2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıpekte kucagımdayken oturur pozısyona gecmeye calısıyor.
ana kucagındayken kendını one atıyor.
oturmaya calıstıgı barız bellı. her kafadan farklı ses cıkıyor.
herkes kendı bebegını herkesten ıyı tanır. ben sahsen kımseyı dınlemıyorum. ıpegın kendını oturmak ıcın hazır hıssedıp hıssetmedıgıne bakıyorum. cesıtlı sekılde kendını bellı edıyor nasılsa. bu annenın bılıcegı ıs bence. cocugundakı ısaretlerı en ıyı annesı okur cunku...

havvacım gecelerı kullanmıyorum ama gunduz kısa uykularında ara sıra yastıga yattıgı oluyor. oda sadece kafası degıl. vucudunun ust kısmını ınce bı yastıga koyuyorum mesela.

selam kızlar, günde 1 defa girebiliyorum geçmişi okuyorum ama tek tek alıntı yapamıyorum.hepinize teşekkür ederim, burak efendinin dün başladık antibiyotiğine. bugün keyfi iyiymiş bakalım,aşıdan dolayı ateşi falan çıkmamış çok şükür.

doktor yatarak emzirmekten dedi ama bence de banyo yaptırırken su kaçtı kulağına. çünkü pazar günü yıkamıştık ve burak o günden beri kulağını kaşıyor..

ben de doktora danıştım, bu ilaçlar bittikten sonra ek gıdalara ve gerekirse mamaya başlıcam.lactum mu ney bir mama söyledi , hiç duymamıştım...

ek gıdalar geçiş ile ilgili bi kağıt verdi. o kağıtta bir sürü bişey yazıyo. mesela anne sütünün sıcaklığından sonra demir kaşığın soğukluğu bebeği tedirgin edebilir, bunun yerine plastik kaşık kullanın diyor..

ilk 5 gün yoğurt deneyin, sonraki 5 gün meyve püresi, sonraki 5 gün çorba, sonraki 5 gün yumurta sarısının 1/8'i, sonra da peynir, ekmek içi falan..

inek sütü ve yumurtanın beyazı 1 yaşına kadar vermeyin yazıyo..

ben de yastık bazzen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. ama burun tıkanıklığı varsa yastıkla yatınca daha iyi uyuyor sankii..

bülbülcüm ne diyeceğimi şaşırdım, Allah sabır versin, mantığın kal dese de, gönlünü düze çıkarman zaman alacak. Allah sabır versin canım.

havvacım ben kullanmıyorum ama bir bilgim olduğundan değil yastığı olmadığından :roflol:
annem incecik bir yastık yapmıştı bir santim bile değildi onu koyuyordum terleyince yıkadım tüm yünler toplanmış. o gün bu gündür kızım yastıksız yatıyo. alt açma bezinin yastığı da sünger
yastık almayı da şimdilik düşünmüyorum

zeynepcim haklısın canım

Hülyacım geçmiş olsun paşamıza... ınşallah sorunsuz atlatır antibiyotiği...
Sen süt olayını ne yaptın sağabiliyo musun

pınarcım ya sana yazamadım kusura bakma
geçmiş olsun bende öyleyim kaç gündür bugün daha iyyim ama
yağız paşamada maşllah haftaya buluşuyoruz demi

sağol canım sanada geçmiş olsun,
büyüyorlar teyzesi inşallah haftaya cumartesi buluşuyoruz.
öp yerime ecrin dilayı.
benim oğlumda hep kucakta oturmak istiyo.kucağıma alıp sırtını göğsüme dayayıp yüzünü dışa çevirincede kafasını aşağıda tutuyo ama canı istedidemi dimdik yukarı bakıyo.

bulbul Allah yardımcın olsun canım çok zor. ama seni kutluyorum serin kanlılığından dolayı. en doğrusunu sen bilirsin.

ben en başından beri yastık kullanıyorum. yastığı ince zaten. yastıksız hiç yatırmadım. bi zararı olacağınıda sanmıyorum. başının azcık yüksekte olması daha iyi bana kalırsa. zaten topu topu 2-3 cm bişey.

bide size bişey sorcam, naza 2 gündür elma suyu verdim ya, bide dün yoğurt mayalayıp verdim. bugün kakası koyu yeşilimsi ve pütürlüydü. açık yosun rengi gibi. gerçi yarın doktor kontrolümüz var sorcam doktora da ama bence verdiğim bu ek gıdalardan. siz ne diyonuz?

sağol tatlım öptüm tatlım bugün pek huysuz kucak istiyo yatmak istemiyo matmazel :ecrin_bebek: bakalım 4 çocukla nasıl bi macera çıkarıcaz ncty de delikafadulden
Pınarcım, Fatocum geçmiş olsun hayırdır?

sağol canım üşütmüşüm canım ateş kusma
neyse atlattım gibi çok şükür

kızlar hava çok sıcak napçaz yazın bebeciklerle yaa
hele bide huysuz oldularmı kucak istiyolarya kan ter içinde kalcaz yazın. kilo milo kalmıcak eminim.
kış gibisi yok, bir an önce eylül gelse, kombiyi yaksak,kazak giysek,çizme giysek,yağmur yaksa şimşek çaksa ohhhh...
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…