2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben hergün giriyorum buraya bilgilerinizden faydalanıyorum çok teşekkür ederim...bu arada benim kızımda çok tükürüklü diş çıkarmasından korkmuştum ama evet yutamadığı içinmiş...

yatma saatleri aynı defneyle..benimkide aynı göslerini ovuşturuyo.ovuşturmaktan kızarıyo resmen.
aynen aynen bacım
zeynep cnm benimkide başka yere gidince sapıtıyo çok ağlıyo deliriyorum
maşallah geceleri iyi uyumuş kızın nazar değmesin benimki kalkıyo az emiyo sık emiyo o yüzden
bide hala zayıf

sagol canım aman nazar degmesın. darısı basınıza. ama ıpekte bı yere gıdınce sapıtıyo. cocukların genelı boyle sanırım...

doktorlar sallamaktan bişey olmaz önemli olan çocugu sarsmamak diyolar.hafif ritimle sallanabilir diyolar..ama sarsmaka çok zararlıymış..
evet cnm doğru

slm canım
doktoru dinleme valla onlara kalırsa aç kalır bebeler benimkide doymuyo uyumuyodu ağlıyodu hiç durmuyodu kocakarılar öle görünce kızım bu aç dediler o severler un maması yaptılar yedirdim çocuk uyudu kaldı ben şimdi arada sütüm azalınca bir yada 2 öğün veriyorum öğlen veriyom bazen dışarı çıkarken mama almadan çıkmıyorum bi açıktımı hemen vermek gerekiyo ağlıyo durmuyo emziricek yer bulamıyorum o anda mama veriyorum

ooohhh gezin bakalım zeynepcim. eşin nasıl bırakıyor sizi hele de ipek böcüğü? bizimki geçen diyor ki artık bensiz biryerlerde kalmak yok...
nane limon gaza iyi mi geliyormuş... bende kustuğu zaman birkaç kaşık veriyorum. rahatlıyor gibi sanki... anason bebişlere zararlı değil mi? uyuşturucu etkisi varmış diye biliyorum.

Kızlar merhaba ay Çok yorgunum bı aĞırlık var ÜstÜmdehayırdır ınŞallah nasılsınız kuzular nasıl...

doğru söylüyosun cnm bilemedim bende napıcamı memeyi zor alıyo zaten bide biberon verirsem hepten bırakır die korkuyorum bakalım bu ay kontrolünden sonra artık vericem büyük ihtimal

slm kızlar bi dünya işim var ama baktım burası şenlik takıldım kaldım..burak ta aynen öyle biyere gidince iyice sapıtıyo vede misafir gelince yine aynı.akşam misafir geldi arkadaşlar...ayyy görseniz çoştu sıpa...susturmak ne mümkün..sonunda babasında uyudu..o yüzden hiç biyere gitmek istemiyorum.ama kalabalık bi aileyiz gitmesek olmuyo..nereye gitsem artık bu son valla çıkmam dyorum.ama dayanamıyorum çıkıyorum yine..gezginciym biraz....kaydirigubbakcemile3

birazdan abimin eşiyle dr a gitcez...8ay oldu evlendiklerine çocuk istiyolar olmuyo..gidelim bi dedik neymiş öğrenelim..kendi dr uma götürecem çok memnun kaldım...

melis te artık uykusu gelince gözlerini ovuşturuyor mızmızlanıyor o zaman anlıyorum hemen yatırıyorum yatağına... kendi kendine uyuyor. çok uykusu gelince ne emiyo ne mama yiyo... aynen biri gelince eve huysuzlanıyo.. geçen kayınvalidemleri nasıl yabancıladı huysuzlandı

walla anlayıslı bı babamız war allahtan cok abartmamak kaydıyla bırakıyor bızı.
nane yı verıyorum bızımkının karnı otuyor resmen bı sesler cıkıyor... nane verınce rahatlıyo bıraz.
anason ıcınde. karısımın ıcınde 50 gr kımyon 50 gr rezene varsa 10 gr anason var. cok az yanı. bızım butun kusaklar bu karısımla buyumus cok sukur bıseyde olmadı hıcbırımıze. 1 aydır falan verıorum gecelerı ıse yarıyo gıbı...

neden böyleki bu bebişler benimkide sevmio gezmeyi bi yere gittiğimizde mızmızlanıyo sürekli
bide genelde yatarak emiyo o yüsden artık kolum omzum dirseğim çok fena çok yorgun hissediyorum kendimi gecede uyumuyoruz çok.Rabbim sağlık versin bebişlerimizede ben katlanırım yorgunluğa ağrıya filan

evet naneyi bende çok verdim ilk sıralar...şimdi hiçbişey vermiyorum...gazı bitti gibi çok şükür...:Saruboceq:

günaydın kızlarr
dün çok kötüydüm sıtma tutttu resmen ben böyle kolay hastalanmazdım ne oldu bana böyle ya
inş. geçer kızada bakamıyorum böyle olunca kaynana baktı emzirmeye aldım sadece

Fatocum geçmiş olsun. Kız mastit olmasın. dr a git. Berlirtileri aynı grip gibi çünkü.

ebruderin - doktorumdan memnunum canım. doktordan cok hastaneden memnunum aslında. Amerikan Hastanesinde Hilda Çerçi Özkan doktorumuzun ismi. Ayrıca Aylin hanım var. Onuda cok begeniyoruz.

Fatolina - yan yatırmayı doktorlar önermiyor. sırt üstü yatan cocugun bogulma olasılıgı daha azmış. bende senin gibi biliyordum ama doktorumuz söyledigi için hep sırt üstü yatırdık.

fatolina d vitamiini günde birkez 6 damla veriyorum ben. önümüzdeki aya 3 damlaya düşücek sanırım. cok önemli o damla ihmal etme sakın.

slm kızlar ..
fotocum çok geçmişolsun ya allah şifa versin
bnimde ağzımın içi yara doldu
zaten iştahım yoktu şimdi bahaneyide buldum
bişey yiyemiyorum
arkadaşıma çok üzüldüm ondan oldu sanırım
neyse bizde çıkyoruz birazdan aşı olucaz
kuzucuma hiç kıyamıyorum ya
beraberce ağlıcaz yine

Fatocum geçmiş olsun. Kız mastit olmasın. dr a git. Berlirtileri aynı grip gibi çünkü.
aman allah korurn ya düne göre daha iyiyim
kötü olursam giderim tabi canım sağol

Fatolina - yan yatırmayı doktorlar önermiyor. sırt üstü yatan cocugun bogulma olasılıgı daha azmış. bende senin gibi biliyordum ama doktorumuz söyledigi için hep sırt üstü yatırdık.
ama ben ne zaman sırt üstü yatırsam boğuluyo çocuk kusamıyo yan yatıyorum dr.larda bi öyle diyo bi böyle diyo ne yapıcağımızı şaşırdık valla ya
fatolina d vitamiini günde birkez 6 damla veriyorum ben. önümüzdeki aya 3 damlaya düşücek sanırım. cok önemli o damla ihmal etme sakın.
ben bazen unutuyorum ya
unutmama lazım alarm falan kurıyım en iyisi

sağol tatlım
sizde geçmiş olsun
oyy şu aşılar bitsin dayanılmıyo valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…