Kızlar siz balık yemeye başladınız mı?
merhaba arkadaşlar ben 2010 mart annesiyim..anket açtım oylarmısınız?teşekkürederim şimdiden..:)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket-...l#post13324955 (araba için hangi renk daha güzel?)
açılmıyor link
benım kız "sıla" dınledıgım zaman susuyor ozellıkle "yara bende" parçasını kaydirigubbakcemile3
ne yarası varsa :roflol:
:roflol::roflol::roflol:oy oy oy yerim onun yarasını ben.aşk acısı çekiyo zarrr.yiğit i özlemiştir...kaydirigubbakcemile3
haha aynen ıpek oda cin kesiliyo banyo sonrası kaydirigubbakcemile3benim bildiğim bebek banyo yapınca yatar.burak ta tam tersi çoşuyo çocuk...uykuyu unutuyo...zaten normalde yatmıyo...
geçmiş olsun canım. havalar bi iyi bi kötü mahvetti insanı....
cok gecmiş olsun canım yardım edecek yakınların varmı? nan limon kaynat iç bende mıdemı usutmusum ayagının altına sıcak su torbası koy ve uzan bır sure
günaydınnn
herkes güzel bi gün geçirsin inşallahh..
fatolinacım geçmiş olsun canım. varsa yakının çağır sana yardımcı olsun.
ohhh sonra gelsin kilolar kaydirigubbakcemile3
maşallah kuşumaaa
cok gecmıs olsun canım...
hadı gozunuz aydın...
bızım kız da 2 gundur gecelerı cok huzursuz nazara geldı yawrum heralde...
sabahtan yemeklerımı yaptım ıpegı uyutuyorum sımdı. ogleden sonra carsıya cıkıcaz kızımla. cıcıler alıcam,hem agdaya da gıtmem lazım korkuyorummmmm :uhm:
arabayla cıkıcaz ılk defa ınsallah vukuatsız gıder gelırız sempatiksalakcinni
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben hiç iyi değilim..4 gündür uyku haram bize.. yiğitin poposundaki doğum lekesi iltihaplanıp yara oldu.. kakası ve çişi asitli yarayı yaktiğindan sürekli ağlıyor ne uyuyor ne emiyor sadece patikonla pansuman edebilirsiniz dedi doktor oda inanılmaz acı veriyor yavruma.. dün doktora götürdük yoğun ağlaması yüzünden kan idrar tahlilinde bişey çıkmadı çok şükür belliki poposundaki yara acı veriyor..3 hafta önce 6 kilo olan oğlum dün kü tartısında 5 950 çıktı.. sebebi emmemesi ve çok ağlamasından dolayı kilo kaybıymış.ben artık dayanamıyorum o acı çektikce ben ölüyorum.. Buraya neden yazdım onuda bilmiyorum. Ne olur sizde dua edin bize.. Geçecek çektiklerimiz dimi.. Bunların hepsi imtihan dimi..
Şükürler olsun Rabbim Sana
Canim çok geçmis olsun
Ah yavrum kiyamam Allah acil sifalar versin Seldacim
ben yazmıştım canım, çünkü seni burada hiçç görmemiştim :) seni kırdığım için özür dilerim. a.s.
oğluna da geçmiş olsun. aman pişiğe dikkat et ben çoookk çektim, zor geçti. antibiyotikden kaynaklandı bizim pişiğimiz..
geçmiş olsun canım..inş hemen toparlanırsın.
seldacım inş yiğit atlatır bunu da. küçücük bebişlerimiz nelerle uğraşıyor..bizim de canımız gidiyor tabi..
Hayırlı cumalar herkese....
Fatolina geçmiş olsun canım..
Seldacım çok geçmiş olsun inş.hemencecik düzelir oğluşun canım..
Reyhancım Ecem arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirdi demek oooh ne güzel...
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar kucağımda Zeyneple yazmaya çalışıyorum....
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar dün iyice terledim limonlu çaylaf falan içtim bugün daha iyiyim çok şükürKızlar merhaba, bu hafta cok yogunduk giremedim cok fazla. ama okuyorum geçmişi her aksam.
Biz bugün doktora gittik. Herşeyimiz çok iyi. Paşamızın büyümesi çok güzel. Birde usluki oglum. Doktor bile şaşırıyor.
Yanlız bir sorunumuz var. içinizde böyle bir sorun yaşayan varmı acaba. Dorukumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırtüstü yatmaktan. bir türlü düzeltemiyorum. cocuk baska türlü uyumuyor. yüz üstü zaten yarım saatten fazla kalmıyor. napıcam ben yaaaacok cirkin olacak tontişimin kafası....
mafoldumben
doyuyolardır annesi merak eetme doymasalar bizi yerler zaten cokacimcoookslm kzzlar bn geldiim
seldacım fotolina çok geçmişolsun kızlar
rabbim bebklerinize şifa versin
fotocu bnim göğüslerde aynı oldu ama doyuyolar inş.
zeynep inş. düzelir bebekinin kafası
bizimkinin de bi tarafı yamuktu şimdi şimdi düzeldi sayılır
reyham mşllh eceme canım çok eğlenmiştir kesin
zeynepcim ağdayıda kolay atlatırsın inş.
bnm oğluş banyo sonrası gayet iyi uyuyor şüküR
ATLADIM VARSA AFFEDİN OLURMU BENİİ
BNDE Bİ KAÇ HAFTADIR GEBELİK BLİRTİLERİ YAŞIYODUM RESMEN
TEST OLDUM NEGATİF ÇIKTI
SANIRIM PSİKOLEJİK BİŞEYDİ
ONUN HARİCİND OĞLUŞUM GAYET İİ
ÇOK FZLA HAREKETLENDİ
OTURMAK İÇİN ÇOK ÇABALIYO
BNDE DAHA İYİYİM SANIRIM
DESTEĞİNİZ ÇOOOK İİ GELDİ
SİZİ ÇOK SEVİYOOOM:)
slm kzzlar bn geldiim
seldacım fotolina çok geçmişolsun kızlar
rabbim bebklerinize şifa versin
fotocu bnim göğüslerde aynı oldu ama doyuyolar inş.
zeynep inş. düzelir bebekinin kafası
bizimkinin de bi tarafı yamuktu şimdi şimdi düzeldi sayılır
reyham mşllh eceme canım çok eğlenmiştir kesin
zeynepcim ağdayıda kolay atlatırsın inş.
bnm oğluş banyo sonrası gayet iyi uyuyor şüküR
ATLADIM VARSA AFFEDİN OLURMU BENİİ
BNDE Bİ KAÇ HAFTADIR GEBELİK BLİRTİLERİ YAŞIYODUM RESMEN
TEST OLDUM NEGATİF ÇIKTI
SANIRIM PSİKOLEJİK BİŞEYDİ
ONUN HARİCİND OĞLUŞUM GAYET İİ
ÇOK FZLA HAREKETLENDİ
OTURMAK İÇİN ÇOK ÇABALIYO
BNDE DAHA İYİYİM SANIRIM
DESTEĞİNİZ ÇOOOK İİ GELDİ
SİZİ ÇOK SEVİYOOOM:)
iyi geceler kızlar,ben ancak bu saatlerde girebiliyorum.Kızımın deliksiz uyuduğu birkaç saat işte bu saatler
çok sağol tatlım pardon şeker seni görmemişsimdirfatocum ne haber şekerim geçmiş olsun demiştim ama beni görmemişin:umursamaz:
fatocum endişelenme ilkinde ateşlenmediyse ateşlenmez dedi doktorum bana bi daha 4. ay aşılarınımı oldu şu iki bacağa vurulan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?