2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep sen nerde doktora gidiyosun?memnunmusun?

cok gecmıs olsun canım inşallah en kısa zamanda ıyılesırsın
çok sağol canım inş. biran önce toparlanırım şu halsizlik bi gitse üstümden
ağlamıyosa neden sorun yapıyosun ki canım olcak kadarda annelerimiz bizi nasıl büyütmüş şimdi daha iyi anlıyorum valla ecrince bazen öyle yapıyo uyanıyo ama ağlamıyo ben geceleri onla hiç konuşmam uyuması gerektiğini biliyo emcekse meziriyorum uyumuyosa sallamıyorum çünkü sallarsan kendi kendine uyumayı bilmezmiş kendi kendini uyuyo elbet yoruldu iyice

güzel bilgiler canım sağol
ama dr ilk 6ay su bile verme diyo bende vermeye başlasam mı ki 4.ayı doldurduk bizde
ben doğduğundan beri hep yan yatırdım ecrini yanına hep yastık koydum dönmemei için kafasında düzleşme olmadı zaten hep yan yatırmak lazım kusarlarsa boğulmasınlar diye inş. düzelir

cok saol canım bılg için benım oğlumda sureklı sırt ustu yatıyor ılk zamanlar yan yatıyordu artık sırt ustu yatıyor bende aynı seylerden korkuyorum bası duzlesecek dıye şimdı çingene hamagı bakıyorum alcam sallamadan uyumuyor hemde battanıyede sallıyoruz buda yenı huyumuz

bu çingene hamağı nasıl bişey?valla bizimkide sallamadan uyumuyo?

benim oğlum hep fenaydı ağlar susmaz katılır uyumaz meme emerken bırakıp avazı çıktığı kadar bağırıp ağlardı nurse harveys şurubunu kullanıyoruz bizde ii geliyor benim oğlumda çok gazlı yedğim şeylere çok dikkat ediyorum etkiliyo çünkü
hiç durmuyo hep kucak istiyo bende artık emziğini reçele batırıp veriyorum dursun die yoksa baş edemiyorum dışarı çıkarken mutlaka minik bi reçel kavanozu ve su alıyom yanıma bebek arabasında yatmıyo yoksa ahh ahhh çok fenalar

günaydın kızlarr
dün çok kötüydüm sıtma tutttu resmen ben böyle kolay hastalanmazdım ne oldu bana böyle ya
inş. geçer kızada bakamıyorum böyle olunca kaynana baktı emzirmeye aldım sadece

canım benim geçmiş olsun

canım sağol bilgi verdğin iiçin

burdan bakabılırsın canım bırde ıkeda salıncak var tavana asılıyor ama yanlarında koruma fılan yok 5 yas için fılan ama bızımkılere olmaz duserler

essem sağol tatlım
ecrinde bazen uyumayınca battaniyede sallıyorum
baktım ben o hamaklara ama durmaz ki cadı onda

bizimkı sallansında nerde sallenırsa sallansın salıncagı var ama onda durmuyor yana dogru sallanmak ıstıyor bırde aklıma bır sey takıldı sallayınca beyın hucrelerı ölurmu? sallamak zararlı dıye bılıyorum gorsenız baska caremde yok ne yapacagımı şaşırdım

kızlar sallamakla beyin hücrelerine bişiy olsaydı ohoo önceden kadınlar kocaman olana kadar ayakta sallıyolardı bişey olmaz

selam kızlar. sabahtan babanemlere geldık esım bıraktı. prs aksamı alıcak. ıpek gene huysuzlugu ele aldı. bı yere gıdınce sapıtıyo resmen. ayagımda uyutuyorum su an halam laptop almıs bı sıze bakım dedım. artık buraya gelınce ayrı dusmıcem sızden :)
hasta arkadaslara cok gecmıs olsun.
zeynepcım sagol bılgıler ıcın...
ben fix sabahları nane kaynatıyorum ıcıne azcık lımon sıkıp azcıkta seker koyup ıcırıyorum.bıldıgınız nane lımon yanı. gecelerı de yamadan 30-40 cc karısık bıtkı cayı verıyorum. aktardan aldıgım kımyon-anason ve rezene.
gun ıcınde de 3 kere 4 damla zınco. hala gazı war ama gecelerı rahat uyuyor. dun aksam 9.30 da yattı sabah 6.30 a kadar delıksız uyudu. yatmadan bıde masajla gazınıda cıkarıyorum ıyıce rahat uyuyor. arada 1-2 gun sapıttıgıda oluyor ama ben hızlı buyume donemıne baglıyorum. o zaman cok emmek ısterlermıs cunku bebecıkler.

selamm aekşam misafirim var yatılı.işle ugraşıyorum bi bakim dedim.
fatolina geçmiş olsun canımm..
zeynep6672..canım bizim kız hem dönüyor.hemde ayaklarını tutuyo.özellikle bezini degiştirirken ayaklarıni tutuyyo.onla tutunarak oturur pozisyona bile geliyo ama tabi kendini tutamadıgı için geri yaslanıyo..
bende artık su vermeye başladım.ilacını verirken 2 çay kaşagı veriyorum..
ek bişeş henüz vermedim.pazartesi kontrolümüz var sanırım ek gıdaya geçiriz..
bendede şuan 50 faktörlü krem var ama kullanmadım daha..
şapkasız bizde asla dışarı çıkmıyoruz..
bu arada bazı bebekler çabuk gelişebilir.bizim kıza öyle dedi doktor amcası çabuk büyüyo.ablasıda öyleydi..
sizler nasılsınız..
off daha çok iş var ama.hiç canım istemiyo..neyse bi 10 dk durayım kalkarım..

bu arada ıpegın uykusu gelınce hemen huysuzlanmaya ve gozlerını ovusturmaya baslıyo. anlıyorum hemen yatırıyorum cok huysuzlanmadan uyuyor. ama yatırmazsam o an sapıtıyo işte.
gecelerıde fix 9.30-10 gıbı en gec uyuyor. saatı geldıgınde huysuzlanıyo aglamaya baslıyo hemen koyuyorum yerıne agzına da emzıgını verıyorum uyuyor. bebegın ısaretlerını okumak onemlı aslında. her sey ıcın ayrı bı ısaret verıyolar. artık cok rahat anlıyorum neyı war ne ıstıyor. aglama tınısından bıle bellı edıyo kendını :)

kızlar sallamakla beyin hücrelerine bişiy olsaydı ohoo önceden kadınlar kocaman olana kadar ayakta sallıyolardı bişey olmaz

doktorlar sallamaktan bişey olmaz önemli olan çocugu sarsmamak diyolar.hafif ritimle sallanabilir diyolar..ama sarsmaka çok zararlıymış..

selam kıslar nasılsınız
bizimde uyku düzenimiz yok hala geceleri uyanıyo kiloda almıo bu ay çok üzülüyorum
doktor mama biberon filan sakın verme dedi napıcam bilemedim.
bu ara kısçem dönmekle kafayı bosdu akşama kadar dönüyo hatta artık yuvarlanıyo çok hareketli maşallah kendi kendine yüzüstü yatıo uykusunda bile o yüsden çok tedirgin yatıyorum

Son düzenleme:

yatma saatleri aynı defneyle..benimkide aynı göslerini ovuşturuyo.ovuşturmaktan kızarıyo resmen.

zeynep cnm benimkide başka yere gidince sapıtıyo çok ağlıyo deliriyorum
maşallah geceleri iyi uyumuş kızın nazar değmesin benimki kalkıyo az emiyo sık emiyo o yüzden
bide hala zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…