2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benım kız "sıla" dınledıgım zaman susuyor ozellıkle "yara bende" parçasını kaydirigubbakcemile3
ne yarası varsa :roflol:

benım kız "sıla" dınledıgım zaman susuyor ozellıkle "yara bende" parçasını kaydirigubbakcemile3
ne yarası varsa :roflol:

oy oy oy yerim onun yarasını ben.aşk acısı çekiyo zarrr.yiğit i özlemiştir...kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim bebek banyo yapınca yatar.burak ta tam tersi çoşuyo çocuk...uykuyu unutuyo...zaten normalde yatmıyo...

oy oy oy yerim onun yarasını ben.aşk acısı çekiyo zarrr.yiğit i özlemiştir...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

benim bildiğim bebek banyo yapınca yatar.burak ta tam tersi çoşuyo çocuk...uykuyu unutuyo...zaten normalde yatmıyo...
haha aynen ıpek oda cin kesiliyo banyo sonrası kaydirigubbakcemile3

selam kızlar özlemişim sizi
az yeme problemi benim kızımdada var
kilo alımıda geçen ay azalmıştı ama doktor mamaya başlamayalım ilk 2 ay çok kilo aldık
dedi bakalım bekliyoruz 4.ayı
seldacım çok geçmiş olsun canım
üzülme bu minikler neler atlatacak daha
biz yalarında olalım yeter

Kızlar merhaba, bu hafta cok yogunduk giremedim cok fazla. ama okuyorum geçmişi her aksam.

Biz bugün doktora gittik. Herşeyimiz çok iyi. Paşamızın büyümesi çok güzel. Birde usluki oglum. Doktor bile şaşırıyor.

Yanlız bir sorunumuz var. içinizde böyle bir sorun yaşayan varmı acaba. Dorukumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırtüstü yatmaktan. bir türlü düzeltemiyorum. cocuk baska türlü uyumuyor. yüz üstü zaten yarım saatten fazla kalmıyor. napıcam ben yaaaa cok cirkin olacak tontişimin kafası....

mafoldumben

geçmiş olsun canım. havalar bi iyi bi kötü mahvetti insanı....

cok gecmiş olsun canım yardım edecek yakınların varmı? nan limon kaynat iç bende mıdemı usutmusum ayagının altına sıcak su torbası koy ve uzan bır sure

günaydınnn
herkes güzel bi gün geçirsin inşallahh..

fatolinacım geçmiş olsun canım. varsa yakının çağır sana yardımcı olsun.

Canim çok geçmis olsun

Ah yavrum kiyamam Allah acil sifalar versin Seldacim

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar dün iyice terledim limonlu çaylaf falan içtim bugün daha iyiyim çok şükür
SELDACIM çok geçmiş olsun canım sizde inş. en kısa zamanda düzelir oğluşunn

bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzum yakarmış canı çok yanıd fitil attım inş. ateşlenmez kilosu boyusu iyiymiş boyuda uzamış gelişimi güzel dedi ebeye sordum gögüslerim artık yumuşadı acaba doyuyomudur diye oda delimisn sen dedi kilo alımı çok güzel artık emmeyi iyice öğrendiği için 5 dk da bile kendini doyuyorur merak etme dedi sevindirk oldum :ecrin_bebek:

slm kzzlar bn geldiim
seldacım fotolina çok geçmişolsun kızlar
rabbim bebklerinize şifa versin
fotocu bnim göğüslerde aynı oldu ama doyuyolar inş.
zeynep inş. düzelir bebekinin kafası
bizimkinin de bi tarafı yamuktu şimdi şimdi düzeldi sayılır
reyham mşllh eceme canım çok eğlenmiştir kesin
zeynepcim ağdayıda kolay atlatırsın inş.
bnm oğluş banyo sonrası gayet iyi uyuyor şüküR
ATLADIM VARSA AFFEDıN OLURMU BENıı
BNDE Bı KAÇ HAFTADIR GEBELıK BLıRTıLERı YAŞIYODUM RESMEN
TEST OLDUM NEGATıF ÇIKTI
SANIRIM PSıKOLEJıK BıŞEYDı
ONUN HARıCıND OĞLUŞUM GAYET ıı
ÇOK FZLA HAREKETLENDı
OTURMAK ıÇıN ÇOK ÇABALIYO
BNDE DAHA ıYıYıM SANIRIM
DESTEĞıNıZ ÇOOOK ıı GELDı
SıZı ÇOK SEVıYOOOM:)

doyuyolardır annesi merak eetme doymasalar bizi yerler zaten cokacimcoook
aman Allah korusun yahu ne hamişliği bi bunlar büyüsün
hormanlardandır canım merak etme olur öyle belirtiler

Bu gebelik belirtilerini iki hafta önce bende yasadim bende test yapmistim korkudan
ama hemen hemen hepimiz ayni seyleri yasadik demekki normalmis

Bu arada iyi olmana çok sevindim canim
Biz de seni seviyoz kizzzolumunekankayizsmile

fatocum endişelenme ilkinde ateşlenmediyse ateşlenmez dedi doktorum bana bi daha 4. ay aşılarınımı oldu şu iki bacağa vurulan...

fatocum ne haber şekerim geçmiş olsun demiştim ama beni görmemişin:umursamaz:
çok sağol tatlım pardon şeker seni görmemişsimdir
atlattım çok şükür

fatocum endişelenme ilkinde ateşlenmediyse ateşlenmez dedi doktorum bana bi daha 4. ay aşılarınımı oldu şu iki bacağa vurulan...

evet canım 2 ayaktan oldu çok ağladı kuzum yaktı baya canını
eve gelir gelmez fitil attımda genede insan tedirgin oluyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…