2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

]

Nasıl yani?fisfisfis

normalmiş canım ya ama görünce çok korktum
internetten araştırdım özellikle oturunca oluyormuş haberiniz olsun
bir de bıngıldak içe çöktüyse isalden ya da kusmadan yani susuzluktan içe çökermiş
ay aman bebişler sağlıklı olsun da yüreğim ağzıma gelmişti.

kızlar elifin odasını ayırmayı düşünüyorum. ne de olsa yatağında yatıyor ve ordan bizi göremiyor. telsiz de var ağlarsa hemen kalkarım. siz ne dersiniz ayırayım mı odasına geçsin mi artık? zaten babası bana söylenip druyor aylar önceden oda aldırdın diye bilmiyorumkismile

adaşım GÜLŞAHcım(bülbül) başına gelenlere çok üzüldüm ama anladığım kadarıyla çok çok güçlü birisin..allah yar ve yardımcın olsun
FATO,PINAR geçmiş olsun kızlar..
bende geceleri yastık kullanmıyorum ecenazda...ayrıca artık nerdeyse resmen oturuyo tabi ben oturtmuyorum ama oturma pozisyonunda sürekli...herşeyden tattırıyorum elma armut püresi suyu yoğurt..
bıngıldak bizdede atıyo kalp gibi..
bende saçlarımı kestirdim ohh rahatladım :))

naptın canım ya dur bi yazın tadını çıkaralım hihoyyyt
hava alsın vitamin alsın bebişler
gitsin kilolar kalmasın inş. :lepi:

gülşahcım sağol canım
oohh saçlar kesilmiş yaza bomba gibi giriyoruz desene
bu gidişle kel kalcaz ya çok dökülüyo benim saçlarım

gülşahcım sağol canım
oohh saçlar kesilmiş yaza bomba gibi giriyoruz desene
bu gidişle kel kalcaz ya çok dökülüyo benim saçlarım

aynen geçenlerde seviniyodum hamileliğimden beri dökülmüyo kalınlaştı saçlarım diye 2 haftadır acayip dökülüyo bide çok uzundu bebekle zor oluyodu bakması kısalttım...
bebim saçlar dökülsede kızımınki çıksa hahaha

Duru'da kaldırıyor kafayı çokta komik oluyor yönteminide bulmuş pop ve kafa aynı anda kalkıyor ama o kadar çok tatlılar ya .
Kızlar yastık kullanıyo musunuz...Ben kullanmıyorum

biz 2 günlüktük eve çıktığımızdan beri kullanıyoruz annem boğulur diye korkuyordu o zaman 1-2 cm di ama şimdi gayet normal bi yastığı var.

aaa yumurtada mı verileşec yutamaz be ben hep püre olarak düşündüğüm için garipsedim bak şimdi.

Gülşahcığım güle güle kullan saçlarını..

HEHEHE bizde öyle kızım saçlarımıda aldı eskiler döküldü şimdi yerine yenileri çıkıyo
çıksında uzaylı zekiye yapim onu :ecrin_bebek:

saç falan kalmadı bende döküle döküle..oğluşumun saçlarıda dökülüyo kel oldu iyice...geçende kesitrmştim saçlarımı gider biraz daha kısalttırrım sanırım....mafoldumben

offffffff hava çok bunaltıcı yaaa...çok kapalı...çok canım sıkılıyo.........

ya kızlar ecrin son ses yabancı müzük dinliyo kapattım mı ağlamaya başlıyo başım şişti 20 dk dır hehehehe

Son düzenleme:
hamilelikte aldığımız vitaminler kalsiyumlar demirler etkisini kaybediyo heralde ondan dökümeye başladı saçlar...aslında emzirme boyunca elevite devam etmekte fayda varmış ama ben hiç almıyorum hamileyken bile unuturdum

Elavit deme bana sinirlerim bozuluyor 26 kilo ile doğurdum.yapıştı bu kilolar bana ya veremiyorum katiyen gece kalkıp tıkınıyorum.emzirme olayından sonra ölüm orucu misali rejime girmeliyim giyecek hiçbirşeyim yok.geçen yaz hamileyim diye aldım ama şimdi içine girmek imkansız yine almak istemiyorumda zayıflamak istiyorum bennn.

ya kızlar ecrin son ses yabancı müzük dinliyo kapattım mı ağlamaya başlıyo başım şişti 20 dk dır hehehehe

aaaa dikkatinimi çekiyor kıs bende mi denesem Duru sürekli karşımda dur diyor annemi esir almış kadın hiçbir iş yapamıyorum diyo gerçi şikayetçide değil iyi oluyor eskisi kadar yorulmuyorum butün gün oturuyorum diyo kaydirigubbakcemile3

bide bizim ev sıcak oluyor nasıl geçecek yaz ondan düşünüyorum. evim serin olsa hi,ç problem değil otururum b ütün yaz çıkmam biyere ama insanın evi sıcak oldumu kendini atacak bi yer bulamıyor. neyseki seneye tayin alcaz hayırlısıyla. ver elini doğu.. eşime diyorum mümkün olduğunca soğuk bi yerler yazalım diye. bilmiyorum bakalım napçaz..

kızlar naz hep pusetinde duruyor evde. bide tutma yerine çıngırak bağladım iple, mızırdadımı çıngırdatıyorum, bulaşık yıkamaya çamaşır atmaya sermeye onuda götürüyorum, başka türlü pek durmuyor. nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum bazen. hep kucak ta da olmuyor daha kemikleri süt onların. büyük değilki kucakta tutayım çok. yatmayıda sevmiyor hanfendi. ancak pusette yarım oturur pozisyonda duruyor. eline oyuncak verip te kendi kendine oynama zamanları ne zaman gelcek diye düşünüyorum ama daha sanki geçen gün doğdular, bak şimdi aguluyolar bile. zaman su gibi hakkat.. eylülde geliverir böylece, sıcaklar biter hehehe kaydirigubbakcemile3

az önce k k da bakınırken şubat anneleri başlığı altında 'KOCAM MELEĞıMı KOLTUĞA ATTI' yı okudum kan beynime sıcradı olayın üzerinden çok geçmiş yani 1 sena falan ama düşünemiyorum ya babası kızı ağlıyor durmuyor diye kaldırmış koltuğa fırlatmış.
ben o adamı varya anasından doğduğuna pişman eder daha çok şey yazasım varda işte ceza almıyayım.

bunu sizinle paylaştım çünkü bende bazen uffff babası hiç yardımcı olmuyor diye hayıflanıyorum ki benimki bi meme vermediği kalıyor gene yaranamıyor.valla neler varmış.şükretmeyi bilmek lazım

Son düzenleme:
Emzirme saatlerimiz tam bir film.eminim sizinkilerde öyledir.2damla çekiyoruz etrafı izliyoruz...sonra memeye hızla yapışıyoruz...sonra yine 2damla emiyoruz tekrar incelemeye geçiyoruz...bide göğsümü tuttuğum elimi sıkı sıkı tutmazmı ölüyorum yaaaa...çok güzel bi duygu annelik kaç çocuğun olursa olsun....hepsi bambaşka oluyo...canlarım yavrularım....kaydirigubbakcemile3

ayyy bide sanki pc nin başına geçtiğimi hissediyo.ne zaman gelip otursam ıh ıh diye başlıyo hayıflanmaya ondan sonra ağlamaya.....

sibelce aynen bizim emzirmemiz de öyle bayılıyorum bana bakıyor iki damla çekip gülüyor sonra tekrrar meme :roflol: o gülüşüne bayılıyorum. kızım şimdiden benimle oyun oynuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…