2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bugün çok huysuzdu ecri ya acaba doymuyo diye düşünüyorum ama
bezini açtığımda çiş oluyo off

slm arkadaşlar
fatocum pınarcım geçmiş olsun kızlar
gülşahçım saçlarını güle güle kullan
bülbülcüm üzüldüm canım zor bi durum allah yardımcın olsun ama gerçekten helal olsun sana taktir ettim soğuk kanlılğını..ben olsam allah vermesin zor ya...ama inşallah bi daha yaşamazsınız canım her insan hata yapar...havacım bende kullanıyorum yastık baştan beri..
benim oğlan emmiyo ama kucağımda uykuya dalıyo tam mayhoş kendinden geçmiş halde açıyo kızık kısık gözünü gülümsüyo ölüyorum o gülmesine...

akşam 4 buçuğa kadar yatmadı 4 buçukta uyudu 5 buçukta kalktı bi sıkıntısımı vardı çözemedim ama ağlamak yok uyumuyo sadece...ezan okuyodu ayaktaydım adamlada kavga ettik...mühim bişi değil ama..öle işte yorgun uykusuz mutsuzum...

Aynen Sibelcim sana katılıyorum annelik çok güzel bir duygu ve hepsinde de ayrı oluyor allah isteyen herkese evlatlar nasip etsin, anneliği herkese tattırsın inş...

kızlar sanırım ilk hediyesine kavuşan benim. tuğba nın çabukluğu sayesinde tabi fotoyu ekledim hediyeleşme topiğine tekrar teşekkür ediyorum tuğbacımmm

kızlar reklamlarda gördünüzmü bilmiyorum. bu zeynebin aldığı bir kitap vardı "bebek bakımlarına mucize çözümler" diye sabah gazetesi veriyor. bilginiz olsun...

aynen sibelcim kaydirigubbakcemile3 resmen oynuyor benimle...

Selam kızlar..
Saç dökülmesinden bahsetmişsiniz... Araştırmıştım ben onu. Hamileyken hormonlar nedeniyle, bir günde dökülmesi gereken 100 tel kadar saç dökülmüyomuş. Doğumdan sonra da hormonlar normalleştikçe dökülmeyenler hepsi birden dökülüyomuş kızlar. Tamamen hormonal yani.. Aslında farklı olarak saç kaybetmiyoruz. sadece denge sağlaanıyo.

slm kızlar bnde geldim şükür
oğluşum aşı oldu bugün
aslnda salı olacaktı bugün oldu
çok ağlamadı şükürler olsun
ama mız mız şuanda
bide düşürdüm kuzumu
çok korktum ya elim ayam titredi :gitme:
elhamdülillah bişey olmadı
sizler nassınız

nurcum geçmiş olsun canım aşını olmuş kuzu
ahh yavrum bide düşmüş iyi bişey olmamış
hareketlenmeye başladılar iyice çok dikkat etmek lazım
Allah muhafaza

Selam kızlarrr bızde bugÜn aŞımızı olduk geldık benımde kızım bıraz mızmızdı bugÜn ee ne yapalım o kadarda olsun deĞılmıı
zeynepcım Çılek ve domates verme tatlım alerjı yapabılıyor bende elma suyu verıyorum ÖĞlenlerı doktorumuz haftaya kontrole ÇaĞırdı belkı ek gıdalara geÇebılırız bızde 4 aydan Önce erken 6 aydan sonrada geÇ oluyormuŞ ufak ufak ıyı olur dedı bakalım kızlar hayırlısı
bÜlbÜlcÜm Üzme kendını hepsı aynı bu erkeklerınnn dÜzelırr

kızlar sanırım ilk hediyesine kavuşan benim. tuğba nın çabukluğu sayesinde tabi fotoyu ekledim hediyeleşme topiğine tekrar teşekkür ediyorum tuğbacımmm

güle güle giydir canım. iyi genlerde...

geçmiş olsun tatlım. artık daha dikkatli olmak lazım, hareketlenmeye başladı kuzular.

canım benim, çok çok zor bi dönemde olsan da bebeğini düşünerek hareket etmek durumundasın. ah şu erkeklerrrr klava: umarım bir an evvel en az hasarla atlatırsınız. biz ne desek boş: sen iyi düşünüp sizin yada senin için doğru kararı vermek durumundasın. sakin, güçlü bi kadınsın. bebeğinden de güç al. allaha emanetiniz. :Saruboceq:

fato yaa, bu avatarındaki fotoğrafları nasıl yapıyorsun yada nerde yaptırıyorsun: de bakiim???

aha yakaladım seni alsanaalsanasmile
nazar ettin beni nalcak kaç gündür evdeyim biyere gitmek istemiyorum
sölemicem işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana photoscape den yapıyorum tatlım pc ye indirmen lazım ama olumunekankayizsmile

searpÇım ıyı geceler canım Özledım kzı senı

aŞı olan bebeıŞlerımıze yarasın aŞıoları
nurcum allah korumuŞ canım bende dÜŞÜrmÜŞÜtm arası.

iyi geceler uykuda olanlara tatlı uykular

bende soracaktım sana fato gerçekten çok hoş resimler yapıyorsun. nasıl bir program bu kullanımı zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…