Nasıl yani?fisfisfis
nasıl yaniii
kızlar hava çok sıcak napçaz yazın bebeciklerle yaa
hele bide huysuz oldularmı kucak istiyolarya kan ter içinde kalcaz yazın. kilo milo kalmıcak eminim.
kış gibisi yok, bir an önce eylül gelse, kombiyi yaksak,kazak giysek,çizme giysek,yağmur yaksa şimşek çaksa ohhhh...
:hulya:
gülşahcım sağol canım
oohh saçlar kesilmiş yaza bomba gibi giriyoruz desene
bu gidişle kel kalcaz ya çok dökülüyo benim saçlarım
kızlar link vermek yasak ben size anlatayım:
google a bebeklerde oturma zamanı yazın. ikinci sitede dr levent akgüngör'ün kısa bir videosu var.
orda bebek zaten ana kucağında ve evde taşırken kucağımızda oturma pozisyonunda diyor. benim kız ellerinden tutunca oturma pozisyonuna getiriyor kendini ve bundan çok zevk alıyor o yüzden bir araştırma yapayım dedim
sizin bebişler de oturmak istiyor mu?
Kızlar yastık kullanıyo musunuz...Ben kullanmıyorum
aynen geçenlerde seviniyodum hamileliğimden beri dökülmüyo kalınlaştı saçlarım diye 2 haftadır acayip dökülüyo bide çok uzundu bebekle zor oluyodu bakması kısalttım...
bebim saçlar dökülsede kızımınki çıksa hahaha
Gülşahcığım güle güle kullan saçlarını..
HEHEHE bizde öyle kızım saçlarımıda aldı eskiler döküldü şimdi yerine yenileri çıkıyo
çıksında uzaylı zekiye yapim onu :ecrin_bebek:
hamilelikte aldığımız vitaminler kalsiyumlar demirler etkisini kaybediyo heralde ondan dökümeye başladı saçlar...aslında emzirme boyunca elevite devam etmekte fayda varmış ama ben hiç almıyorum hamileyken bile unuturdum
ya kızlar ecrin son ses yabancı müzük dinliyo kapattım mı ağlamaya başlıyo başım şişti 20 dk dır hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?