2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa daha yeni görüyorum ben çıış yapmamışım kk dan.hay allah..halbuki yeni geldim..

selamm..
bugün defnecigin kontrolü vardı tahminim dogru çıktı.kuzum dogru dürüst kilo almamış.320 gr almış.toplam 6 kilo oldu.boyumuz iyi 65 cm olmuş.doktor amcamız ek gıdaya hemen geçelim dedi.evet anne sütümüz tek başına yeterli degilmiş.meyve suyu sonra püre şeklinde.yogurt.sevmezse meyve pürelerinden ekleyebilirsin dedi.sonra sebze çorbalarından verecegim.bide muhallebi.hazırmama muhallebiler varya..tabi bunları bir günde vermeyecegimm.4,5 aylık oluncada yumurta sarısından 8/1 ile başlayabiirsin dedi.eger ek gıdayı reddederse 15 sonra tekrar gel bakalım dedi..ben bildim bu arada emmeyi hala rededio.zorla aglayarak emiyo diyebilirim.doktora dedim.gerekirse kaşıkla ver dedi.emmeyi reddetmesinin nedeni nedir bilmiyorum dedi.onun için idrar tahlili yaptıracagız.kızımız çişini yaptı bari hemencecik.babamız götürdü idrarı inşallah bişey çıkmaz.yada hamile olabilirmisin dedi.bende kesinlikle hayır dedim.tamam önce bi idrara sonuçlarımıza bakalım dedi..işte böye..üzüledim.ek gıdaya geçecegimiz biliyordum zaten.ben zeynoyu 6 aylıkken geçirdim ek gıdaya çok zor alıştı zaten 4 ay geçirmeyi düşünüyormu..saglıklı olsunda benim için önemli olan oo...
bu arada biz rotarix son aşımızıda oldukk...
aşılar 7 hazirende saglık ocagı ozaman gelmemizi istedi...

zeynep bacım ev konusunda allah kolaylık versin çok zor oluyoo.taşı off bide yerleştirr..neyse bahar temizligi falar toptan çıkmış olur işte ne güzell.

hulen hülyam geçmiş olsun canım..bunra hava çook sıcak ama rüzgar var.dikkat edin ..

hadi geçmiş olsun canım...inş ek gıdaları severde sorun çıkarmaz..yemeyen çocuk zor başımda var bitane biliyorum...sağlık olsunda napıcaksın...emmesi belki dönem dönem oluyo ondandır...emer bence yine..burakta öyle emiyo 2dk bırakıyo..zorla yapıştırıyorum ağzına...aşınızda yarasın defneciğe...tahlillerde inş bişey çıkmaz....

kızlar bahsetmıstım yakın arkadasım 3 gun once dogum yapmıstı 35 haftalık.
kılosu gayet ıyı 3500 dogdu ama kızın sutu gelmedı dıye sarılık olmus hastaneye yatırmıslar idil i.
aglıyodu telefonda ne kadar uzulmustur tahmın edıyorum... aksama yanına gıdıcez cok moralım bozuldu sesını oyle duyunca

canım masallah defne kuşuma... ek gıdaya resmen ılk gecen annemız oldun yanı. hadı bakalım. ınsallah geçiş donemınızı kolayca atlatırsırsınız defne annesını uzmez yer hepsınden guzelce...
bu arada manken gıbı kızın war anacım selvı boylu :lepi:

evet hatırlıyorum..canım yaaa kıyamam..nasıl üzülüyodur anlıyorum...geçmiş olsun...

aysegul ıpekte bı donem memeyı reddettı tahlıl falan yapıldı bısey cıkmadı. doktoru olur bebekler bazen emmeyı reddedebılır demıstı. defnede kı de oyledır muhtemelen. temız cıkar tahlıllerı ınsallah.

şu ek gıda olayı çok kafamı karıştırıyo ya...bazı dr 6ay sadece annesütü diyo diğeri ek gıdaya 4,ayda başlayın diyo...muhallebi verirseniz önce tatlıya alışır sebzeleri yemez diyolar..ne bileyim öfff.utku emmediği için hemen mamaya ardındanda ek gıdaya çabucak geçmştk..bunu bilemiyorum....

Masallah Defne kusuma aman saglikli olsunda annesi
asilarinizda yarasin insallah tahlillerde iyi çikar
Bakalim bizim ne olcak banada az kilo almis gibi geliyo Ecem ama bakalim cuma belli olur

ah zeynebimm.yazık inşallah düzelik.sarılık geçer annesini üzmez..alışacak oda tabii..

sagolun kızlar.inanın kilo almamısa aüzülmedim.saglıklı olsun bana yeter.evet manken gibi olcaksempatiksalakcinni .zayıf kızım..ya küçükken kilo alsın diye ugraşıyoruz büyüyüncede kiloluysa kilo versin diye ugraşırız.bak zeynonun nerdeyse 5 kilo vermesi lagzım...bi kızıma aldırmaya çalışıyorum.bi kızama verdirmeye çalışıyorum.ayysempatiksalakcinni

evet zeynepti yapmıştı 4,5 aylıkken.biliyorum.inaşşalh bişey çıkmazz..emecek başka çaresi yoookk...

canım muhallebi öyle tatlı bişey degilki zaten..meyve tatlı ama şuan midesi onu kaldırabilir.ekşide mideye zarar bu aylardaa..ne bilem hayırlı ugurlu olsun bizee:lepi: inşallah zorlanmam...

Masallah Defne kusuma aman saglikli olsunda annesi
asilarinizda yarasin insallah tahlillerde iyi çikar
Bakalim bizim ne olcak banada az kilo almis gibi geliyo Ecem ama bakalim cuma belli olur

sagol reyhanımm.ya zaten fasl almıyorlarmış artık. kiloo..

niye kız zeynep kaç kiloki verdirmeye çalışıyon...verdirme boşver sonra zayıflar o boyu falan uzarken...

bu arada fatolinanın evinin manzarasına bayıldım. yakın olsak çay içmeye giderdik.
ohh deniz e karşı, süpermiş valla.
çok seviyorum denizi.
sağol canım gelin beklerim pek uzakta sayılmazsınız

evet canım aslında burası bizim ama kayınvalidemler oturuyo kendi evleri daha bitmedi bitsin biz gelicez buraya senye inş.
kendi evimi sevmiyorum çok sıkıcı geliyo orası bana
gitmek istemiyorum o yüzden
ama bugün gidicez bi dünya işin var evde temizlki beni bekliyo pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…