bugün çok huysuzdu ecri ya acaba doymuyo diye düşünüyorum ama
bezini açtığımda çiş oluyo off
Emzirme saatlerimiz tam bir film.eminim sizinkilerde öyledir.2damla çekiyoruz etrafı izliyoruz...sonra memeye hızla yapışıyoruz...sonra yine 2damla emiyoruz tekrar incelemeye geçiyoruz...bide göğsümü tuttuğum elimi sıkı sıkı tutmazmı ölüyorum yaaaa...çok güzel bi duygu annelik kaç çocuğun olursa olsun....hepsi bambaşka oluyo...canlarım yavrularım....kaydirigubbakcemile3
Emzirme saatlerimiz tam bir film.eminim sizinkilerde öyledir.2damla çekiyoruz etrafı izliyoruz...sonra memeye hızla yapışıyoruz...sonra yine 2damla emiyoruz tekrar incelemeye geçiyoruz...bide göğsümü tuttuğum elimi sıkı sıkı tutmazmı ölüyorum yaaaa...çok güzel bi duygu annelik kaç çocuğun olursa olsun....hepsi bambaşka oluyo...canlarım yavrularım....kaydirigubbakcemile3
kızlar sanırım ilk hediyesine kavuşan benim. tuğba nın çabukluğu sayesinde tabi fotoyu ekledim hediyeleşme topiğine tekrar teşekkür ediyorum tuğbacımmm
slm kızlar bnde geldim şükür
oğluşum aşı oldu bugün
aslnda salı olacaktı bugün oldu
çok ağlamadı şükürler olsun
ama mız mız şuanda
bide düşürdüm kuzumu
çok korktum ya elim ayam titredi :gitme:
elhamdülillah bişey olmadı
sizler nassınız
Sakinim evet. Dün değildim ama. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hala daha bilmiyorum. Çekip giderek göze alacaklarım kalınca yaşayacaklarım hepsi karman çorman. Allah kimsenin başına vermesin. Eflal'e yazık. Eşimin anne ve babası boşanmış. Memleketine gitmiştik geçen hafta teyzesiyle konuştuk. Görümcemin çocukluğundan bahsetti. Teyzesi bakmış bir süre görümceme annesi çalıştığı için. Sonra teyzesi evlenmiş ama görümcem çok ağlamış. Arkasından ağlıyor diye sık sık beraberlerinde götürmüşler evlerine giderken. Teyzesinin eşini baba gibi görmüş ve bir kaç yıl sonra da teyzenin kendi çocuğu olunca eniştesini çok fazla kıskanmış ve sonrasında da çok hırçın bir çocukluk geçirmiş. Babası olan çocuklarla hep kavga edermiş. Velhasıl anlatırken teyzesinin gözleri dolu dolu oluyordu ve üzerinden hafta geçmeden ben bu olayı öğrendim. Eflal'e bunlar yaşatılmalı mıydı? Evi terketmedim. İnatlaşmadım yaygara da koparmadım. Serinkanlı olmaya çalışıyorum. Ben sensiz yapamam diyor şimdi bana ama sen bensiz yaparsın biliyorum diyor. Peki nasıl göze alabildin diyorum. Benimki cüretkarlıktı diyor. Aslında göze alamazmış. Benim kalbim çok temizmiş de tam hata yapacakken ben farketmişim ikimizi de kurtarmışım. İnanıp kendimi iyi mi hissediyorum hayır. Böyle yapmayıp evet Gülşah ben onu seviyorum artık daha fazla devam edemeyeceğim deseydi daha mı çok üzülürdüm evet. Gitsem ve kalsam hepsinde kötü sonuçlar var. Mutlak doğru yok. Neden bunları yaşıyorum?
gülşahcım sağol canım
oohh saçlar kesilmiş yaza bomba gibi giriyoruz desene
bu gidişle kel kalcaz ya çok dökülüyo benim saçlarım
fato yaa, bu avatarındaki fotoğrafları nasıl yapıyorsun yada nerde yaptırıyorsun: de bakiim???
aha yakaladım seni alsanaalsanasmile
nazar ettin beni nalcak kaç gündür evdeyim biyere gitmek istemiyorum
sölemicem işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana photoscape den yapıyorum tatlım pc ye indirmen lazım ama olumunekankayizsmile
slmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?