evet valla ne yalan söyliyim eşimle sövmekten günahkar olduk. başımızdakiler pasif. böyle olduğu sürece herkese boyun eğeriz biz..
Ahh ahh çanakkalede şehitliklerde gezeken ağlamadan gezilmiyor nasıl kazanıldı bu ülke. çıplak ayakla, aç karınla.
ama gel görki 3-5 çapulcu hergün bi ailenin ocağını söndürüyor. çok üzülüyorum çok.
prs tasınıcaz cuma da ızın aldı yerlestırmek ıcın ewı. araya bı de hafta sonu gırınce pazartesıye anca yerlesırız dıye dusukduk. daha cok alamadı maalesef. eşimin iş yerinde yedeği yok. yaptıgı işi sadece o yapıyor o yuzden izin almak zor oluyor. vermedıklerınden degıl verıyolar sagolsunlar ama bütün işler kalıyor ertesı gun mahvoluyor adam...
bızım ıpek artık sallanmadan uyuyor. nıhayet azımle ben kazandım...
uykusu geldımı emzıgını verıp yatagına koyuyorum aglarsa gıdıp yanına pışpışlıyorum yada bı kucagıma alıp sakinleştirip tekrar yaTAGA BIRAKIYORUM öyle uyuyor gecelerı artık.
gunduzde cogu zaman öyle...
hava ınanılmaz sıcak. hastayım,ıpek var,ewde dunya kadar iş war walla sıyırmak uzereyım...
zıbınla oturtuyorum ewde. kızlar bılırler bızım ew hamam oluyor hele su an 28 derece ewın ıcın bıldıgınız sauna ya. durulmuyor...
bu arada fatolinanın evinin manzarasına bayıldım. yakın olsak çay içmeye giderdik.
ohh deniz e karşı, süpermiş valla.
çok seviyorum denizi.
kızlar biz bu aksam denizliye gidiyoruz. cuma günü burda olucaz tekrar. merak etmeyin
bide uyurken cam da açamıyoruz yatak odasının. yanımızda yattığı için. salonu açık bırakıyorum ordan serin hava gelirse geliyo bize kadar.
daha bunun haziranı var temmuzu var ağustosu var.. valla ağlayınca kızmıycam çocuğa, ben bile pöfleyerek geziyorum o napsın da nasıl serinletsin kendini.
arada açıp ensesinden içeri üflüyorum hoşuna gidiyo gülüyo serinliyo az buçuk yavrum :)
yat yat sırtı pişiyo. genelde sizinkilerde yatıyomu hep? artık ağırlaştılar, çok gezdiremiyorum kucakta ben ya. pusette yada koltukta naz.
çok iyi biliyoruz canım hakikaten sauna .yeni evinde çokmu güneş alıyor.
anladığım kadarı ile orası Fatma'nın kayınvalidesinin evi tevekkeli değil manzarayı bırakıp evine gidemiyor.kim olsa gidemez gerçi bi taraf deniz bi taraf orman ahhhhhhhhh İstanbulda taştan ve egzostan başka bi halt yok.
iyi yolculuklar
gunaydın kızlar.
pek bakamıyorum prs tasınıyoruz. toplanmaya basladık. ewın ıcı çingen çadırı gıbı. ne zormuş taşınmak ya...
bıde hastalandım bugun. duzenım oturuyo galıba eskısı gıbı oldu 29. gun oldum tekrar.
sımdılık cok agrım yok ama bakalım...
bu arada hilal cim Allah sadece israil in değil bu memkeleti bu hale getiren herkesin belasını versin...
pkk sadece dağda değil ki maalesef,her yerde it oğlu itler...
bızım cadı artık bıldıgınız dogrulmaya calısıyor. yattıgı yerden yada pusetınden bı kalkmaya calısıyor gormenız lazım komedı :)))
Duru'da yatmak istemiyor sürekli kafa kalkıyor geri iniyor.sık sık yanına çevirmek lazım sırtı ısınıyor kızışıyor bi sağ bi sol cevirmek en iyi.
burak ta isilik oldu yavrum..her yanı kızarmış...şimdi kakasını yapmıştı.bezini çıkarttım bi pijama giydirdim bez bağlamadan öylece oynuyo...bide seviniyoki sormayın valla deneyin derim...totoları rahat etsin biraz...kaydirigubbakcemile3
Duru'da yatmak istemiyor sürekli kafa kalkıyor geri iniyor.sık sık yanına çevirmek lazım sırtı ısınıyor kızışıyor bi sağ bi sol cevirmek en iyi.
aykızz nasılsın canım
bızımkıde oyle ya... kafasının arkası düzleşmeye başladı resmen yatmaktan. kafası hep su gibi cocugun bi de bilmiyorumkismilebide uyurken cam da açamıyoruz yatak odasının. yanımızda yattığı için. salonu açık bırakıyorum ordan serin hava gelirse geliyo bize kadar.
daha bunun haziranı var temmuzu var ağustosu var.. valla ağlayınca kızmıycam çocuğa, ben bile pöfleyerek geziyorum o napsın da nasıl serinletsin kendini.
arada açıp ensesinden içeri üflüyorum hoşuna gidiyo gülüyo serinliyo az buçuk yavrum :)
yat yat sırtı pişiyo. genelde sizinkilerde yatıyomu hep? artık ağırlaştılar, çok gezdiremiyorum kucakta ben ya. pusette yada koltukta naz.
ıyı yolculuklar canım...kızlar biz bu aksam denizliye gidiyoruz. cuma günü burda olucaz tekrar. merak etmeyin
bu kadar degıl canım nıspeten daha ıyı.çok iyi biliyoruz canım hakikaten sauna .yeni evinde çokmu güneş alıyor.
anladığım kadarı ile orası Fatma'nın kayınvalidesinin evi tevekkeli değil manzarayı bırakıp evine gidemiyor.kim olsa gidemez gerçi bi taraf deniz bi taraf orman ahhhhhhhhh İstanbulda taştan ve egzostan başka bi halt yok.
iyi yolculuklar
yok ya mutfagı cok bıcımsız oldu gozumuzde canlandırdıgımız gıbı degıl kuş gozu gıbı oldu. buzdolabı oturmadı yerıne havada kaldı. 1 kısı zor gırer mutfaga.zeynepcim yeni evin nasıl oldu.içine sindimi tadilat falan yaptırınca...
sagol canım.Kolay gelsin canım. Yeni evinz tekrar hayırlı olsun...
Ah ben de bir olabilsem...((
AMİNNNNNNN
Ay kızlar Esra da öyle valla yatırıyorum kafasını kaldırıyo sanki kalkacak gibi...
Bu aada yan dönme çalışmalarına da başladı zilli...
Ayaklarını kaldırıp ayaklarını izliyo bi de çok komil oluyo ya...
Geçmiş olsun canım ya...
Bizim ev de çok sıcak oluyo bakalım ne yapacağız.
selam kızlar. kaç gündür bi kırgınlık vardı bende. dün de kaynbabamın bahçesine gittik. temiz hava mı çarptı nedir: ölü gibiyim. boğazım ağrıyor. dayak yemiş gibiyim. yatmaktan sıkıldım, bi bakınayım dedim. unutulurum falan bilmiyorumkismile
kuzucum da annesini üzmüyor. ağzında emzik coklata coklata uyuyor.
bunaltıcı bi sıcak var burdada: bu yaz nasıl geçer bilmem. Miray'ı da yıkamam gerek ama nasıl yaparım bilmem.
zeynepcim, kasma kendini, öyle yada böyle taşınacaksınız. kolay gelsin.
geçmişi okuyamadım, umarım herkeste herşey yolundadır. öptümmm
ben de ıpegı soyarken cok komık oluyor. kolları gerıyo mayışıyo baslıyo sırıtmaya soyunurken gorsen komedı kaydirigubbakcemile3burak ta isilik oldu yavrum..her yanı kızarmış...şimdi kakasını yapmıştı.bezini çıkarttım bi pijama giydirdim bez bağlamadan öylece oynuyo...bide seviniyoki sormayın valla deneyin derim...totoları rahat etsin biraz...kaydirigubbakcemile3
Slm kizlar
ZEYNEP kolay gelsin canim yeni evinizde hayirli olsun
Ecemde artik hep oturmak istiyo kucaktayken bile kendini öne atiyo
yana dönmeye çalisiyo gövdesini çeviriyo ama popo masallah yerinden kalkmiyo az gülmüyoruz esimle
çok çabuk büyüyolar çok.....
selam kızlar. kaç gündür bi kırgınlık vardı bende. dün de kaynbabamın bahçesine gittik. temiz hava mı çarptı nedir: ölü gibiyim. boğazım ağrıyor. dayak yemiş gibiyim. yatmaktan sıkıldım, bi bakınayım dedim. unutulurum falan bilmiyorumkismile
kuzucum da annesini üzmüyor. ağzında emzik coklata coklata uyuyor.
bunaltıcı bi sıcak var burdada: bu yaz nasıl geçer bilmem. Miray'ı da yıkamam gerek ama nasıl yaparım bilmem.
zeynepcim, kasma kendini, öyle yada böyle taşınacaksınız. kolay gelsin.
geçmişi okuyamadım, umarım herkeste herşey yolundadır. öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?