2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım..ya dondurucuya ne atıyonuz.mesela ne iyi gidiyo.ben geçen kek koydum.başka ne kosanm böyle acil şeyyler için iyi oluyoo..

saol canım..valla ben sigara böreği,poğaça ve kek koyuyorum...hazır oluyo hemen..baklaglde koyuyorum.nohutu çok haşlıyorum buzluğa atıyorum.bikaç poşet hemen çıkarıyorum oooohhh hazır.hemen katıyorum yemeklere...

öp annesi kuzumu benim yerime
bizde iyiyiz çok sükûr Ecem hanimda yatiyo
Evet canim ya saol kime birakipta ise gidicem hiç bilmiyom valla
yeni gördüm canım kusura bakma...

Ne kusuru canim benim opuyorumnanaktan

Kızlar benim uyku bi kaçtı bu gece yatsam ne iyi olacak ta işte :)

Bugün yoktum gündüz çarşıdaydım, akşam üstü de sürücü kursu başladı ordaydım. Sonunda fırsat buldum alıcam ehliyetimi:dance:
Yarın da yokum yine sabahtan çıkıcam sağlık ocağıyla başlayıp gezme ve kursla sona erecek turumkaydirigubbakcemile3
Akşama yetişirim size gari öptüm hepiniziii

gunaydın kızlar napıyosunuz?kızlar ya mehmet gecelerı cok sık uyanıyor nıhayet gece bır kez uyanıyor derken cok sık uyanmaya basladı bazen saat bası bazende yarım saat bası uyanıyor acaba doymuyormu dıyorum.bıde acayıp selı akıyor agzından kasınıyomu damagı acaba ondanmı uyumuyorkı?

kac gundur oğlusuma bır seyler oldu bırdakka bıle durmuyor buraya bıle gıremıyorum gecelerıde bende yorgun dusuyorum gecmısı okuyamadım daha sonra okuyocam oğlumun 3gundur gaz sorunu nuksettı battanıyede sallamaktan kollarım kopru battanıyede degılsede kollarımda olcak dun bıttım bugun ıyıgıbı inşallah coşmaz offf su gaz sorunumuz bır gecseydı

dun komsular bızdeydı hepsı oğlumun aglama sesıne geldıler neler neler yaptık bır turlu gecmedı ve bugun cok yorgun basladım gune korkuyorum aglamaya baslayacaka dıye dune gerı donmek ıstemıyorum buarayada yazmıyorum zaten nette gıremıyorum

evt canım dişlerınden gunde en az 3 kez ustunu degıstırıyorum sureklı ellerı dıslerınde ne bylsa agzına sokmak ıstıyor ve cokta huzursuz aynı gecelerıde uyuyorlar uyumuyor arası
allah yardımcıları olsun kuzularımızın

günaydın arkadaşlar...
benim kızımında salyası çok akıyor, doktor bu aylarda tükrük bezleri tam olarak çalışmaya başlar, bebekler tükrük yutmayı henüz bilmezler ondan salyası çok akar endişelenmeyin dedi. yani dişten değil zaten diş için çok erken. gerçi 4-5 aylıkken diş çıkaran bebeklerde var.
onun dışında gaz problemi için nurse harveys şurubu tavisye ediyorum. biz 3 ay kullandık çok rahattık. sonra geçmiştir belki diye bir hafta kestik ama kızım yine gaz sancısı çekmeye başladı. şimdi şuruba tekrar başladık yine hiç sıkıntısı kalmadı. tamamen bitkisel zararsız bir şurup tavsiye ederim.

bizimkının damaganın içinde prinç tanesı gıbı gorunuyor canım dısı bende gorunce cok sasırdım ama oylemiş dr goturduk oda evet dişlerı erken cıkacak dıyo babsınnda dişlerı erken cıkmıs kayınvalıdem oyle dedı

Canim merak etme Ecemde ayni olmustu bi sira geceleri çok sik uyanmaya baslamisti hep emmek istiyodu gündüzde ayni Dr çok normal " büyüme krizine" girmistir dedi
ama bu bi kaç gün sürdü ve düzeldi tekrar
Merak etme annesi büyüyo yakisikli

günaydın kızlarr
dün çok kötüydüm sıtma tutttu resmen ben böyle kolay hastalanmazdım ne oldu bana böyle ya
inş. geçer kızada bakamıyorum böyle olunca kaynana baktı emzirmeye aldım sadece

kızlar şu slayt işi nedir? nereye foto koyuyoruz??ne zamandır girmedim hiç haberim yok bişiiden oğluşumla yatışıyorum..:) evde olmak süper yaa

kızlar merhaba uykusuzlukdan başım çatlıcak galiba gözlerim mosmor gece 1 de bi uyandı sabah 6ya kadar uydu uyandı artık çıldırmışım bi bağırmışım gece eşim kalktı aldı çocuğu benden sonrada üzüldüm neyapıyorum ben diye ama artık uyumamakdan sinirlerim bozuldu valla bizimki ağlamıyoda öyle uyanıyo ve uyusada 10 dakka sonra kalkıyo şu gece çayından alsammı acaba yaaa çok yoruldum artık...

kızlar merhaba, geçen cuma doktordaydık. Doktorumuzun söyledigi bikac seyi paylaşmak istiyorum.

1- Bir yaşına kadar bebeklerimize kaç faktör olursa olsun güneş koruyucusu sürmüyoruz. bebek ciltleri cok ince oldugu icin zararı olabiliyormuş. bebeklerimizi güneşten korumak için öncelikle güneşin dik oldugu saatlerde dışarı cıkarmıyoruz. sonra kolları, bacakları kapalı ince kıyafetler giydiriyoruz. kafasına mutlaka şapka takıyoruz. ben 50 faktör korumalı bir şapka aldım jokerden. eger cok mecbur kalırsak güneş koruyucusu sürmeye o zamanda güneşsiz ortama geçince hemen koruyucu sürdügumuz yerlerini yıkıyıp siliyoruz.

2- ellerini emmesine kesinlikle engel olmuyoruz.

3- bizim 4. ayımız bitti. artık su vermeye başlıyorum. günde 50 cc ye kadar kaynatılmış ılık suyu kucuk kasıkla vericem. bizimki biberona alışmadı henüz. ek gıdayada 6. ayda başlıyacağız. anne sütüne devam.

4- tatile giderke yanımıza mutlaka ilaçlarımızı alıcaz. ateş şurupu calpol, ısırıklara karşı jel, bepanten ve d vitaminini. ateş ölçerimizide unutmayalım.

5- aramızda dönen bebekler var diye hatırlıyorum ama doktorumuz dönmenin ve ayağını yakalamanın 6. ayda olacağını söyledi. şu anda dönme olmaz ama tabiki dikkatli olucaz sürünmeyle kayabilir.

6- bizim ufaklıkta sırt üstü uyumaktan kafasının arkasında düzleşme olmuş. özel bir yastık almam gerek. türkiyede yok malesef. yurtdışındaki arkadaşlardan getirtmeye çalışıyorum. kafamı taktım bu ara bu soruna...

işte böyle kızlar.... sizede bilgi olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…