kolay gelsin canım..ya dondurucuya ne atıyonuz.mesela ne iyi gidiyo.ben geçen kek koydum.başka ne kosanm böyle acil şeyyler için iyi oluyoo..
öp annesi kuzumu benim yerimemerhabalar ..iyi geceler herkese..
reyhanım iyim canım arasta ii şükür uyuyo teyzesi paşa senn nasılsın güzel kzım nasıl...canım ya ecemi kime bırakacağını düşünüyomuşun allah yardımcın olsun zor iş yav...
yeni gördüm canım kusura bakma...
gunaydın kızlar napıyosunuz?kızlar ya mehmet gecelerı cok sık uyanıyor nıhayet gece bır kez uyanıyor derken cok sık uyanmaya basladı bazen saat bası bazende yarım saat bası uyanıyor acaba doymuyormu dıyorum.bıde acayıp selı akıyor agzından kasınıyomu damagı acaba ondanmı uyumuyorkı?
Canim merak etme Ecemde ayni olmustu bi sira geceleri çok sik uyanmaya baslamisti hep emmek istiyodu gündüzde ayni Dr çok normal " büyüme krizine" girmistir dedigunaydın kızlar napıyosunuz?kızlar ya mehmet gecelerı cok sık uyanıyor nıhayet gece bır kez uyanıyor derken cok sık uyanmaya basladı bazen saat bası bazende yarım saat bası uyanıyor acaba doymuyormu dıyorum.bıde acayıp selı akıyor agzından kasınıyomu damagı acaba ondanmı uyumuyorkı?
günaydın kızlarr
dün çok kötüydüm sıtma tutttu resmen ben böyle kolay hastalanmazdım ne oldu bana böyle ya
inş. geçer kızada bakamıyorum böyle olunca kaynana baktı emzirmeye aldım sadece
Canim merak etme Ecemde ayni olmustu bi sira geceleri çok sik uyanmaya baslamisti hep emmek istiyodu gündüzde ayni Dr çok normal " büyüme krizine" girmistir dedi
ama bu bi kaç gün sürdü ve düzeldi tekrar
Merak etme annesi büyüyo yakisikli
kızlar şu slayt işi nedir? nereye foto koyuyoruz??ne zamandır girmedim hiç haberim yok bişiiden oğluşumla yatışıyorum..:) evde olmak süper yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?