İyi pazarlar herkese...
Nasılsınız bakalım güzel annişler
Canbaharcım çok sağol... Biz iyiyiz kızımlar sen nasılsın.
Hava çok nemli, bunaltıcı. Ben bile zor dayanıyorum. Yavrucaklar ne yapıyo ya off
ayşegülcüm iyi etmişsiniz bizde dün çıktık ama burak beyimiz ağladı geri döndük...sen dün dr a gidecektin nasılmş defne hanım..ek gıdaya geçiyomusun..
evet yaa benim koca gaza geldi hergün yürüyelim diyoo.aman ben hergün sıkılırım yaa.bakalım atık..
yok yarın gidcez teyzesi doktora..kesin geçeriz biz ek gıdaya zaten az kilo alıyooo.bizimki garanti yanii.bana yine kilo alamadı gibi geliyo.bizim evdekine önce ben çıkıp kilomu belirlidikten sonra defneyle kucagıma alarak çıktım.pek kilo almamış yine ..ne yapalımm saglık önemli olan ama...
aynen bende komşularla 3gün gittm sabah..aman sıkıldım dedim..şimdi onlar gidiyolar ben gitmiyom:))) defnecik sağlıklı olsunda az kilo alsın...manken gibi olacak o kararlı...tadında kilo alıyo..abartmadan...burakta geçen ay 500gr almıştı..banada az almış gibi geliyo..500gr bulmaz bence...
iyi pazarlar şekerler zemuszemus ya bizim burda havalar daha 2 gündür falan iyi 1 haftadır nasıl soğuk nasıl yağmur daha güneşi yeni gördük bende oğlışumu parka götürüyorum hava iyi olunca ama evde hala uzun kollu hatta incede olsa bir yelek giydiriyorum
ayşegül canım sen burdayken sorayım haziranın 10undan sonra tam belli değil ama birkaç günlüğüne önce ıspartaya ordaki arkadaşlarımızıda alıp Antalyaya geçicez bebişe kıyafet ne alacam diye kara kara düşünüyorum çok sıcaktır dimi sizin oralar bunalmasa bari yavrucaklar arkadaşların bebişide oğlan
benimkisi zaten çok sıcağa da gelemiyor hemen ağlıyor huysuzlanıyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?