2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nerdesiniz kızlar ya bikaç kişi dışında yazan yok unutmayalım topiği............

derya nasılsın canım elif nasıl?

hafta sonu herkes gezmeye gitti galiba fatoşcum
bende kırmızı kart yedim bugüm ameliyat yerim ağrıyo yahu

sonunda geldim herkese merhaba özlemişim burayı kaç gündür mahallemizde telefon hatları yenileniyor kabloları galiba habire telefonu kesiyorlar haliyle net olmuyor çatladım netsiz bu ne ya Çok üzgünüm çoook
şimdi biraz geçmişe bakayım herkesler ne alemdeymiş zemuszemus

bülbülcüm acı çekerken ışıklı yerlerdeyse ya da öyle ışıklı yerleri acı çekerken ilk kez görmüşse doktorun odası da geçerli o yüzden ağlıyor olabilir...
bebekleri geç büyüklerde bile oluyor bu. ben bir kere markette bayılmıştım da bir süre markete girememiştim ama ölümden dönmüştüm tansiyonum çok düşmüştü. hele o bayıldığım markete nerdeyse bir yıl giremedim, ilk girdiğimde de bunaldım hemen çıkmak istedim.

koyıooşlçkmbhjbkjhyıoukhjjggfhgjlkl.................<**/<////////////////</</////***jujjkjkööklklkl

herkese merhaba....
bugün hafta sonu kimsecikler yoktur diyordum ama maşallah yine kaynatmışınız.
bizde gezmelere gittik yürüyüş yaptık yemeğe falan gittik birde bebişimee yazlık şapka ve pantolon aldım. halbuki hiç alışveriş için çıkmamıştık ama babamızda bende görünce dayanamadık. ay melis gezmeyi çok seviyor kızlar... daha ayakkabısını giydirirken başlıyor gülmeye şimdi de yorulmuş yavrum uyudu.... bende bi size bakıyım dedim ama kimse kalmamış.

fatocum kırmızı kart yedim derken anlamdım canım nasıl yani
tuba iyiz tatlım sen nasılsın...
deryacım ii şükür...sizinde ii olmanıza sevindim

aykızım nerdesin kayboldun canım yav...

Son düzenleme:
Slm kizlar
Burdayim Fatoscum Babamiz kaç gündür evde oldugu için ara ara okuyom ama bisey yazamadan kaçiyom hemen bu hafta sonuda evde
Deymeyin kizimin keyfine babasiyla bi oyunlar oynuyo ki sormayin

iyi akşamlar kızlar.bizde anneanneme gitk gldk.babamız aldı bizi biraz yürüyelim dedik.burak çığlık çığlığa ağlamaya başladı.koştur koştur eve geldik.içerde şimdi gülücükler saçıyo..offff yavrum derdin ne anlamadım.......

canım görmeyince dedim nerde aman keyfiniz ii olsun da aykızcımsibelcim niyeki kıyamam ah bi anlayabilsek sıkıntoılarını zaten di,yom bi derdini anlatabilecek kadar olsalar allahın izniyle en azından çare ararız..elimizden geldiği kadar...böle çok zor kendikendine çekiyolar yavrularım..

Slm kizlar
Burdayim Fatoscum Babamiz kaç gündür evde oldugu için ara ara okuyom ama bisey yazamadan kaçiyom hemen bu hafta sonuda evde
Deymeyin kizimin keyfine babasiyla bi oyunlar oynuyo ki sormayin

slm canım...oy yerim ben o ecemi tahmin ediyorum babayla oynamasını...kahkaha atıyodur eminim cadı..kız ecem benm gelinim haaaa...mehmet e falan yar etmem ben onu:)))gözüme kestirdim...çok seviyom...kaydirigubbakcemile3

doğru diyosun valla biraz büyüseler....anlarız dertlerinden....:bbo:

Sibelcim Ecemde bazen disardayken bi basliyo aglamaya susmak bilmiyo evin kapisindan girelim basliyo gülücükler atmaya eve gitmek isteyince yapiyo cadi artik ne istediklerini çok iyi biliyolar bunlar

Saol canim Babasini gördümü Ecemden mutlusu yok deli oluyo resmen sabahlari yanimiza aliyorum azci babasina bakip sesler çikariyo agular yapiyo kalksin diye esimde bi laf atiyo kahkahalar basliyo

slm canım...oy yerim ben o ecemi tahmin ediyorum babayla oynamasını...kahkaha atıyodur eminim cadı..kız ecem benm gelinim haaaa...mehmet e falan yar etmem ben onu:)))gözüme kestirdim...çok seviyom...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Canim benim bende oglusunu çok seviyom

slm kızlarrrr biz antalyadan döndük havalar süperdi oğlan huysuzlandı biraz ama idare ettik çocuk tam oraya alıştı derken döndük şimdide evine alışmaya çalışıyo birazda keyfi yoktu giderken ablası boğaz enfeksiyonu olmuştu sanırım onada geçmiş tepesinden ayrılmıyoki neyseki hafifledi antibiyotiksiz geçiricez inşallah bizede değişiklik oldu darısı tatile gitmek isteyenlerin başına

ay canım anlatsana zor muydu bebekle biz de birkaç ay sonra gidebiliriz belki :)))
hem gitmk isteyenlere fikir olur nasıl yaptın sen eğlenebildin mi? ben bebekle çıktığımda hiçbirşey anlamıyorum çünkü gözüm hep kızımda oluyor.

valla cnm bende iki çocuk var yinede eğlendim denebilir bizimki tatilden çok bilimsel kongreydi yanım eşim toplantılara girdi çıktı bana çok yardımı olmadı amam öncveden tanıdığımız ark hanımları saolsunlar yardımcı oldular arada bebek arabasında uyutup kapalı havuza bile girdim onu kontrol ederek tabi yani sadece tatil amaçlı gidecekseniz eşin yardımcı olur yemeği falan biz dönüşümlü yedik eşimle biraz yadırgıyolar ama alışıyolar turistlere falan gülücük attı yani düşün hem birkaç aya kadar dahada büyümüş olurlar ben kzımdada 7 aylıktı gitmiştim tek çocuksa dahada rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…