2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, bugün cok sıcaktı evde bayıldık oglumla. nete girecek halim bile kalmadı. aksamda babamız geldi gezintiye çıktık. cok iyi geldi.

Bence bebeklerin bir dönemi bu evi istemeleri. bir ara bizde oyleydik şimdi gittigimiz yerde arabasında sessiz sessiz oturuyor gülüyor oynuyor. cok rahatız. geçici yani bir dertleri oldugu için merak etmeyin.

dertleri olsa anca ya karınları açtır, ya altları pistir. bide gittiginiz kapalı yerlerde çok klima açıksa içersi soguksada bebekler huysuzlanıyor dikkat edin. yada tam tersi çok havasızsa.

bizde haftaya babaanneye gideceğiz sanırım. denizliye. otobüsle gideceğiz. bakalım nasıl geçecek. hep uyur diye düşünüyorum ama uyumassa rezil olduğumuzun resmidir mafoldumben

ecrinde yeni uyudu bende geziyorum kk da
zeynep inş. geçicidir ya geçen ne altı pisti nede karnı açtı ama durmadı hiç arabasında gezmeye gidesim gelmiyo daha

bide evde arabasındada oturt belki arabasına alışamamıştır. bizimkiside ilk zamanlar arabasına binince yaygara yapıyordu

bide seni göremiyorsa giderken tedirgin oluyordur. bebekler bu aylarda tanıdık yüzler istiyorlar. ben pusetine oyuncaklarını asıyorum tanıdık biseyler görsün diye. dene istersen

kızlar merhaba.kızım yeni uyudu.Evde değiliz,dediğim gibi anneanneme tatile geldik iki gün için.
Bugün Bahar'ı bahçede çimene bastırdım çok huylandı hoşuna gitmedi.Dudaklarını büzdü ağlamaya başlayacaktı ki aldım hemen.Korksun istemiyorum topraktan.yarın da hava güzel olursa bastırcam minik poğaça gibi ayaklarını kızımın.Resmini de çekerim inşallah size de gösteririm.

canbaharcım saol canım. biz çok iyiyiz. uslu oglumla sıcaklarla ugraşıyoruz. senin slaytını bekliyoruz. naniknanik

günaydın arkadaşlar...
güzel bir tatil günü geçirirsiniz inşallah...
bizim babamız nöbetçi...
biz kızımla evdeyiz bugün, havada çok güzel aksi gibi...
neyse akşama doğru hastaneye gideriz biz de babamızı görmeye...
hadi iyi pazarlar hepinize...

ıyi pazarlar herkese...
Nasılsınız bakalım güzel annişler
Canbaharcım çok sağol... Biz iyiyiz kızımlar sen nasılsın.
Hava çok nemli, bunaltıcı. Ben bile zor dayanıyorum. Yavrucaklar ne yapıyo ya off

selammm..
of sizler gibi bizde sıcakla savaşıyoruz şimdiden..ben artık uzun kollularını kaldırdım.kısa kol.bide ya pantolon yada şort giydirmeye başladımm.tabi incede olsa çorap giydiriyorum..
dün ailecek dışarı çıktık.dedik arabaya binmeyelim hem yürüşüy yapalım.hem hava alalım.tam iki saat yürümüşüz.tabi çocuklar hariç.defnenin bebek arabasını ben aldım.zeyno araba kullanmayıo ama çok yürüyecegimiz için belki çok yorulur çocuk diye.onunda baston arabasını aldık.bi yürüdü yoruldugunda oturdu.onunkinide babası aldıı.gezdik.ya ben çok yoruldum.meger ne haraketsizmişim.dermanım kalmadı eve gelince.bundun sonra spor yapsam iyi olacak..

iyi pazarlar...burdada hava çok sıcak..babamızda işi vardı gitti...oturuyoruz çocuklarla..birazdan gelince çıkıcaz parka gidicez...

ayşegülcüm iyi etmişsiniz bizde dün çıktık ama burak beyimiz ağladı geri döndük...sen dün dr a gidecektin nasılmş defne hanım..ek gıdaya geçiyomusun..

ayşegülcüm iyi etmişsiniz bizde dün çıktık ama burak beyimiz ağladı geri döndük...sen dün dr a gidecektin nasılmş defne hanım..ek gıdaya geçiyomusun..

evet yaa benim koca gaza geldi hergün yürüyelim diyoo.aman ben hergün sıkılırım yaa.bakalım atık..
yok yarın gidcez teyzesi doktora..kesin geçeriz biz ek gıdaya zaten az kilo alıyooo.bizimki garanti yanii.bana yine kilo alamadı gibi geliyo.bizim evdekine önce ben çıkıp kilomu belirlidikten sonra defneyle kucagıma alarak çıktım.pek kilo almamış yine ..ne yapalımm saglık önemli olan ama...

aynen bende komşularla 3gün gittm sabah..aman sıkıldım dedim..şimdi onlar gidiyolar ben gitmiyom:))) defnecik sağlıklı olsunda az kilo alsın...manken gibi olacak o kararlı...tadında kilo alıyo..abartmadan...burakta geçen ay 500gr almıştı..banada az almış gibi geliyo..500gr bulmaz bence...

banada 500 gdmı bulmadı gibi geliyoo..((

iyi pazarlar şekerler zemuszemus ya bizim burda havalar daha 2 gündür falan iyi 1 haftadır nasıl soğuk nasıl yağmur daha güneşi yeni gördük bende oğlışumu parka götürüyorum hava iyi olunca ama evde hala uzun kollu hatta incede olsa bir yelek giydiriyorum
ayşegül canım sen burdayken sorayım haziranın 10undan sonra tam belli değil ama birkaç günlüğüne önce ıspartaya ordaki arkadaşlarımızıda alıp Antalyaya geçicez bebişe kıyafet ne alacam diye kara kara düşünüyorum çok sıcaktır dimi sizin oralar bunalmasa bari yavrucaklar arkadaşların bebişide oğlan
benimkisi zaten çok sıcağa da gelemiyor hemen ağlıyor huysuzlanıyor bilmiyorumkismile

ah bu tugbam hemde ne sıcakk..bide haziran 10.undan sonra diyosun iyice sıcakk olacakk.bence hep askılı.şortlu şeyler all.elbet.yinede bir iki de olsa ince uzun kollu al ısparta için diyorum.ama antalyada hep kıza kollu askılı giydirip durursun..çok fena artık havalarr.bende artık kısa kolluyla gezdiriyorum.balkonumuz artık sabahtan akşaa akadar açıkk..

iyi pazarlar kızlar
burada çok sıcak kuş sesleri deniz deniz çarşaf gibi balkon sefası yapıyoruz
birazdan annem gelicek bahçeye inicez 2de resim ekliyim size
buralardan içiniz açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…