekliyo 4 gözle...
Ben iyim aras bu gün çok uyudu yav gece uyumuyo gündüz uyuyo haliyle bu gün yemekte yemedi yemek eymeyince çok endişeleneiyorum ya koca gün akşam oldu 3 kere beslendi oda çok az az..normalmi yav biri normal desin kafayı sıyırcam...uykuda doyuyo mama aramıyo bu çocuk...
arabasında durdu uyuyodu. zaten kuafor tanıdık 14 yasımdan berı oraya gıdıyorum baktılar orda buyuk bı zevkle kaydirigubbakcemile3bende çok rahatsızım aksine kızımda çok huzursuz kolumu kaldırcak takatim yok valla..zeynep kuaförde nasıl arabasındamı durdu senin yanında başka biri varmıydı bende gidecemde ağlar diye korkuyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?