2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim aşılarımızda haftaya vurulacak
rota virüsü mü kızlar???siz ne kadara yaptırdınız,pahalıymış galiba biraz ama fiyat her hastanede farklı neden öyle ki

bu slayt işi ne olaki benim haberim yok yahu :sinifsinif:

canbaharcım haberleri yoktur bence bende dolanırken görmüştüm burdanda duyuralım linkini koyalım hattada haberleri olsun arkadaşların doğum sırasına göremi yapıyon benim paşam baştamı teyzesi...

kızlar benim kızım birazdan kıpırdanmaya başlar,aniden gidersem kusuruma bakmaz beni anlarsınız biliyorum...şimdilik buradayım...

zatüre menenjit aşısı canım rota mı deniyo bilmiyorum valla :uhm:
sağlık ocağında yaptırdık ücret falan verilmiyo
ama tek dozu eczanede 110 tl miş

fatocum 4.ay aşıları evet zatüre bide 5li karma diyolar menenjit boğmaca ve bazı hastalıklar hatırlıyamadım şimdi...rota virüs ayrı oo ishal aşısı zehirli ishal özel oluyo devlet ödemiyo aile isterse yaptırıyo 2 doz şeklinde vuruluyo gerçi oral yolla verilşiyo biz 3. ayda olduk bide 5. ayda olcaz toplam 284 lira oluyo 2 dozu...

biliyom anacım bende sağlık ocağında yaptırıyom ama rotavirüs başka kız...

anam benim bu rotadan kotadan haberim yok bişey demediler bana ben yarın arayıp bi sorim
geçmi kaldık acep 3. ayda mı olunuyodu tühhh

baharcım bizim doktor 3 ve 5 .ay dedi ama doktordan doktora değişiyo galiba 6. aya kadar vuruluyomuş fatocum 6 aydan sonra vurulmuyo ilk dozu vurulunca üstünden 60 geçmesi gerekiyo 61. gün 2. dozunu vuruyolar...

baharcım bizim doktor 3 ve 5 .ay dedi ama doktordan doktora değişiyo galiba 6. aya kadar vuruluyomuş fatocum 6 aydan sonra vurulmuyo ilk dozu vurulunca üstünden 60 geçmesi gerekiyo 61. gün 2. dozunu vuruyolar...

anladım hayatım yarın arıyıp sorarım sağol şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…