ama bu kadar da çok dökülmesin yafff..az az dökülsün valla çok üzülüyorum ben...Selam kızlar..
Saç dökülmesinden bahsetmişsiniz... Araştırmıştım ben onu. Hamileyken hormonlar nedeniyle, bir günde dökülmesi gereken 100 tel kadar saç dökülmüyomuş. Doğumdan sonra da hormonlar normalleştikçe dökülmeyenler hepsi birden dökülüyomuş kızlar. Tamamen hormonal yani.. Aslında farklı olarak saç kaybetmiyoruz. sadece denge sağlaanıyo.
hayırlı cumalar canım...slmlar ben erken geldim ya kimse yok hayırlı cumalar....
bırak uyusun canım ya benmki hiç uyumuyo...sallamaktan helak oluyorum...10dk yatıyo...ay bugün melis te uyuyor fatoş 9 gbii çok az emmi uyudu hala uyuyor...bugün bebişlerin uyuyacakları tuttu galiba....
valla ayşegülcüm şimdiki kızlar evli erkeklere kanca atmış durumda...hırs yapıyolar bence....egolarını tatmin etmeye çalışıyolar...işte ben onun eşinden güzelim beni seçti gibisinden...bikaç kişi var ordan biliyorum...bencede souk kanlı olmak here zaman neye kara verecegine yardımcı oluyo...ailenin haberi varmı...ben sadece eşini suçlu bulmuyorum.o kızıda suçlu buluyorum.ne işin var senin evli birisiyle.o kızdada akıl yok yanii...
bulbul cun daha sakin olmana bende sevindim.daha önce yazmıştım..hiçbir kadın bunu haktemez.kendinide asla suçlama.
bende sizleri tanımak istiyorum inşallah.ben gelincede görüşelim..temmuz 1 ve temmuz 13 anası adanadayız kısmetse.tarihimiz belli oldu.zamanı gelince telefonlaşalım..
Yok. Dün akşam mezuniyet töreni vardı okulunda oraya gitti. Sabah işe gitti o geldi ben ayrıldım. Birazdan da babamla beraber yayla evine gidecekler bi gece kalıp gelecekler biraz iş vardı yapılacak. Velhasıl gelişme olacak bi sürecimiz yok şu anda. Her zamankinden daha iyi davranıyor bana. ıçinde bi şeylerin sızladığını hissediyorum. Hafif de bi panik hali. Benim de içimden daha fazla inceleyip kurcalamak gelmiyor. Gerisi ona kalmış artık. Güvenimi geri kazanmak zorunda. Kazanamazsa ufak tefek şeylerde patlama yaşayabilir ya da hiç patlama yaşamayıp yavaş yavaş ondan soğuyabilirim. Aslında bu kadar soğuk kanlı olmam da iyi değil.
görüşcez tatlım merak etme. ben de sabırsızlıkla bekliyorum geleceğiniz tarihii....
bu arada 2011 şubat anneleri topiği açılmış....çok duygulandım yaaa....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok yaaa.biri açmış nirde bu şubat bebekleri diyo..be kadın daha erkennnn 3 --5 günleri daha varr...:umursamaz:
gelcek ay çıkarlar tek tek..biz büyüdük görüyonmu...
komşuya gidiyorum kızlarr. görüşürüz.
yok yok gelecek ay deil.haziran dedimmi şubat bebekleri gelir.şimdi hamileler ama bilmiyorlarkaydirigubbakcemile3 daha 3 haftalıklar ayyyyy.daha test yapmadılar yaniii....
tee ben 10 haziranda ögrendim hamileligimi..adetten 8 gün sonra yaptım testii.gerçi hamile degilim diye durdum o yüzdenn.baktım gelecegi yok yoksa hamilemiyimki aceba dedim.hala anlamayıorum.diyomki benim adet olmadı doktoa gidemde adet söktürücü alayım diyorum.bi türlü hamilelik aklıma gelmiyo.çünküadetime 5 gün kala ben kan testi yaptırmıştım hamilelik çıkmamıştı.bende hamile degilim diye yapmıyordumm..ooyy defnecik yola çıkmış bile...
yaaaa bn bugün çok mutlu olacaktım
daha şimdiden yarının hayallerini kurup
şu satte şöylr yapıcam şu saatte şurda olucam dicektim
gece oğluş uyutmasada bn sevinçten uyumucaktım zaten
acaba ne iysem die düşünüm aynanın karşısında
saatlerce karar veremicekim..
oğluşuma en çok yakışşan cicileri giydirip
saatleri sayacaktım
offffffffffffffffffffffff
ya bn yarın annneme gidecektim ama iptal oldu
hemde 2 ay sonraya
haftaya değil haftaya değil haftaya değil haftaya değil
offf geçermi bu haftalar şimdi
oturup ağlıcam ya çook özledim ailemiii
yaaaa bn bugün çok mutlu olacaktım
daha şimdiden yarının hayallerini kurup
şu satte şöylr yapıcam şu saatte şurda olucam dicektim
gece oğluş uyutmasada bn sevinçten uyumucaktım zaten
acaba ne iysem die düşünüm aynanın karşısında
saatlerce karar veremicekim..
Oğluşuma en çok yakışşan cicileri giydirip
saatleri sayacaktım
offffffffffffffffffffffff
ya bn yarın annneme gidecektim ama iptal oldu
hemde 2 ay sonraya
haftaya değil haftaya değil haftaya değil haftaya değil
offf geçermi bu haftalar şimdi
oturup ağlıcam ya çook özledim ailemiii
burcu ben normalde nivea pişik önleyici kullanıyordum. pişik döneminde hametan,trosyd,travazol,advantan,bepantene kullandım. travazol hariç diğer hiçbirinde öyle deriye bir zararı olmadı. travazol daha bir artırdı sanki. en son hametan kullanmıştım,onunla geçmişti.
bence şu an pişik değilse,sadece pişik önleyici kullan..baktın kızarıklık vari hametan kullanırsın o zaman.
burak'ın bugün antibiyotiğinin 3. günü ve ishal olmuşAllah'ım dua edin lütfen ardından pişik olmasın lütfen mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?