aynen aynen bacımyatma saatleri aynı defneyle..benimkide aynı göslerini ovuşturuyo.ovuşturmaktan kızarıyo resmen.
zeynep cnm benimkide başka yere gidince sapıtıyo çok ağlıyo deliriyorum
maşallah geceleri iyi uyumuş kızın nazar değmesin benimki kalkıyo az emiyo sık emiyo o yüzden
bide hala zayıf
evet cnm doğrudoktorlar sallamaktan bişey olmaz önemli olan çocugu sarsmamak diyolar.hafif ritimle sallanabilir diyolar..ama sarsmaka çok zararlıymış..
selam kıslar nasılsınız
bizimde uyku düzenimiz yok hala geceleri uyanıyo kiloda almıo bu ay çok üzülüyorum
doktor mama biberon filan sakın verme dedi napıcam bilemedim.
bu ara kısçem dönmekle kafayı bosdu akşama kadar dönüyo hatta artık yuvarlanıyo çok hareketli maşallah kendi kendine yüzüstü yatıo uykusunda bile o yüsden çok tedirgin yatıyorum
selam kızlar. sabahtan babanemlere geldık esım bıraktı. prs aksamı alıcak. ıpek gene huysuzlugu ele aldı. bı yere gıdınce sapıtıyo resmen. ayagımda uyutuyorum su an halam laptop almıs bı sıze bakım dedım. artık buraya gelınce ayrı dusmıcem sızden :)
hasta arkadaslara cok gecmıs olsun.
zeynepcım sagol bılgıler ıcın...
ben fix sabahları nane kaynatıyorum ıcıne azcık lımon sıkıp azcıkta seker koyup ıcırıyorum.bıldıgınız nane lımon yanı. gecelerı de yamadan 30-40 cc karısık bıtkı cayı verıyorum. aktardan aldıgım kımyon-anason ve rezene.
gun ıcınde de 3 kere 4 damla zınco. hala gazı war ama gecelerı rahat uyuyor. dun aksam 9.30 da yattı sabah 6.30 a kadar delıksız uyudu. yatmadan bıde masajla gazınıda cıkarıyorum ıyıce rahat uyuyor. arada 1-2 gun sapıttıgıda oluyor ama ben hızlı buyume donemıne baglıyorum. o zaman cok emmek ısterlermıs cunku bebecıkler.
evet cnm doğru
slm canım
doktoru dinleme valla onlara kalırsa aç kalır bebeler benimkide doymuyo uyumuyodu ağlıyodu hiç durmuyodu kocakarılar öle görünce kızım bu aç dediler o severler un maması yaptılar yedirdim çocuk uyudu kaldı ben şimdi arada sütüm azalınca bir yada 2 öğün veriyorum öğlen veriyom bazen dışarı çıkarken mama almadan çıkmıyorum bi açıktımı hemen vermek gerekiyo ağlıyo durmuyo emziricek yer bulamıyorum o anda mama veriyorum
Kızlar merhaba ay Çok yorgunum bİ aĞırlık var ÜstÜmdehayırdır İnŞallah nasılsınız kuzular nasıl...
walla anlayıslı bı babamız war allahtan cok abartmamak kaydıyla bırakıyor bızı.ooohhh gezin bakalım zeynepcim. eşin nasıl bırakıyor sizi hele de ipek böcüğü? bizimki geçen diyor ki artık bensiz biryerlerde kalmak yok...
nane limon gaza iyi mi geliyormuş... bende kustuğu zaman birkaç kaşık veriyorum. rahatlıyor gibi sanki... anason bebişlere zararlı değil mi? uyuşturucu etkisi varmış diye biliyorum.
walla anlayıslı bı babamız war allahtan cok abartmamak kaydıyla bırakıyor bızı.
nane yı verıyorum bızımkının karnı otuyor resmen bı sesler cıkıyor... nane verınce rahatlıyo bıraz.
anason ıcınde. karısımın ıcınde 50 gr kımyon 50 gr rezene varsa 10 gr anason var. cok az yanı. bızım butun kusaklar bu karısımla buyumus cok sukur bıseyde olmadı hıcbırımıze. 1 aydır falan verıorum gecelerı ıse yarıyo gıbı...
günaydın kızlarr
dün çok kötüydüm sıtma tutttu resmen ben böyle kolay hastalanmazdım ne oldu bana böyle ya
inş. geçer kızada bakamıyorum böyle olunca kaynana baktı emzirmeye aldım sadece
aman allah korurn ya düne göre daha iyiyimFatocum geçmiş olsun. Kız mastit olmasın. dr a git. Berlirtileri aynı grip gibi çünkü.
ama ben ne zaman sırt üstü yatırsam boğuluyo çocuk kusamıyo yan yatıyorum dr.larda bi öyle diyo bi böyle diyo ne yapıcağımızı şaşırdık valla yaFatolina - yan yatırmayı doktorlar önermiyor. sırt üstü yatan cocugun bogulma olasılıgı daha azmış. bende senin gibi biliyordum ama doktorumuz söyledigi için hep sırt üstü yatırdık.
ben bazen unutuyorum yafatolina d vitamiini günde birkez 6 damla veriyorum ben. önümüzdeki aya 3 damlaya düşücek sanırım. cok önemli o damla ihmal etme sakın.
slm kızlar ..
fotocum çok geçmişolsun ya allah şifa versin
bnimde ağzımın içi yara doldu
zaten iştahım yoktu şimdi bahaneyide buldum
bişey yiyemiyorum
arkadaşıma çok üzüldüm ondan oldu sanırım
neyse bizde çıkyoruz birazdan aşı olucaz
kuzucuma hiç kıyamıyorum ya
beraberce ağlıcaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?