2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bülbülüm bende iyim aras beyin uyanmasını bekliyorum...oh afiyet olsun canım.iyi olmanada çok sevindim eflalae kim bakıyo canım..
elifçim hülyacım hoş geldiniz canlar...

bülbülüm bende iyim aras beyin uyanmasını bekliyorum...oh afiyet olsun canım.iyi olmanada çok sevindim eflalae kim bakıyo canım..
elifçim hülyacım hoş geldiniz canlar...

hoşbulduk tatlım. Aras Abimiz de mi uyuyor. ben de hazır Miray uyuyorken bi bakınayım dedim.

uyuyo valla ellemiyeyim dedim kalkacağı yok en son 7 buçukta yedi yattı 8 buçukta uyudu uayndırsammı ki acep of of kalksana evladım...

Sağol Hülya'cığım ya çok tatlısın. Görüşelim bir gün. Bebeklerle zor ama...
Annemle babam geliyorlar ben evden çıkmadan. Uyutup çıkıyorum. Uyanınca önceden sağdığım sütü veriyorlar bir süre sonra da ben geliyorum zaten. Hem doktor bize günde bir iki kere mama verin demişti süt yetmese bile mama veriyorlar. Anne baba acaip bişey ya. Allah onlara uzun uzun hayırlı mutlu ömür versin.

amin canım allah onlara uzun ömür versin. bak ne kadar şanslıymışın.. ne güzel eflal hanıma ananesi ile dedesi bakıyor... ben napıcağımı kara kara düşünüyorum. hala bi bakıcı bile bulamadım... bulsam bile nasıl bırakıcam nasıl güvenicem bilmiyrom. offf offfff

ınşallah iyi bi bakıcı bulursun canım. Komşularında falan yok mu ilgilenebilecek? Biz çocukken de bize bir süre anneannem bakmış ama sonra o rahatsızlanınca kardeşime hep komşular bakmıştı.

Günaydin kizlar ...
Ecem hanimda bugün 10a kadar uyudu bi sabah 7de kalkti 8de geri yatti uyku günleri hepsininkaydirigubbakcemile3

Canim sende bendensin bende kara kara düsünüyom valla
Hatta bu siralar Annemi mi getirsek Trden diyorum daha kocise bahsetmedim ama belki diyorum kimseyi bulamazsam baska çare yok Kaynana deli olur ama napiyim
Annem in vise sorunu olmadigindan gelebilir valla ne güzel olur Anacigim yanimda olur

Selam kızlar.

Hülya(yaren ) Burak'ta pişik olunca dr merhem vemişti ya ben sürerken yayıyordum galiba karnınada gelmiş karın derisi inceden soyuluyor biz ilac dandır dedik ama sende oldumu öyle birşey.ufak şeyler için dr a götürmek istemiyorum dr a alışınca insanın ayağıda kesilmiyor hep dr hep dr.Burak'ta oldu mu?

Reyhan Fransa'da nerdesin canım sen.halamda orda hep sorucam unutuyorum metz de onlar.

ayy bende 1 kere portbebe nın bi askısı elimden kaymıştı yarım saat kendime gelemedim sinirlerim bozuldu ya içinden düşseydi diye düşündüm durdum.geçmiş olsun canım.aşısıda yarasın kuzuya.

bu bakıcı işi çok zor ya.benim annem bakıyor.keşke gelse Reyhan Annen aklında hiç soru işartei kalmıyor içinde bi rahat oluyorki sorma.
kuzenim bakıcıya vermişti ama çok zorlandı gerçi onunki 8-9 aylıktı bebek alışana kadar 1 ay geçmişti ama sürekli ağlıyordu küçükken vermek daha rahat oluyor.

Hametan bende bi sorun çıkarmadı. Ama t ile başlayan bi tane vardı onu bir kere kullandım bi dah kullanmadım. Vücudun yüzde 10'undan fazlasına kullanılırsa yan etkiliri oluyormuş falan. Biraz bölgesel sürünce çocuğun o bölgesinin rengi açıldı korktum bi daha kullanmadım onu. Hametandan çok memnunum

valla öyle bi şansın varsa hiç düşünme bile canım. anneden başka kimseye kolay kolay emanet edilmez ki... keşke benimde özannem olsaydı ne yapar eder getirirdim... şimdi diyemiyorum bile.... şşimdiye kadar herişimi kendim tekbaşıma hallettim umarım allah korkusu olan iyi bir bakıcı bulurum nolur dua edin kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…