iyi pazarlar kızlar
burada çok sıcak kuş sesleri deniz deniz çarşaf gibi balkon sefası yapıyoruz
birazdan annem gelicek bahçeye inicez 2de resim ekliyim size
buralardan içiniz açılsın
iyi pazarlar kızlar
slm kızlar kaç gündür giremiyorum ablamın düğünü var hafta sonu
yaramazlık yok deilmi nasılsınız bebişler nasıl
anam yandık desene aksi gibi bende güneşte hasta oluyorum hemen cecik başım ağrıyor sıcakta 1 saat dolaşsam beynim çatlayacak gibi ağrıyor yaf :1ninca:ah bu tugbam hemde ne sıcakk..bide haziran 10.undan sonra diyosun iyice sıcakk olacakk.bence hep askılı.şortlu şeyler all.elbet.yinede bir iki de olsa ince uzun kollu al ısparta için diyorum.ama antalyada hep kıza kollu askılı giydirip durursun..çok fena artık havalarr.bende artık kısa kolluyla gezdiriyorum.balkonumuz artık sabahtan akşaa akadar açıkk..
]iyi pazarlar kızlar
ay ne kadan mikemmmellllllllllllll bayıldım nasıl içim açıldı ne kadar şanslısın fato benim yerimede sefa yapın oh manzaralar harika alın çayınızı kahvenizi gel kayfim gel sositososito
slm kızlar kaç gündür giremiyorum ablamın düğünü var hafta sonu
yaramazlık yok deilmi nasılsınız bebişler nasıl
iyiyiz biz canım Allah tamamına erdirsin ömür boyu beraber ve mutlu olsunlar inş.
sen nasılsın oğluşun nasıl
koy canım bi manzarada senden görelim tabisiharikaaaa...
kız bende koysammm...
kız fato biz burda yanakk sen deniz sefası çekk ohhhh
oh fato çok kötüsün kız..biz eve tıkılıp oturalım..sana bak hele gel keyfim gel...birazda bizim için oksijen çek içine......
anam yandık desene aksi gibi bende güneşte hasta oluyorum hemen cecik başım ağrıyor sıcakta 1 saat dolaşsam beynim çatlayacak gibi ağrıyor yaf :1ninca:
sağol canım hep kısa kollu alayım zati benim oğlan yangın ömer hemen bunalır valla çocuğu hasta etmesek bari sıcakta ama gitmekte istiyorum değişiklik olsun hem ona hem bana zaten gezmeci benim oğlan arabaya at uyur durur eve gel hemen uyanır mızlar nasılda gezmeye düşkün sıpa gamyoncuiremsu
]iyi pazarlar kızlar
buralardan içiniz açılsınay ne kadan mikemmmellllllllllllll bayıldım nasıl içim açıldı ne kadar şanslısın fato benim yerimede sefa yapın oh manzaralar harika alın çayınızı kahvenizi gel kayfim gel sositososito
iyiyiz biz canım Allah tamamına erdirsin ömür boyu beraber ve mutlu olsunlar inş.
sen nasılsın oğluşun nasıl
sağolun kızlar buyrun beklerim gelin beraber içelim çayı kahveyi :içelim:
şimdi anladınız mı neden eve gitmek istemediği bu manzarayı bırakıp gidemiyorum ki
iyi pazarlar kızlar
fatolina manzra harika...
biz de ağustosta derinceye taşınıcaz, yakın mı size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?