2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim oğlumda 14 şubatta doğdu ilk çocuğum çok güzel bi duygu kesinlikle anlatılamaz onu çok seviyorum allahım tüm kuzucukları ailelerine bağışlasın

selamm bugün giremedim doktor günümüzdü
herşey iyi çok şükür. hava feci sıcaktı. artık kızımın altını silmiyorum her brz değişimde banyoda lavaboya götürüp köpürtüyorum ohh mi,s gibi oluyo ıslak mndil yapış yapış yazık kızıma.
hee, bacaklarımı alimm dedim öğleden sonra, naz bi korktu makinadan ay yavrum dudağını büzdü ağlıcaktı. sesinden ürktü. :)

türkkahvesi alıştır kızını büyüyünce o sesi çok duyacak :roflol: gerçi onların zamanına sessizleri çıkar

burakı her gördüğümde elif sanıyom içim kaynıyor o kadar tatlılar ki :asigim:

ooff kızlar felaket bigün geçirdim ya
sabah ecrine hokkalı bi tokat attım yanımda yatıyodu uyku sersemi ona doğru dönerken şap diye çocuğun suratına vurmuşum yavrum kızardı yüzü krem falam sürdüm biraz geçti içim gidiyo yüzüne baktıkça
sonra bugün gemeye gittik arabasında durmak istemiyo bi ağlıyoki ne yapıcam ben ya
bide herkesi yabancıladı kim aldıysa kucağına sevmeye başladı ağlamaya zor sakinleştirdim her seferindede yabani mi olcak bu kız hiç sevmem öle çocuğu insanlara yakın olsun istiyorum ben
oof bide bugün alt azı dişinin orda bi beyaz sivilce gibi bişey gördüm o ne anlam veremedim
offf çok yorucu bigündü ama uyku falan yok canım sıkıldı çok pöfffff

Fato üzme kendini canım isteyerek yapmadın ki. Hem olur bazen huysuz gününde oluyor onlar da hiç bir yerde barınamıyorlar.. Aşı olmuştu di mi Ecrin belki de ondandır. 2. ay aşılarında Berkin 4 gn yaptı bana eziyet..

aman ne bilim aptal oldum bugün iyice herşey üst üste geldi moralman eksilerdeyim benneyaptımki
ecrin 4.aşını oldu ama bi hafta oldu nerdeyse huysuzluğunu yaptı bitti saniyodum bitmemiş demek

saklayabilmek için süt sağayım diye bu saate kadar oturdum çook uykum geldi gidip halledem de yatam artık hade iyi geceleeeer bakalım

iyi geceler kızlar.Ben yine bu saatlerde yazıcam ve yatıcam.Bir türlü rastlaşamadık.
Ben yarın sabah Kumburgaz tarafına anneannemlere kahvaltıya gidiyorum.Hafta sonunu orada geçircez nasipse ailecek.Bahçede kahvaltı,ağaçta kiraz inşallah güzel geçicek.Kızımı toprakla tanıştırıcam.tabi ben de hatırlasam iyi gelir,ayaklarımı basayım da belki alır elektriğimi.
bilgisayarımı da götürcem net var orda da ,ama ne kadar girebilirim bilmiyorum,kalabalık olucaz.Pazar akşamı döneriz heralde bir aksilik olmazsa.ınşallah vakit bulurum da girerim sohbet ederiz biraz,özledim sizi böyle yalnız yalnız olmuyor burada.

Son düzenleme:
zeynepbcim,eğer hala hediye ayarlamadıysanız.hediyedenizi.com adresine bakmanı tavsiye ederim.Sıradışı hediyeler bölümüne gir bence çok enteresan şeyler var.

gunaydın kızlar...
burcu rıca ederım canım.
hulyacım bu aralar pek denk gelemıyoruz evet, daha tasınmadık prs nasıpse. ewı toparlamaya basladık pek gıremıyorum şu sıralar.
baharcım sagol canım. guzel bı hf sonu gecırırsınız ıns.
fatocum uzulme ısteyerek yapmadın ya. aşıdan olabılır huysuzlugu...

bugun yıne ewde yokuz. once ıpegın poposunu gosteryeme gıdıcez dr.a sonra ewe bakmaya. yarın da temızlıkcı goturucem ewe. bu aralar pek gıremeyebılırım. optum hepınızı...

günaydın kızlar ii hafta sonları..
zeynepçim kolay gele bacım taşınmak zor iş ama atlarırsın temiz temiz oturursun oh mis gibi
fato üzülme kuşum isteyerek yapmamaışın kıyamam yanmıştır canı...

hadi kapılartı açtım topiği havalandırdım mis gibi bebiş koktu içersi nerdesiniz..

teyzeleri aras 3gündür çok huzursuzdu geceleri uyumuyo yemiyo mızıldanıyo hapşuruyodu sankihiç hali yokmuş gibi mahsun mahsun bakmalar hep bi uyku halleri dün burnu akmaya başladı bi korktum girip olcak diye...meğersem kırrıklığı varmış yavrumun dertlerini anlayamamak ne jkötü dün doğru dürüst yemedi her mamasından döktüm bitirmedi ağlıyacaktım çok kötü oldum bu sabah kalkmış gülüyo yavrum dedim kıyamam ya annesiüzülmesin diye gülermiş sıpa rabbim onlara acı versmesin çok zor onların acı çekmesi..

ay haziranın 18 de kardeşimin düğünü var eşimi kandırmaya çalışıyom zati düğünden bişi anlamıycam 1 hafta önceden gidiim diye razı ettim tabi hatta yalnız gitçektim kendi götürcek beni...ayın 5 de gitçem nasip olursa.haftaya bu gün yani ne olur bi aksilik olmasın yavrum ii olsun ki gidebileyim

çok bunaldım kızlar
bursayı ailemi arkadaşlarımıçok özledim erkeke kardeşimşimi 1 senedir görmedim burnımda tütüyo tek erkek kardeşim var zati gerçi iki olsa ne olur yani haftaya bu günü ip le çekiyorum geçer dimi 1 hafta daha...

düğüne davetlisiniz gelinde bi döktürü verelim..oynuycam aras zati kucaktan inmez bana koymazlar bisürü akrabası avr kuzumun orda ....oh oh sefamolsun...

geçmiş olsun canım..insan dayanamıyo onlara bişey olunca..valla ben hep diyorum onlar rahatsızlanmasın bana olsun olan ...minicikler daha nasıl kaldırsınlar dimi ya...

sibelim nasılsın canım paşalar nasıl utku burak ne yapıyor zaten az önce burağın resmini gördüm yiyivercem o ağzını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…