Hametan bende bi sorun çıkarmadı. Ama t ile başlayan bi tane vardı onu bir kere kullandım bi dah kullanmadım. Vücudun yüzde 10'undan fazlasına kullanılırsa yan etkiliri oluyormuş falan. Biraz bölgesel sürünce çocuğun o bölgesinin rengi açıldı korktum bi daha kullanmadım onu. Hametandan çok memnunum
kızlar EMOSDERIN nıckıyle gırmısım yanlıslıkla arkadasın oturumu acık kalmıs.
benım ZEYNEPB :)))))))
bu bakıcı işi çok zor ya.benim annem bakıyor.keşke gelse Reyhan Annen aklında hiç soru işartei kalmıyor içinde bi rahat oluyorki sorma.
kuzenim bakıcıya vermişti ama çok zorlandı gerçi onunki 8-9 aylıktı bebek alışana kadar 1 ay geçmişti ama sürekli ağlıyordu küçükken vermek daha rahat oluyor.
valla öyle bi şansın varsa hiç düşünme bile canım. anneden başka kimseye kolay kolay emanet edilmez ki... keşke benimde özannem olsaydı ne yapar eder getirirdim... şimdi diyemiyorum bile.... şşimdiye kadar herişimi kendim tekbaşıma hallettim umarım allah korkusu olan iyi bir bakıcı bulurum nolur dua edin kızlar....
Sağol Hülya'cığım ya çok tatlısın. Görüşelim bir gün. Bebeklerle zor ama...
Annemle babam geliyorlar ben evden çıkmadan. Uyutup çıkıyorum. Uyanınca önceden sağdığım sütü veriyorlar bir süre sonra da ben geliyorum zaten. Hem doktor bize günde bir iki kere mama verin demişti süt yetmese bile mama veriyorlar. Anne baba acaip bişey ya. Allah onlara uzun uzun hayırlı mutlu ömür versin.
gulsah sen ne yaptın bu arada? war mı herhangı bır gelısme?
Sağol Hülya'cığım ya çok tatlısın. Görüşelim bir gün. Bebeklerle zor ama...
Annemle babam geliyorlar ben evden çıkmadan. Uyutup çıkıyorum. Uyanınca önceden sağdığım sütü veriyorlar bir süre sonra da ben geliyorum zaten. Hem doktor bize günde bir iki kere mama verin demişti süt yetmese bile mama veriyorlar. Anne baba acaip bişey ya. Allah onlara uzun uzun hayırlı mutlu ömür versin.
tabi görüşelim. ben herzaman uygunum. sen müsait olunca buluşalım.
bulbul cun daha sakin olmana bende sevindim.daha önce yazmıştım..hiçbir kadın bunu haktemez.kendinide asla suçlama.
bende sizleri tanımak istiyorum inşallah.ben gelincede görüşelim..temmuz 1 ve temmuz 13 anası adanadayız kısmetse.tarihimiz belli oldu.zamanı gelince telefonlaşalım..
Yok. Dün akşam mezuniyet töreni vardı okulunda oraya gitti. Sabah işe gitti o geldi ben ayrıldım. Birazdan da babamla beraber yayla evine gidecekler bi gece kalıp gelecekler biraz iş vardı yapılacak. Velhasıl gelişme olacak bi sürecimiz yok şu anda. Her zamankinden daha iyi davranıyor bana. İçinde bi şeylerin sızladığını hissediyorum. Hafif de bi panik hali. Benim de içimden daha fazla inceleyip kurcalamak gelmiyor. Gerisi ona kalmış artık. Güvenimi geri kazanmak zorunda. Kazanamazsa ufak tefek şeylerde patlama yaşayabilir ya da hiç patlama yaşamayıp yavaş yavaş ondan soğuyabilirim. Aslında bu kadar soğuk kanlı olmam da iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?