2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hametanı süreklimi kullanıyorsun sadece pişik olacak gibi yada oluncamı ben nasıl kullanacağımı bir türlü anlamadım.

kızlar gunaydın nasılsınız...
cok yakın bı arkadasım bugun dogum yaptı. 34+5 te ve idilcik 3.500 kılo dogmus annede kızıda cok ıyıler :) aksam onları gormeye gıdıcez.
sımdıde baska bı arkadasımdayım...
salı gunu erkek arkadasının dogum gunu. ona bı suprız yapmak ıstıyor ama napıcamızı dusunuyoruz. bı magazada calısıyo cocuk. o gun ıs yerınde olucak. degısık bısey olsun ıstıyor. warmı aklınızda bıseyler kocıslerınıze supruz yaptınızmı bakım hıc?
vıdeo cekmeyı dusundu. farklı kısılerın agzından "aslı mehmetı sevıyor" dedırttırecek. sonra her kelımeyı kesıp ard arda yapıstıracak. sonucta bı cumleyının her bır kelımesını farklı bırı soylemıs olacak. anlatamamdım ama anlamıssınızdır :)
warmı yenı fıkırlerı olan???

benımkınınde pazar dogum gunu. guzel derı bı cercewe aldım ıcıne ipoşun resmını koyucam bıde kızımın agzından babasına mektup yazıcam. klasık hedıyelerden sıkıldık artık...
ne dersınız?

Kızarıklık başlayınca geçene kadar kullanıyorum. Sürekli değil. Hafif bakıyorum kızarmış sürüyorum.

Hayirlisi bakalim kizlar ben çok istiyorumda asil olay esimi ikna edebilmek
canim insallah sanada iyi bir insan denk gelir

aman zeynep bende dedim aaaa sende kimsin kadına bak pat diyede konuya girmiş :)

ayy ben konularda çok fikirsizimdir canım herhalde son yardım edecek benimdir.:sinifsinif:

tabi görüşelim. ben herzaman uygunum. sen müsait olunca buluşalım.

gulsah sen ne yaptın bu arada? war mı herhangı bır gelısme?

Yok. Dün akşam mezuniyet töreni vardı okulunda oraya gitti. Sabah işe gitti o geldi ben ayrıldım. Birazdan da babamla beraber yayla evine gidecekler bi gece kalıp gelecekler biraz iş vardı yapılacak. Velhasıl gelişme olacak bi sürecimiz yok şu anda. Her zamankinden daha iyi davranıyor bana. İçinde bi şeylerin sızladığını hissediyorum. Hafif de bi panik hali. Benim de içimden daha fazla inceleyip kurcalamak gelmiyor. Gerisi ona kalmış artık. Güvenimi geri kazanmak zorunda. Kazanamazsa ufak tefek şeylerde patlama yaşayabilir ya da hiç patlama yaşamayıp yavaş yavaş ondan soğuyabilirim. Aslında bu kadar soğuk kanlı olmam da iyi değil.

tabi görüşelim. ben herzaman uygunum. sen müsait olunca buluşalım.

bulbul cun daha sakin olmana bende sevindim.daha önce yazmıştım..hiçbir kadın bunu haktemez.kendinide asla suçlama.
bende sizleri tanımak istiyorum inşallah.ben gelincede görüşelim..temmuz 1 ve temmuz 13 anası adanadayız kısmetse.tarihimiz belli oldu.zamanı gelince telefonlaşalım..

slm kızlar hayırlı cumalar....herkesin bebişleri uyuyomuş benmki neden uyumuyo çok merak ediyorum.....

Ben çıkıyorum kızlar. Biraz müdürün yanına takılıp ayrılayım. Pazartesi 20 günlük rapor almayı düşünüyorum. Haberleri var ama tekrarlayım yine de. Görüşürüz.

Tamam canım. İl dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız biz de.

bencede souk kanlı olmak here zaman neye kara verecegine yardımcı oluyo...ailenin haberi varmı...ben sadece eşini suçlu bulmuyorum.o kızıda suçlu buluyorum.ne işin var senin evli birisiyle.o kızdada akıl yok yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…