sagolun kızlar yınede...
nur daha tasınmadım canım. persembe kısmetse.
gulsahcım ıcıne atman daha kotu bagır cagır rahatla boyle kendını sık sık bı gun bı yerde patlarsın yoksa...
hulya ınsallah pısık olmaz canım.
burcu ewe gecıyım tıcker yapar sana ozelden lınkını yollarım. burda acamadım o siteyi.
sibelce kız yerim ben o burakı, ay aynı eliffff
ne tatlı çıkmış fotoda
kızıma bazen şaşırıp burak diyorum, çünkü kardeşim burakı ben büyütmüştüm dilim alışmış
benim tatlı kel kızımmmmm boshayallersmile eykeklere benzeymiş
kendimi çok şartlamıştım ya... tmm ağlamam inş.canım üzülme ya sayılı gün çabuk geçer...niye iptal oldu ki....ağlama kız gidersin....
sağol canım sabr ediym baklım çatlamzsamah be kuzum..accık daha sabırrrr...
ayy kuzum bnim inş hemen geçer..canım adaçayı kaynat ve 3,4 çay kaşı verburcu ben normalde nivea pişik önleyici kullanıyordum. pişik döneminde hametan,trosyd,travazol,advantan,bepantene kullandım. travazol hariç diğer hiçbirinde öyle deriye bir zararı olmadı. travazol daha bir artırdı sanki. en son hametan kullanmıştım,onunla geçmişti.
bence şu an pişik değilse,sadece pişik önleyici kullan..baktın kızarıklık vari hametan kullanırsın o zaman.
bn zeytinyağı kullanıyorum pişik olmadı hiç şükür
burak'ın bugün antibiyotiğinin 3. günü ve ishal olmuşAllah'ım dua edin lütfen ardından pişik olmasın lütfen mafoldumben
evet burcu aklımda. yapacağım bakalım. ben de banyoda su kaçtığı için olduğunu düşünüyorum.
normalde hep anneannesi ya da teyzesiyle yıkıyoruz. 2 defa eşimle yıkadım, birinde konak'ı geri çıktı kafasında. birinde de böyle oldu..ooff bir bebek büyütemiyoruz.
sağol zeynebim. görüşemiyoruz seninle..inş hayırlısıyla yerleşirsin canım evine. cocukla ev toplamak,yerleştrmek zor olur, yardım eden olcak mı?
büyür büyür bi bakarsın kardeşi bile olmuş
kız derya, şu elif'in resmini koysana. görüşemiyoruz bari resmine bakayım, küçücüktü bize geldiğinde. iyice büyümüştür, zaten anlatıp duruyosun, ağzım sulanıyo bak gelince yerim kızını, daha çok özletirsen :)
ben geldim kızlar. gezmeye komşuya gitmiştik kızımla...
ilk defa bugün 2-3 kaşık elma suyu verdim ay nasıl iştahla yedi.. mamayı böyle yemiyor... e tabi yavrucak napsın 3,5 aydır hep aynı süt hep aynı süt e haliyle sıkıldı yavrucak kaydirigubbakcemile3
Hametanı süreklimi kullanıyorsun sadece pişik olacak gibi yada oluncamı ben nasıl kullanacağımı bir türlü anlamadım.
kızlar gunaydın nasılsınız...
cok yakın bı arkadasım bugun dogum yaptı. 34+5 te ve idilcik 3.500 kılo dogmus annede kızıda cok ıyıler :) aksam onları gormeye gıdıcez.
sımdıde baska bı arkadasımdayım...
salı gunu erkek arkadasının dogum gunu. ona bı suprız yapmak ıstıyor ama napıcamızı dusunuyoruz. bı magazada calısıyo cocuk. o gun ıs yerınde olucak. degısık bısey olsun ıstıyor. warmı aklınızda bıseyler kocıslerınıze supruz yaptınızmı bakım hıc?
vıdeo cekmeyı dusundu. farklı kısılerın agzından "aslı mehmetı sevıyor" dedırttırecek. sonra her kelımeyı kesıp ard arda yapıstıracak. sonucta bı cumleyının her bır kelımesını farklı bırı soylemıs olacak. anlatamamdım ama anlamıssınızdır :)
warmı yenı fıkırlerı olan???
benımkınınde pazar dogum gunu. guzel derı bı cercewe aldım ıcıne ipoşun resmını koyucam bıde kızımın agzından babasına mektup yazıcam. klasık hedıyelerden sıkıldık artık...
ne dersınız?
evet ya biz artık birer abi abla olduk inşallah ilk yaş günlerinide burdan kutlarızzz demi yaaagelcek ay çıkarlar tek tek..biz büyüdük görüyonmu...
yaaaa bn bugün çok mutlu olacaktım
daha şimdiden yarının hayallerini kurup
şu satte şöylr yapıcam şu saatte şurda olucam dicektim
gece oğluş uyutmasada bn sevinçten uyumucaktım zaten
acaba ne iysem die düşünüm aynanın karşısında
saatlerce karar veremicekim..
oğluşuma en çok yakışşan cicileri giydirip
saatleri sayacaktım
offffffffffffffffffffffff
ya bn yarın annneme gidecektim ama iptal oldu
hemde 2 ay sonraya
haftaya değil haftaya değil haftaya değil haftaya değil
offf geçermi bu haftalar şimdi
oturup ağlıcam ya çook özledim ailemiii
burcu ben normalde nivea pişik önleyici kullanıyordum. pişik döneminde hametan,trosyd,travazol,advantan,bepantene kullandım. travazol hariç diğer hiçbirinde öyle deriye bir zararı olmadı. travazol daha bir artırdı sanki. en son hametan kullanmıştım,onunla geçmişti.
bence şu an pişik değilse,sadece pişik önleyici kullan..baktın kızarıklık vari hametan kullanırsın o zaman.
burak'ın bugün antibiyotiğinin 3. günü ve ishal olmuşAllah'ım dua edin lütfen ardından pişik olmasın lütfen mafoldumben
güle güle kullan canım saçlarını bende istiyorum kestirmek sırf dökülüyo diye ama dün havvanın yazısını okuyunca vazgeçtim hormanlardan dolayı dökülüyo kestirmek işe yaramıyomuş dediya.tırstım :)))ben de 2. gün önce saçlarımı kestirdim.. hem de kısa.. hem de arkası kısa, yanları uzun olan modelden :) modayı takip edeyim dedim :) şimdilik iyi kullanıyorum ve yakıştı. dökülmesi de durur inş..
ben geldim kızlar. gezmeye komşuya gitmiştik kızımla...
ilk defa bugün 2-3 kaşık elma suyu verdim ay nasıl iştahla yedi.. mamayı böyle yemiyor... e tabi yavrucak napsın 3,5 aydır hep aynı süt hep aynı süt e haliyle sıkıldı yavrucak kaydirigubbakcemile3
selam güseller uyuttumda alarayı bi bakayım dedim ne var ne yok
evet burcu aklımda. yapacağım bakalım. ben de banyoda su kaçtığı için olduğunu düşünüyorum.
normalde hep anneannesi ya da teyzesiyle yıkıyoruz. 2 defa eşimle yıkadım, birinde konak'ı geri çıktı kafasında. birinde de böyle oldu..ooff bir bebek büyütemiyoruz.
sağol zeynebim. görüşemiyoruz seninle..inş hayırlısıyla yerleşirsin canım evine. cocukla ev toplamak,yerleştrmek zor olur, yardım eden olcak mı?
kız derya, şu elif'in resmini koysana. görüşemiyoruz bari resmine bakayım, küçücüktü bize geldiğinde. iyice büyümüştür, zaten anlatıp duruyosun, ağzım sulanıyo bak gelince yerim kızını, daha çok özletirsen :)
merhaba canım iyi uykular alaramıza..bende bigün diyebilecekmiyim acaba bu saatlerde oğluşum uyuyor diyeee(
sağol cnmcım nieki uyumuyomu
yokk canım ya nerdeeee sürekli kucağımda şuan bile parmaklar ağızda hıınn hınnn sesler çıkarıyoo
sana katılıyorum..:ecrin_bebek:merhaba canım iyi uykular alaramıza..bende bigün diyebilecekmiyim acaba bu saatlerde oğluşum uyuyor diyeee(
yokk canım ya nerdeeee sürekli kucağımda şuan bile parmaklar ağızda hıınn hınnn sesler çıkarıyoo
tamam canım koyayım. ye teyzesi :)
ya buluşmuyor mmuyuz mirmirmirmir artık uykum geldi :roflol:
hava da pek iyi değil ama yarın bana gelinseneeeeee delikafadulden
ay nolur artık buluşalım çok özledim yaaaaa bebişler de özledi arkadaşlarını sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?