Slm kizlar
Burdayim Fatoscum Babamiz kaç gündür evde oldugu için ara ara okuyom ama bisey yazamadan kaçiyom hemen bu hafta sonuda evde
Deymeyin kizimin keyfine babasiyla bi oyunlar oynuyo ki sormayin
canım görmeyince dedim nerde aman keyfiniz ii olsun da aykızcımsibelcim niyeki kıyamam ah bi anlayabilsek sıkıntoılarını zaten di,yom bi derdini anlatabilecek kadar olsalar allahın izniyle en azından çare ararız..elimizden geldiği kadar...böle çok zor kendikendine çekiyolar yavrularım..
Sibelcim Ecemde bazen disardayken bi basliyo aglamaya susmak bilmiyo evin kapisindan girelim basliyo gülücükler atmaya eve gitmek isteyince yapiyo cadi artik ne istediklerini çok iyi biliyolar bunlariyi akşamlar kızlar.bizde anneanneme gitk gldk.babamız aldı bizi biraz yürüyelim dedik.burak çığlık çığlığa ağlamaya başladı.koştur koştur eve geldik.içerde şimdi gülücükler saçıyo..offff yavrum derdin ne anlamadım.......
Saol canim Babasini gördümü Ecemden mutlusu yok deli oluyo resmen sabahlari yanimiza aliyorum azci babasina bakip sesler çikariyo agular yapiyo kalksin diye esimde bi laf atiyo kahkahalar basliyocanım görmeyince dedim nerde aman keyfiniz ii olsun da aykızcımsibelcim niyeki kıyamam ah bi anlayabilsek sıkıntoılarını zaten di,yom bi derdini anlatabilecek kadar olsalar allahın izniyle en azından çare ararız..elimizden geldiği kadar...böle çok zor kendikendine çekiyolar yavrularım..
slm canım...oy yerim ben o ecemi tahmin ediyorum babayla oynamasını...kahkaha atıyodur eminim cadı..kız ecem benm gelinim haaaa...mehmet e falan yar etmem ben onu:)))gözüme kestirdim...çok seviyom...kaydirigubbakcemile3
ay canım anlatsana zor muydu bebekle biz de birkaç ay sonra gidebiliriz belki :)))
hem gitmk isteyenlere fikir olur nasıl yaptın sen eğlenebildin mi? ben bebekle çıktığımda hiçbirşey anlamıyorum çünkü gözüm hep kızımda oluyor.
iyi geceler annişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?