2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sorma sibel ya bi görcen arası sanki yavrum çalışmış yorulmuşta kollarını kaldıramıyo öle halsizliği vardı evet onlara gelen bize gelsin..onlar çekmesin ama onlarında bize ihtiyacı var hepimiz iyi olalım inşallah...çok şeymi istedim ne aman erkenden açım dedim kimse yok iyki sen varsın

inş bi sorun çıkmaz aras paşada arıza yapmaz kavuşursun canım sevdiklerine..gurbetlik zor valla..ben ailemin yanındayım bazen düşünüyorum uzakta olsam napardım diye...oyna kız kurtlarını dök valla..rahatla şöyle ohhh...bizim yerimizede oyna canım....
sibelim nasılsın canım paşalar nasıl utku burak ne yapıyor zaten az önce burağın resmini gördüm yiyivercem o ağzını...
iyiyim canım çocuklar iyi utku yatıyo daha geç kalkar o beyimiz 10dan önce uyanmaz.burak tabi erkenci 6deyince uyanıyo....bende tabi...kaydirigubbakcemile3

doğru valla herkesler iyi olsun canım kimseye bişey olmasın...çok şey istemedin kız...

oh paşam keyif yapıyo burakta büyüsün uyar abisine ..
oynuycam anacım oynamam mı
evet canım gurbetlik çok zor hemide izmirde kendi tarafında 1 allahın kulu yok düşün yani...

oh paşam keyif yapıyo burakta büyüsün uyar abisine ..
oynuycam anacım oynamam mı
evet canım gurbetlik çok zor hemide izmirde kendi tarafında 1 allahın kulu yok düşün yani...

fatoşcum aman iyi olsunlarda uzakta olsunlar boşver.senin için artık aras var o sana yeter.çocuğun olduktan sonra anne baba ikinci planda kalıyo...seviyosun tabi yerleri bambaşka ama ...çocuğun daha özel...

beyimiz uyandı..komşu kahvaltıya çağırdı..gidelim bari...gelince de anneanneme gidicez...

tamam canım görüşürüz afiyet olsun biz o işi sabah eşimle hallediyoz...
evet canım ii olsunlar oda yetiyo haklısın...

günaydınnn
bugün erkenciyim bende :)) sabahtır denizli topiği buldum onu talan ediyorum çok mutlu oldum ya ne safmışım hiç bakmamışım bilmiyodum buluşmalar yapıyorlarmış inşallah bende katılırım( oğluşla çok zor ama bakalım ne olucak
kızlar bugün ağır misafirlerim var tam 6 aile geliyo (bebek görmeye) eşimin iş arkadaşarı ne yapacam ne hazırlayacam diye uykum filan kaçtı
elif kaçar . kaçarda nereye kaçar bilinmez:)) mecbur geleceklere hazırlık yapmak zorunda hepinizi öptük gencer paşamla:)))

arsta hasta gibiydi bugün iyi canım aman işin çok güzelim allah yardımcın olsun hadi kolay gelsin yorma kendini olduğu kadar artık...

günaydıııııııın
fatoşcum gözün aydın canımm
valla çok zor gurbetlik
bnde gidecektim iptal oldu
nası özledim bi bilsen arasda iyi olur inş.
elifcim kolay gelsin
kalabalıkmış baya
zeynep allah yatdım etsin
ev taşımak zor iş vallla
ipemize dikkat et..
sibelcim insan hiç kıyamıyo evet ya...
bide anneannemiz görse şu hallerinii
içim gidio

kıyamam ben ecrinime.üzülme fatocum bilerek yapmadın ya ama yanında yatırmamaya gayret et bundan sonra iyice hareketlenecekler daha zor olur ikiniz içinde.
güzel kızın bizle buluşuncada ağlamasın sakın yeni arkadaşlarıyla tanışacak bence ağlamaz zilli :ecrin_bebek:

zeynepcim kolay gelsin canım.çok zor olacak ipekle taşınmak ama olsun.herşey evlatlarımız için onun rahatı için zaten evi taşıyorsun tertemiz eve taşınacaksın ohh ne güzel.

fatoşşş bizim yerimize de oyna canım.aras beyi kucaktam kucağa kaçıracaklar sana vermeyecekler orada inanki.senin içinde çok güzel bi değişiklik olacak rahat edersin dinlenirsin.

banada bugün bebek görmeye misafirler gelecekti.
griptim zaten dün iyice kötü oldum mecburen antibiyotiğe başladım yağızda arada öksürüp hapşuruyor.ıhlamur içirdim csnım oğlumada yanında maskeyle geziyorum.hasta halimle kalktım evi temizledim yemek yaptım akşam arıyorlar c.tesi düğünümüz var pazar gelicez diye.
ya insan bunu önceden arayıp haber vermezmi ben hasta hasta kalktım o kadar iş yaptım yatar dinlenirdim bugüne daha iyi olur hazırlığımı yapardım. bu insanları anlamak çok zor.
bilerek eziyet ediyorlar sanırım lmaz:

pınarcım valla iyi alıştık birbirimize doğduğundan beri yanımda beşiğine falan
yatırdım mı sanki onu atmışım gibi hissediyorum alıyorum gene yanıma :asigim:
kızarıklıkta geçti çok şükür bişeycik kalmadı yüüznde
ama nazar oldu kuzum ya dün face den de tüm resimlerini kaldırdım
yıldızı çok düşükmüş çok etkileniyo :ecrin_bebek:
inş. sizle buluştuğumuz zaman da yapmaz böyle yabani olmuş cimcimem

ben yağız doğduğundan beri onun odasında yatıyordum.
ama 2 hafadır kendi odama geçtim ve oğlum artık odasında tek uyuyor ilk başlarda bende kendimi kötü hissettim ama en iyisinin bu olduğunu görünce rahat ettim.
sen bilirsin yine fatocum ama en iyisi ayrı yatması. hem sen uykunu rahat alırsın ona zarar vericem dönerken çarpıcam diye rahat uykuya dalamazsın bile.hemde bebekle aynı yatakta hatta aynı odada yatmak bile sakıncalı eşinle yakışlaşmalarınızda şimdi uyuyor diyelim ya ilerde.... naniknanik
nazara ben de çok inanırım benim eşimde çoğu resmini kaldırtdı msn de bile resmi yok mesela.
bizimle buluştuğunda gülücükler atacağına eminim ecrinimin yaşıtlarını görünce eğlenecek kesin.kaydirigubbakcemile2

haklısın pınarcım bakalım artık bende denemeye başlıcam ayrı yatma işine
dün öyle olunca içim gitti valla uyuyanıyorum bidaha ona bişey yapıcam diye
resim konusunda ben daha dikkatli olucam artık
kk ya hiç koymuyorum zaten
valla inş. tatlım ya hiç böyle yapmazdı dün resmen faciaydı inş. 1günlük bişeydi tekrarlamaz
sizin bebişler nasıl uslumu bi yere gittiklerinde

sanada geçmiş olsun misafirler çok ayıp etmiş valla
çocuklu kadını yoruyolar hasta hasta

Yağız alışveriş merkezlerine bayılıyor.gıkı çıkmıyo etrafa bakınıyo renkler sesler hoşuna gidiyo.
ama geçen hafta güne gitmiştik orada uyuyamadı çok kalabalıktı ve kucaktan kucağa gezdi diye hiç hoşuna gitmedi ağladı durdu.
sanırım ev ortamına sessizliğe alıştı başka yerdeki patırtı ve kucağa alıp mıncıklanmak hoşuna gitmiyor eee ne de olsa delikanlı gamyoncuiremsu

sağol canım ilaçla ayakta duruyorum inanki.misafirlere sinir oldum sorma hiç pazar günü geldiklerinde benden çekecekleri var.
gerçi tanımıyorumda kayınvalidemin akrabaları ama ilk izlenimleri benim açımdan pek de iyi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…