2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ama bu kadar da çok dökülmesin yafff..az az dökülsün valla çok üzülüyorum ben...
slmlar ben erken geldim ya kimse yok hayırlı cumalar....
hayırlı cumalar canım...
ay bugün melis te uyuyor fatoş 9 gbii çok az emmi uyudu hala uyuyor...bugün bebişlerin uyuyacakları tuttu galiba....
bırak uyusun canım ya benmki hiç uyumuyo...sallamaktan helak oluyorum...10dk yatıyo...
valla ayşegülcüm şimdiki kızlar evli erkeklere kanca atmış durumda...hırs yapıyolar bence....egolarını tatmin etmeye çalışıyolar...işte ben onun eşinden güzelim beni seçti gibisinden...bikaç kişi var ordan biliyorum...

görüşcez tatlım merak etme. ben de sabırsızlıkla bekliyorum geleceğiniz tarihii....

bu arada 2011 şubat anneleri topiği açılmış....çok duygulandım yaaa....

görüşcez tatlım merak etme. ben de sabırsızlıkla bekliyorum geleceğiniz tarihii....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada 2011 şubat anneleri topiği açılmış....çok duygulandım yaaa....

yok yaaa.biri açmış nirde bu şubat bebekleri diyo..be kadın daha erkennnn 3 --5 günleri daha varr...:umursamaz:

gelcek ay çıkarlar tek tek..biz büyüdük görüyonmu...

yok yok gelecek ay deil.haziran dedimmi şubat bebekleri gelir.şimdi hamileler ama bilmiyorlarkaydirigubbakcemile3 daha 3 haftalıklar ayyyyy.daha test yapmadılar yaniii....
tee ben 10 haziranda ögrendim hamileligimi..adetten 8 gün sonra yaptım testii.gerçi hamile degilim diye durdum o yüzdenn.baktım gelecegi yok yoksa hamilemiyimki aceba dedim.hala anlamayıorum.diyomki benim adet olmadı doktoa gidemde adet söktürücü alayım diyorum.bi türlü hamilelik aklıma gelmiyo.çünküadetime 5 gün kala ben kan testi yaptırmıştım hamilelik çıkmamıştı.bende hamile degilim diye yapmıyordumm..ooyy defnecik yola çıkmış bile...

slm bn geldiiim
nasıınız bakalımbülbül daha olmana sevindim canım
kızlar saç dmkülmesi bndede var ve kestirdim saçlarımı
daha rahat oldu..gerçi pek kısa sayılmaz ama olsun:)
zeynep taşındınmı canım e yaptın
arkadaşına da bi fikir düşünüüm bulursam söylerim

yaaaa bn bugün çok mutlu olacaktım
daha şimdiden yarının hayallerini kurup
şu satte şöylr yapıcam şu saatte şurda olucam dicektim
gece oğluş uyutmasada bn sevinçten uyumucaktım zaten
acaba ne iysem die düşünüm aynanın karşısında
saatlerce karar veremicekim..
oğluşuma en çok yakışşan cicileri giydirip
saatleri sayacaktım
offffffffffffffffffffffff
ya bn yarın annneme gidecektim ama iptal oldu
hemde 2 ay sonraya
haftaya değil haftaya değil haftaya değil haftaya değil
offf geçermi bu haftalar şimdi
oturup ağlıcam ya çook özledim ailemiii

bizde istiyoduk ama bana yine olmaz gibi geliyodu..çünkü utku tedaviyle olmuştu buda öyle olur diyodum...5ay korunmadık..6,ay baktım adet olmuyorum..bi yanım var diyo bi yanım yok kız olmaz.sana mutlaka dr yolu gözükür diyo.derken 2hafta geçti.gittim eczaneden test aldım..çift çizgi çıkmazmı inanamadım...ne güzeldi ya....ama şimdi elimizdeler bu çok çok daha güzel....hihoyyyt

canım üzülme ya sayılı gün çabuk geçer...niye iptal oldu ki....ağlama kız gidersin....

teyzoşlar biz uyandık banyoya gidicez abimle...görüşürüz birazdan...opuyorumnanaktan

ah be kuzum..accık daha sabırrrr...

bende çıkayımmm.kızım özel bi çorba istedi..o istediyse akan sular durur..yemegimde vardı ama.canı çekti sanırımmm..hadi ben kaçarrr....

burcu ben normalde nivea pişik önleyici kullanıyordum. pişik döneminde hametan,trosyd,travazol,advantan,bepantene kullandım. travazol hariç diğer hiçbirinde öyle deriye bir zararı olmadı. travazol daha bir artırdı sanki. en son hametan kullanmıştım,onunla geçmişti.

bence şu an pişik değilse,sadece pişik önleyici kullan..baktın kızarıklık vari hametan kullanırsın o zaman.

burak'ın bugün antibiyotiğinin 3. günü ve ishal olmuş Allah'ım dua edin lütfen ardından pişik olmasın lütfen mafoldumben

ben de 2. gün önce saçlarımı kestirdim.. hem de kısa.. hem de arkası kısa, yanları uzun olan modelden :) modayı takip edeyim dedim :) şimdilik iyi kullanıyorum ve yakıştı. dökülmesi de durur inş..

evet şuan Dalin'in pişik önleyicisini 1 kere kullanıyorum kızarırsa ki inşallah kızarmaz o zaman hametan süreyim diye düşünmüştüm bende.

ayy olmaz inşallah ama bak klağı için dediğimi yap banyodan sonra kulagını hup yap bi su ağzına gelsin tükür sonrada ben banyoda su kaçtığına ve kulak iltihabı o yüzden olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…