2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar kaç gündür giremiyorum ablamın düğünü var hafta sonu
yaramazlık yok deilmi nasılsınız bebişler nasıl

iyi pazarlar kızlar
burada çok sıcak kuş sesleri deniz deniz çarşaf gibi balkon sefası yapıyoruz
birazdan annem gelicek bahçeye inicez 2de resim ekliyim size
buralardan içiniz açılsın

oh fato çok kötüsün kız..biz eve tıkılıp oturalım..sana bak hele gel keyfim gel...birazda bizim için oksijen çek içine......

makinamız gitti ya...hiç yeni resim çekemiyorum...alıcaz ama nezman(babamızı gördüğümz yokki..

anam yandık desene aksi gibi bende güneşte hasta oluyorum hemen cecik başım ağrıyor sıcakta 1 saat dolaşsam beynim çatlayacak gibi ağrıyor yaf :1ninca:
sağol canım hep kısa kollu alayım zati benim oğlan yangın ömer hemen bunalır valla çocuğu hasta etmesek bari sıcakta ama gitmekte istiyorum değişiklik olsun hem ona hem bana zaten gezmeci benim oğlan arabaya at uyur durur eve gel hemen uyanır mızlar nasılda gezmeye düşkün sıpa gamyoncuiremsu

]iyi pazarlar kızlar
burada çok sıcak kuş sesleri deniz deniz çarşaf gibi balkon sefası yapıyoruz
birazdan annem gelicek bahçeye inicez 2de resim ekliyim size
buralardan içiniz açılsın

harikaaaa...
kız bende koysammm...
koy canım bi manzarada senden görelim tabisi
kız fato biz burda yanakk sen deniz sefası çekk ohhhh

oh fato çok kötüsün kız..biz eve tıkılıp oturalım..sana bak hele gel keyfim gel...birazda bizim için oksijen çek içine......

bende çıkacağım yenice duştan çıktım kociş aradı bizi birazdan pikniğe götürecekmiş gezmeye gitcez bende oğlan gibi gezmeci oldum sonunda :dance:
görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Iyi aksamlar kizlar
Fatocum fazla özletme kendini canim

Ya kizlar bizim Ecemde doymuyo galiba su son iki gündür gece 3 kere kalkmaya basladi emmek için gündüzleri bi sorun yok ama geceleri çok acikmaya basladi ve galiba bizimkide bu ay az kilo almis cuma randevumuz var doktorda bakalim ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…