2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun kızlar yınede...
nur daha tasınmadım canım. persembe kısmetse.
gulsahcım ıcıne atman daha kotu bagır cagır rahatla boyle kendını sık sık bı gun bı yerde patlarsın yoksa...
hulya ınsallah pısık olmaz canım.
burcu ewe gecıyım tıcker yapar sana ozelden lınkını yollarım. burda acamadım o siteyi.

sibelce kız yerim ben o burakı, ay aynı eliffff
ne tatlı çıkmış fotoda
kızıma bazen şaşırıp burak diyorum, çünkü kardeşim burakı ben büyütmüştüm dilim alışmış

benim tatlı kel kızımmmmm boshayallersmile eykeklere benzeymiş

Tamam canım sağol 3. kez yapıyorsun sende olmasan opuyorumnanaktan

ye teyzesi ye....ben yiyorum valla hergün...sende elif i ye benm yerime...

evet burcu aklımda. yapacağım bakalım. ben de banyoda su kaçtığı için olduğunu düşünüyorum.

normalde hep anneannesi ya da teyzesiyle yıkıyoruz. 2 defa eşimle yıkadım, birinde konak'ı geri çıktı kafasında. birinde de böyle oldu..ooff bir bebek büyütemiyoruz.

sağol zeynebim. görüşemiyoruz seninle..inş hayırlısıyla yerleşirsin canım evine. cocukla ev toplamak,yerleştrmek zor olur, yardım eden olcak mı?

kız derya, şu elif'in resmini koysana. görüşemiyoruz bari resmine bakayım, küçücüktü bize geldiğinde. iyice büyümüştür, zaten anlatıp duruyosun, ağzım sulanıyo bak gelince yerim kızını, daha çok özletirsen :)

ben geldim kızlar. gezmeye komşuya gitmiştik kızımla...
ilk defa bugün 2-3 kaşık elma suyu verdim ay nasıl iştahla yedi.. mamayı böyle yemiyor... e tabi yavrucak napsın 3,5 aydır hep aynı süt hep aynı süt e haliyle sıkıldı yavrucak kaydirigubbakcemile3

canım üzülme ya sayılı gün çabuk geçer...niye iptal oldu ki....ağlama kız gidersin....
kendimi çok şartlamıştım ya... tmm ağlamam inş.
ah be kuzum..accık daha sabırrrr...
sağol canım sabr ediym baklım çatlamzsam
ayy kuzum bnim inş hemen geçer..canım adaçayı kaynat ve 3,4 çay kaşı ver
günde bi iki kez ishali geçiriyo

bn de baılıyom bı şubat bebeklerine...

bizimkide bayılıyo farklı tatlara

Hametanı süreklimi kullanıyorsun sadece pişik olacak gibi yada oluncamı ben nasıl kullanacağımı bir türlü anlamadım.

canım bizim cansın baby pişik önleyici var ama şimdiye kadar3-4 kez anca kullandım onu.dr hametan vermişti bullunsun çantanda diye 2 gündür her kakadan sonra kırmızı oluyo popomuz bende hametan sürüyorum olmadan önlemek daha kolay die okumuştum biyerde bence sende kakadan sonra hametan kullanabilirsin

süper ve değişik bir fikir bence daha ne olsun yani bende hiç yaratıcı değilimdir bu konuda malesefki yeteneksizim (((

gelcek ay çıkarlar tek tek..biz büyüdük görüyonmu...
evet ya biz artık birer abi abla olduk inşallah ilk yaş günlerinide burdan kutlarızzz demi yaaa

canım benim üzülme nolur böylesi hayırlı olucaktır belki tez zamanda kavuşursun inşallah ailene

canım bütün dualarımız senin ve burak beyimizle en kısa sürede iyileşir inşallah

ben de 2. gün önce saçlarımı kestirdim.. hem de kısa.. hem de arkası kısa, yanları uzun olan modelden :) modayı takip edeyim dedim :) şimdilik iyi kullanıyorum ve yakıştı. dökülmesi de durur inş..
güle güle kullan canım saçlarını bende istiyorum kestirmek sırf dökülüyo diye ama dün havvanın yazısını okuyunca vazgeçtim hormanlardan dolayı dökülüyo kestirmek işe yaramıyomuş dediya.tırstım :)))

maşallah kuzuma yarasın elma suları bende verdim ilk gün bişiy anlamadı heralde :))) ertesi gün bayabi yüzünü ekşitti elmada yeşil hafif ekşi olandı ondanmıydı acaba

tamam canım koyayım. ye teyzesi :)
ya buluşmuyor mmuyuz mirmirmirmir artık uykum geldi :roflol:
hava da pek iyi değil ama yarın bana gelinseneeeeee delikafadulden
ay nolur artık buluşalım çok özledim yaaaaa bebişler de özledi arkadaşlarını sempatiksalakcinni

kız valla ciddi ciddi burak a benziyo elif....yerim ben onu yerim yerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…