2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi geceler kıslaaar...

Hastalara geçmiş olsun aşılarınız şifa olsun.. Ya bizim aşıya taaa 3 Temmuza gün verdi sağlık ocağı 4.5 aylık olacak o zaman..

Of kızlar ben de saçlarımı kestirdim geçen hafta dökülmesi durur diye hiç değişme olmadı ne zaman duracak kel kalacam yakında

Benim oğlum çok kusuyor ya valla önlük mendil yıkamaktan helak oldum. Yastıkla yatırıyorum sırf kustuğu için ama sadece kafasını değil sırtının üst kısmını da yastığa koyuyorum yükseltiyorum aslında, uykudan uyandığında bile kusmaya devam ediyor bazen

Benimki yatalı bi saat oldu ben de gidem yatam bari takıldım kaldım geçmişe bakayım diye..
Bütün bebişlere güzeeel uykular olsun..

skn kızlar
oğluşum aşıdan dolayı baya
mızmızdı yeni uyudu daha
bnde bi bakim dedim ama çok dolmuş
bülbülcüm çok zordur eminim
hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bidaha yapmaz böyle bişey
rabbim sana sabır versin
kızlar bıngıldakla oynuyo demişiniz bnimki ellerini
ağzından çekbilirse oynar belki ama ağzıyla oynamaya bayılıyo kuzum
bnde yastık kullanmıyorum sayılır
çok ince bi yastık ..
kusmamız çok fazla bizimde malesef
oturmayada acyip hevesli
bnde çokhafif otutuyorum yatar gibi sanki
ek gıdalara gelincede
her sofrada yoğur ve çorba veriyorum bi iki kez
ve meyve suyuda veriyorum
suyunuda günde 3,4 kez veriyorum
valla yine başladı kıpraşmaya
uyumaya niyeti yok bugün bunun

günaydınlarrrrrrrrrr
iyi geceler uykuda olanlara tatlı uykular

bende soracaktım sana fato gerçekten çok hoş resimler yapıyorsun. nasıl bir program bu kullanımı zor mu?

sağol canım teşekkür ederim
photoscape googleden indir türkçe zaten kolay bi program ben hemen çözdüm ben
zor bişey değil yani resim tasarlayıp f.makinasına atıyorum sonra çıkarttırıyoorum yoksa
fotoğrafçılarda böyle cicili bicili resimler pahalı oluyo kar ettim anlıcağın hehehe

Hülyacım geçmiş olsun paşamıza... İnşallah sorunsuz atlatır antibiyotiği...
Sen süt olayını ne yaptın sağabiliyo musun

sağol havvacım inş.geçen hafta 4 gün sağdım kilidi olmayan bir odada kapının arkasında korka korka :) nitekim 4. gün biri kapıyı açmaya çalıştı, ben de bıraktım..bu hafta süt olarak pazartesi hariç yetti çok şükür..5. ayı falan bi bitirseydik..

kız burcu yumurtanın sarısını da zaten sulandırıp püre halinde veriyodu görümcem.biz de öyle yaparız..

fato ben de sorcaktım, söylediğin iyi oldu. photoshape'i indirem bakem. sağol şekerim.

kızlar günaydın,

bıngıldakla oynama meselesi nedir? Doruk uda bikackez kafasını kaşırken yakaladım ama müdahale etmedim. kendine bi zararı vermez dedim. Veriyorlarmıymış acep?

kızlar bulbulun basına neler gelmıs cok gecmıs olsun canım ama tam olarak analayamadım ınternet surem dolmak uzere oldugu için gecmiş sayfalarına bakamadım kızlar lutfen banada anlatın neler olmus hedıye cekılısınde bana cıkmıstı bulbul cok uzuldum tam analayamadım ama esı aldatmısmı ? alıntı yapıp bana yazın kızlar cokta merakta kaldım

hafata basından berıde gıremıyorum hep mısafırımız vardı evde bugun bos gıbıyız ama ınternet surem doldugu için bugunde gıeremıyecem yarın uzun uzn konusuruz kızlar sız yazın bulbul hakkında ben okumaya calıscam engec yarın sabah okurum keske telı olsada arasam

maşallh yagız beye..sanada geçmiş olsun canım..

böyle bir şeye kalkışmasına bile inanamadım.çok üzüldüm.allh bu erkeklere akıl fikir versin.ne yapacaklarını bazen bilemiyorsun.çok serinkanlı oldugun belli.ama kızada suç bulmak lagzın ne işi var evli bi insanlaa.her ikiside suçlu.ama sen suçle degilsin.hiç kendi moralini bozma.sen bunları hak etmedin.o evladının ve eşinin yanınında olacaktı.kendini suçlama.allah yardımcın olsun....iyi düşün.saglıklı karar ver..sonuçta artık eflal var..

ya aynı defnede öyle..tabi emdigi çini bide memeden sütler fır fır akıyo..ya kızım ya em yada bırak diyom.gülüyo konuşuyo benli.bu arada elimde bez agzından çektiginde süt kımını engelliyorum.ne edem kızın keyfi gelecekte ekrar emecek..

biz gezmeye gidicez kızımla

hadi iyi gezmelir canım..

günaldınnn.yatıı misafirim dün gitti.ama hamileligimden bu yana yatılı mizafir agırlamamıştım.ayy çok yoruldum yani..dündü akşam ablamlara gittik.gece eve geldik.yorgunlugu hala atamadım yani..

kızlar gelen giden yook.bende bi size denk gelemedim bu günlerde..hadi bende kaçtımmm

Sağol canım iyiyim. Yeni çıkabildim evden. Şimdi odama oturdum çayımı yudumluyorum. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…