günaydın..kolay gelsin canım..evet taşınmak çok zor bide çocukla..Allah yardımcın olsun canım...geçmiş olsun negüzel düzene girmişsin.artık bende olmak istiyorum ya..her ay günüm yaklaşınca şişiyorum...rahatsız ediyo..olsam rahatlarım valla...
Günaydın herkese..
Zeynepcim kolay gelsin canım hayırlı olsun yeni eviniz, bende hastalansaydım keşke ama daha yok bişey...(
hastlansan agrın sızın dert... hastalanmasan şişliğin dert... velhasıl ıkısıde berbat -tatlicadiarzu-
Günaydın herkese..
hastlansan agrın sızın dert... hastalanmasan şişliğin dert... velhasıl ıkısıde berbat -tatlicadiarzu-
Hoşgeldin Allah bağışlasın güle güle büyüt canım bebeğini.arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim oğlumda 14 şubatta doğdu ilk çocuğum çok güzel bi duygu kesinlikle anlatılamaz onu çok seviyorum allahım tüm kuzucukları ailelerine bağışlasın
aynen güzelim kadın olmak zor zor zanaat :)
allah yardımcın olsun tatlım. taşınmak hele bi de bebişle çok zor... ama sen merak etme allah kolaylığını verir. haklısın böyle günlerde kimse olmaz nedense etrafında... bari eşin izin alabilseydi o yardım ederdi sana... bende sanki izin almak kolaymış gibi söylüyorum. hele birde özelde çalışıyorsan daha zor izin...
günaydınn
zeynep kolay gelsin canım, hele bu sıcakta. Allah yardımcın olsun.. dediğin gibi zor zamanlarda kimse gelmez. hele bide bebek var, çağırmaya gerek kalmadan koşmaları lazımdı. millet hiç yapmaz ama kendilerine oldumu hep beklerler. benim çevremde de öyle. ama artık yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. herkese ettiiği kadar değer..
naz artık geceleri hava sıcak olduğundan gece uykusuna zor geçiyor. beşiğinde sallayayaım dedim uyumadı sırtım koptu salla salla. ayağıma aldım 2 salladım sızdı. iyice ayağa alıştı benimki. aman napayım öle böle uyucak ama kendi kendine hiçç uyumaz gece. ancak gündüz dışardaysak pusette sızar yada kucakta. evde uyuduğunu hiçç bilmem.
ha bu arada beddua etmeden geçemeyeceğim, Allah israilin belasını versin. pkk nında belasını versin. çok moralim bozuldu sabah sabah. nereye gidiyoruz Allah hayır etsin....
prs tasınıcaz cuma da ızın aldı yerlestırmek ıcın ewı. araya bı de hafta sonu gırınce pazartesıye anca yerlesırız dıye dusukduk. daha cok alamadı maalesef. eşimin iş yerinde yedeği yok. yaptıgı işi sadece o yapıyor o yuzden izin almak zor oluyor. vermedıklerınden degıl verıyolar sagolsunlar ama bütün işler kalıyor ertesı gun mahvoluyor adam...
bızım ıpek artık sallanmadan uyuyor. nıhayet azımle ben kazandım...
uykusu geldımı emzıgını verıp yatagına koyuyorum aglarsa gıdıp yanına pışpışlıyorum yada bı kucagıma alıp sakinleştirip tekrar yaTAGA BIRAKIYORUM öyle uyuyor gecelerı artık.
gunduzde cogu zaman öyle...
hava ınanılmaz sıcak. hastayım,ıpek var,ewde dunya kadar iş war walla sıyırmak uzereyım...
zıbınla oturtuyorum ewde. kızlar bılırler bızım ew hamam oluyor hele su an 28 derece ewın ıcın bıldıgınız sauna ya. durulmuyor...
bu arada hilal cim Allah sadece israil in değil bu memkeleti bu hale getiren herkesin belasını versin...
pkk sadece dağda değil ki maalesef,her yerde it oğlu itler...
ayyyneeennnnn
hele benim ev.. off.. nasıl geçecek koca yaz bilmiyorum.. biz eşimle karar verdik bi odamız var esiyo , serin oraya taşıncaz. yv bilgisayr fln geçircez onlarıda.
kendimi geçtim kızıma üzülüyorum. kolları isilik gibi oldu sıcaktan.
kış gibisi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?