2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada fatolinanın evinin manzarasına bayıldım. yakın olsak çay içmeye giderdik.
ohh deniz e karşı, süpermiş valla.
çok seviyorum denizi.

başımızdakiler,biz böyle koyun oldugumuz surece,3-5 kilo oduna kömüre memleketi satmaya devam ettıgımız surece daha çok sömürürler bizi.
daha soylenecek çok şey var ama atmasınlar bide bizi siteden şimdi kafamçokkarıştı

bide uyurken cam da açamıyoruz yatak odasının. yanımızda yattığı için. salonu açık bırakıyorum ordan serin hava gelirse geliyo bize kadar.
daha bunun haziranı var temmuzu var ağustosu var.. valla ağlayınca kızmıycam çocuğa, ben bile pöfleyerek geziyorum o napsın da nasıl serinletsin kendini.
arada açıp ensesinden içeri üflüyorum hoşuna gidiyo gülüyo serinliyo az buçuk yavrum :)
yat yat sırtı pişiyo. genelde sizinkilerde yatıyomu hep? artık ağırlaştılar, çok gezdiremiyorum kucakta ben ya. pusette yada koltukta naz.

çok iyi biliyoruz canım hakikaten sauna .yeni evinde çokmu güneş alıyor.
bu arada fatolinanın evinin manzarasına bayıldım. yakın olsak çay içmeye giderdik.
ohh deniz e karşı, süpermiş valla.
çok seviyorum denizi.

anladığım kadarı ile orası Fatma'nın kayınvalidesinin evi tevekkeli değil manzarayı bırakıp evine gidemiyor.kim olsa gidemez gerçi bi taraf deniz bi taraf orman ahhhhhhhhh İstanbulda taştan ve egzostan başka bi halt yok.

kızlar biz bu aksam denizliye gidiyoruz. cuma günü burda olucaz tekrar. merak etmeyin

iyi yolculuklar

Duru'da yatmak istemiyor sürekli kafa kalkıyor geri iniyor.sık sık yanına çevirmek lazım sırtı ısınıyor kızışıyor bi sağ bi sol cevirmek en iyi.

ayynen. katılıyorum. istanbuldan bıktımm........ kafamçokkarıştı

burak ta isilik oldu yavrum..her yanı kızarmış...şimdi kakasını yapmıştı.bezini çıkarttım bi pijama giydirdim bez bağlamadan öylece oynuyo...bide seviniyoki sormayın valla deneyin derim...totoları rahat etsin biraz...kaydirigubbakcemile3

zeynepcim yeni evin nasıl oldu.içine sindimi tadilat falan yaptırınca...

Kolay gelsin canım. Yeni evinz tekrar hayırlı olsun...
Ah ben de bir olabilsem... ((

bu arada hilal cim Allah sadece israil in değil bu memkeleti bu hale getiren herkesin belasını versin...
pkk sadece dağda değil ki maalesef,her yerde it oğlu itler...

AMİNNNNNNN

bızım cadı artık bıldıgınız dogrulmaya calısıyor. yattıgı yerden yada pusetınden bı kalkmaya calısıyor gormenız lazım komedı :)))

Duru'da yatmak istemiyor sürekli kafa kalkıyor geri iniyor.sık sık yanına çevirmek lazım sırtı ısınıyor kızışıyor bi sağ bi sol cevirmek en iyi.

Ay kızlar Esra da öyle valla yatırıyorum kafasını kaldırıyo sanki kalkacak gibi...
Bu aada yan dönme çalışmalarına da başladı zilli...
Ayaklarını kaldırıp ayaklarını izliyo bi de çok komil oluyo ya...

Geçmiş olsun canım ya...
Bizim ev de çok sıcak oluyo bakalım ne yapacağız.

off off aynı durumdsyız canım oğlum sureklı kuacakta durmak ıstıyor ne yapacam sasrıdım hem kucakta olcak hemde ayakta durcan ayaklarım agrıdı

bez baglamadıgım zamanlaras evınc cıglıkları atıyoruz ahbır gorsenız ama sonu hep kotu bıtıyor hep benı kandırıyor ve çişini ustune yapıyo:) babamzda bana guluyor kucukcuk bebk senı nasıl kandırıyo dıye

Slm kizlar

ZEYNEP kolay gelsin canim yeni evinizde hayirli olsun

Ecemde artik hep oturmak istiyo kucaktayken bile kendini öne atiyo
yana dönmeye çalisiyo gövdesini çeviriyo ama popo masallah yerinden kalkmiyo az gülmüyoruz esimle
çok çabuk büyüyolar çok.....

selam kızlar. kaç gündür bi kırgınlık vardı bende. dün de kaynbabamın bahçesine gittik. temiz hava mı çarptı nedir: ölü gibiyim. boğazım ağrıyor. dayak yemiş gibiyim. yatmaktan sıkıldım, bi bakınayım dedim. unutulurum falan bilmiyorumkismile
kuzucum da annesini üzmüyor. ağzında emzik coklata coklata uyuyor.
bunaltıcı bi sıcak var burdada: bu yaz nasıl geçer bilmem. Miray'ı da yıkamam gerek ama nasıl yaparım bilmem.
zeynepcim, kasma kendini, öyle yada böyle taşınacaksınız. kolay gelsin.
geçmişi okuyamadım, umarım herkeste herşey yolundadır. öptümmm

bızımkıde oyle ya... kafasının arkası düzleşmeye başladı resmen yatmaktan. kafası hep su gibi cocugun bi de bilmiyorumkismile
kızlar biz bu aksam denizliye gidiyoruz. cuma günü burda olucaz tekrar. merak etmeyin
ıyı yolculuklar canım...
bu kadar degıl canım nıspeten daha ıyı.
zeynepcim yeni evin nasıl oldu.içine sindimi tadilat falan yaptırınca...
yok ya mutfagı cok bıcımsız oldu gozumuzde canlandırdıgımız gıbı degıl kuş gozu gıbı oldu. buzdolabı oturmadı yerıne havada kaldı. 1 kısı zor gırer mutfaga.
tezgahta calıscak yer yok. yarısı kör noktada.
aman sorma sıbel ya...
sagol canım.
ıpekte ayaklarına bakıyo arada zıllı kaydirigubbakcemile3

Geçmis olsun canim havalardandir insallah çabucak geçer

ben de ıpegı soyarken cok komık oluyor. kolları gerıyo mayışıyo baslıyo sırıtmaya soyunurken gorsen komedı kaydirigubbakcemile3

sagolun kızlar...
hulyacım havadandır bı an once duzelırsın ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…