Eşim cazip geliyor evet. Yakışıklı güzel konuşan kültürlü etkileyici bi eşim var. Öğrencilerinin arasında lakabı bay karizmadır. Ama asıl bu tarz insanların daha çeperli olmaları gerekmez mi? Nasıl böyle bir şeyin peşinden gidebiliyor?
bülbülcüm anladığım kadarıyla eşin egolarını tatmin etmiş
öğrenciler arasında takılan lakab ilgi alaka gördüler mi bu erkekler hemen kuyrukları oynuyo
ama kıstırcaksın o kuyruğu ki oynasın bidaha öyleklava:
Allah şaşırtmasın bidaha ne diyelim ortda çocuk var herşeyden önce
her adımı ona göre atmak lazım
kadınların 9 nefsi varmış hepsine hakim olur ama
erkeklerin ki 1onlar olamıyolar fark burda canım
Lakabı boşver o yeni değil ki. Kendine olan ilgi alakaları bertaraf edemiyor demek ki şimdi. Özgürlüğü kısıtlanmış gibi hissediyordu zaten bir süredir durduk yerde. Andropoza mı girdi ne yaptı adam bilmiyorum. Şöyle bi silkip kendine getirmek lazım da nasıl? Umarım bu olay onu yeterince silkmiştir. Dün konuşurken bir çok şeyi gözden geçirmesini sağladım. Bir oyun olmadığını neleri göze aldığını gösterdim.
Lakabı boşver o yeni değil ki. Kendine olan ilgi alakaları bertaraf edemiyor demek ki şimdi. Özgürlüğü kısıtlanmış gibi hissediyordu zaten bir süredir durduk yerde. Andropoza mı girdi ne yaptı adam bilmiyorum. Şöyle bi silkip kendine getirmek lazım da nasıl? Umarım bu olay onu yeterince silkmiştir. Dün konuşurken bir çok şeyi gözden geçirmesini sağladım. Bir oyun olmadığını neleri göze aldığını gösterdim.
kızlar link vermek yasak ben size anlatayım:
google a bebeklerde oturma zamanı yazın. ikinci sitede dr levent akgüngör'ün kısa bir videosu var.
orda bebek zaten ana kucağında ve evde taşırken kucağımızda oturma pozisyonunda diyor. benim kız ellerinden tutunca oturma pozisyonuna getiriyor kendini ve bundan çok zevk alıyor o yüzden bir araştırma yapayım dedim
sizin bebişler de oturmak istiyor mu?
evet canım zeynep te soyledı bugun bılmıyodum cok tesekkur ederım soyledıgınız ıcın.Zeynepcim domates alerjik canım, doktoruna danışmadan verme istersen , benim halam küçük oğluma salatanın suyuna ekmek banıp vermişti ki oğlum 9-10 aylıktı bütün vücüdunda sanki sivrisinek ısırrmış gibi şişlikler ve kızarıklıklar çıktı sonuçta doktora gittik tabi, o zaman doktor domates,çilek,bal,patlıcan gibi şeyler verme bunlar alerji yapabilir demişti canım ya ....
masallah yagıza pınarcım. havalar bı ıyı bı kotu koruyamıyoruz kendımızı ınce gıysen olmyor,kalın gıysen terlıyosun o daha kotu zaten. kısa zamanda duzelırsın ıns canım.günaydın kızlar
bizde bugün kontrole gittik
7 kg 63 cm olmuş oğlum.
bende gripal bi durum var boğazım ağrıyo hapşuruyorum inşallah oğluma geçmez.
havalar ısınıyor dedik koruyamadık heralde kendimizi.
Günaydın kızlar. Dün evet bi göründüm çıktım sonra. Pazartesiden beri göreve başladım ben. Günde 2-3 saatliğine geliyorum. Dün de geldim tam yazdım bir süre sonra odama birileri geldi. Hayırlı olsuna gelenler sohbete gelenler... Tam onlar çıktı bir öğretmen geldi not girebilir miyim diye. Malum yıl sonu. Ben de bi daha giremedim bu yüzden siteye. Öğretmen not girerken zaten ben çıkıyorum deyip çıktım. Eşimle görüştüm. Kuruntu falan yapmıyorum. Önceki gün randevulaşmış biriyle ve öğlen saatinde görüşmüş. Numarayı aradım ben de okula gelince. Bir kız çıktı. Kendini ismen tanıyorum. Geçen seneki stajeri. Masum gelmedi çünkü kız bizim sık gittiğimiz bir yer önermiş o da hayır olmaz beni orada tanıyorlar yazmış. Zaten geçen sene de bu kızın bi davası olmuştu. Kızın kendinden hoşlandığını biliyordu.
Evet evli olduğunu biliyor. Eşim onun kendinden hoşlandığını öğrenince haklamıştı kız bi daha rahatsız etmemişti. Şimdi ama haklamamış. Kıza çok kızmıyorum ben işin aslı. Eşimdir hatalı olan. Bebek ve benden oluşan bir dünya oluşturmuşum ben de o kendini dışarda ve yalnız hissetmiş.
gulsahcım sukunetın ıcın gercekten tebrık edıyorum senı. ınan ben senın kadar sakın kalamazdım. adamı da kızıda bı guzel haklar, bi anlık sinirimle çeker kapıyı cıkardım evden. ama keskin sirke küpüne zarar işte. mantıklı dusunmek lazım bı yerdede. cunku sadece sen ve eşin yoksun. bide eflal var... oturup enıne boyuna konusmak lazım ki sen zaten yapmışsın bunu. umarım kendın ve kızın ıcın en dogru olan kararı verırsın. bı daha yasanmaz aranızda boyle tatsız şeyler.Sakinim evet. Dün değildim ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hala daha bilmiyorum. Çekip giderek göze alacaklarım kalınca yaşayacaklarım hepsi karman çorman. Allah kimsenin başına vermesin. Eflal'e yazık. Eşimin anne ve babası boşanmış. Memleketine gitmiştik geçen hafta teyzesiyle konuştuk. Görümcemin çocukluğundan bahsetti. Teyzesi bakmış bir süre görümceme annesi çalıştığı için. Sonra teyzesi evlenmiş ama görümcem çok ağlamış. Arkasından ağlıyor diye sık sık beraberlerinde götürmüşler evlerine giderken. Teyzesinin eşini baba gibi görmüş ve bir kaç yıl sonra da teyzenin kendi çocuğu olunca eniştesini çok fazla kıskanmış ve sonrasında da çok hırçın bir çocukluk geçirmiş. Babası olan çocuklarla hep kavga edermiş. Velhasıl anlatırken teyzesinin gözleri dolu dolu oluyordu ve üzerinden hafta geçmeden ben bu olayı öğrendim. Eflal'e bunlar yaşatılmalı mıydı? Evi terketmedim. İnatlaşmadım yaygara da koparmadım. Serinkanlı olmaya çalışıyorum. Ben sensiz yapamam diyor şimdi bana ama sen bensiz yaparsın biliyorum diyor. Peki nasıl göze alabildin diyorum. Benimki cüretkarlıktı diyor. Aslında göze alamazmış. Benim kalbim çok temizmiş de tam hata yapacakken ben farketmişim ikimizi de kurtarmışım. İnanıp kendimi iyi mi hissediyorum hayır. Böyle yapmayıp evet Gülşah ben onu seviyorum artık daha fazla devam edemeyeceğim deseydi daha mı çok üzülürdüm evet. Gitsem ve kalsam hepsinde kötü sonuçlar var. Mutlak doğru yok. Neden bunları yaşıyorum?
ıstıyor canım yatarken dogrulmaya calısıyor :)kızlar link vermek yasak ben size anlatayım:
google a bebeklerde oturma zamanı yazın. ikinci sitede dr levent akgüngör'ün kısa bir videosu var.
orda bebek zaten ana kucağında ve evde taşırken kucağımızda oturma pozisyonunda diyor. benim kız ellerinden tutunca oturma pozisyonuna getiriyor kendini ve bundan çok zevk alıyor o yüzden bir araştırma yapayım dedim
sizin bebişler de oturmak istiyor mu?
ben oturtuyorum elıfcım. doktorumuz oturtabılısın dedı yarım ve kısa surelı olarak. oturtuyorum bende hafıf hafıf...bende bunu sorucaktım yattığı yerden acayip şekilde kafasını kaldırıyor nerdeyse oturacak bişiy olucak diye geriye itiyorum bende korkuyorum oturtsakmı oturtmasakmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?