inş bi sorun çıkmaz aras paşada arıza yapmaz kavuşursun canım sevdiklerine..gurbetlik zor valla..ben ailemin yanındayım bazen düşünüyorum uzakta olsam napardım diye...oyna kız kurtlarını dök valla..rahatla şöyle ohhh...bizim yerimizede oyna canım....ay haziranın 18 de kardeşimin düğünü var eşimi kandırmaya çalışıyom zati düğünden bişi anlamıycam 1 hafta önceden gidiim diye razı ettim tabi hatta yalnız gitçektim kendi götürcek beni...ayın 5 de gitçem nasip olursa.haftaya bu gün yani ne olur bi aksilik olmasın yavrum ii olsun ki gidebileyim
çok bunaldım kızlar
bursayı ailemi arkadaşlarımıçok özledim erkeke kardeşimşimi 1 senedir görmedim burnımda tütüyo tek erkek kardeşim var zati gerçi iki olsa ne olur yani haftaya bu günü ip le çekiyorum geçer dimi 1 hafta daha...
düğüne davetlisiniz gelinde bi döktürü verelim..oynuycam aras zati kucaktan inmez bana koymazlar bisürü akrabası avr kuzumun orda ....oh oh sefamolsun...
iyiyim canım çocuklar iyi utku yatıyo daha geç kalkar o beyimiz 10dan önce uyanmaz.burak tabi erkenci 6deyince uyanıyo....bende tabi...kaydirigubbakcemile3sibelim nasılsın canım paşalar nasıl utku burak ne yapıyor zaten az önce burağın resmini gördüm yiyivercem o ağzını...
sorma sibel ya bi görcen arası sanki yavrum çalışmış yorulmuşta kollarını kaldıramıyo öle halsizliği vardı evet onlara gelen bize gelsin..onlar çekmesin ama onlarında bize ihtiyacı var hepimiz iyi olalım inşallah...çok şeymi istedim ne aman erkenden açım dedim kimse yok iyki sen varsın
oh paşam keyif yapıyo burakta büyüsün uyar abisine ..
oynuycam anacım oynamam mı
evet canım gurbetlik çok zor hemide izmirde kendi tarafında 1 allahın kulu yok düşün yani...
elifçim günaydın nasılsın gencer nasıl bakalım?
ooff kızlar felaket bigün geçirdim ya
sabah ecrine hokkalı bi tokat attım yanımda yatıyodu uyku sersemi ona doğru dönerken şap diye çocuğun suratına vurmuşum yavrum kızardı yüzü krem falam sürdüm biraz geçti içim gidiyo yüzüne baktıkça
sonra bugün gemeye gittik arabasında durmak istemiyo bi ağlıyoki ne yapıcam ben ya
bide herkesi yabancıladı kim aldıysa kucağına sevmeye başladı ağlamaya zor sakinleştirdim her seferindede yabani mi olcak bu kız hiç sevmem öle çocuğu insanlara yakın olsun istiyorum ben
oof bide bugün alt azı dişinin orda bi beyaz sivilce gibi bişey gördüm o ne anlam veremedim
offf çok yorucu bigündü ama uyku falan yok canım sıkıldı çok pöfffff
gunaydın kızlar...
burcu rıca ederım canım.
hulyacım bu aralar pek denk gelemıyoruz evet, daha tasınmadık prs nasıpse. ewı toparlamaya basladık pek gıremıyorum şu sıralar.
baharcım sagol canım. guzel bı hf sonu gecırırsınız ıns.
fatocum uzulme ısteyerek yapmadın ya. aşıdan olabılır huysuzlugu...
bugun yıne ewde yokuz. once ıpegın poposunu gosteryeme gıdıcez dr.a sonra ewe bakmaya. yarın da temızlıkcı goturucem ewe. bu aralar pek gıremeyebılırım. optum hepınızı...
ay haziranın 18 de kardeşimin düğünü var eşimi kandırmaya çalışıyom zati düğünden bişi anlamıycam 1 hafta önceden gidiim diye razı ettim tabi hatta yalnız gitçektim kendi götürcek beni...ayın 5 de gitçem nasip olursa.haftaya bu gün yani ne olur bi aksilik olmasın yavrum ii olsun ki gidebileyim
çok bunaldım kızlar
bursayı ailemi arkadaşlarımıçok özledim erkeke kardeşimşimi 1 senedir görmedim burnımda tütüyo tek erkek kardeşim var zati gerçi iki olsa ne olur yani haftaya bu günü ip le çekiyorum geçer dimi 1 hafta daha...
düğüne davetlisiniz gelinde bi döktürü verelim..oynuycam aras zati kucaktan inmez bana koymazlar bisürü akrabası avr kuzumun orda ....oh oh sefamolsun...
pınarcım valla iyi alıştık birbirimize doğduğundan beri yanımda beşiğine falan
yatırdım mı sanki onu atmışım gibi hissediyorum alıyorum gene yanıma :asigim:
kızarıklıkta geçti çok şükür bişeycik kalmadı yüüznde
ama nazar oldu kuzum ya dün face den de tüm resimlerini kaldırdım
yıldızı çok düşükmüş çok etkileniyo :ecrin_bebek:
inş. sizle buluştuğumuz zaman da yapmaz böyle yabani olmuş cimcimem
haklısın pınarcım bakalım artık bende denemeye başlıcam ayrı yatma işine
dün öyle olunca içim gitti valla uyuyanıyorum bidaha ona bişey yapıcam diye
resim konusunda ben daha dikkatli olucam artık
kk ya hiç koymuyorum zaten
valla inş. tatlım ya hiç böyle yapmazdı dün resmen faciaydı inş. 1günlük bişeydi tekrarlamaz
sizin bebişler nasıl uslumu bi yere gittiklerinde
sanada geçmiş olsun misafirler çok ayıp etmiş valla
çocuklu kadını yoruyolar hasta hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?