2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar umarım herkes iyidir benim canım çok sıkkın dün akşam kocişle çok feci girdik birbirimize mafoldumben
tabi yine sebep herzamanki gibi ailesi ya hayatımda bu kadar ailesine düşkün adam görmedim çocuk doğunca değişir dedim sabrettim ama kendimi kandırmışım:sinifsinif: dün gündüz çok güzel birgün geçirdik arkadaşların köyde evleri varmış oraya pikniğe gittik hava çok güzeldi sıcaklığı oh mis gibi havası oğluşumda bol bol uyudu nasıl sevdi temiz havayı ama akşam evde tam yatacağız bir tartışma bana ne dedi biliyor musunuz böyle davranmaya devam edeceksen durma bu evde çek git dedi bana resmen kovdu beni ah ah oğluşum olmasaydı o lafı söyler söylemez giderdim sadece odayı terk ettim gittim başka odaya yattım sabah geldi yanıma uyuyor numarası yaptım hiç ses etmeden gitti şeytan diyor al başını git sonra da sen git dedin de görsün gününü diyor ama kalakaldım ya hiç beklemiyordum demek bu kadar basitmi onun için herşey ayaklarım tutmuyor resmen inanın o kadar üzgün ve mutsuzum ki ağlayamıyorum bile akşam gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum ama bunu haketmedim ya offfffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ısın zor anacım kaydirigubbakcemile3
durduk yerde mı gıt dedı sana ortada bısey yokken daha neler kafayı mı yemiş ne lmaz:

ahh bu erkekler
kolaymıymış öyle çık git demek
artık çocuk oldu pısıp oturcaz mı sanıyolar ne zannadiyolar kendilerini
klava:

zeynep kolay gelsin canım taşınmak çok zor hakikaten hem çocukla hem bu sıcaklarda yardım edenin olmamasıda çok zor olur senin için Allah yardımcın olsun
hulen geçmiş olsun kuzum muhtemelen sıcaklardandır dikkat et kendine
ayşegül maşallah defneye hayırlısı olsun canım ek gıdaya geçiyormuşsunuz sağlıklı olsunda varsın ek gıda yesin aşısıda şifa olsun yarasın inş.

herkese merhaba..

Dün biz de bahçedeydik anneanemlerde.Size Bahar'ın çimenlerdeki resmini çekecektim ama fotoyu evde unutmuşum.Çok huylandı basamadı toprağa canım benim.

papatya teyzem,üzülme Defne'yle konuştum ben yiyecekmiş mamasını üzmeyecekmiş seni,öyle dedi bana.

zeynepcim,arkadaşına ben de çok üzüldüm,onu çok iyi anlıyorum.Bahar'ımı da sadece bir gece iki gün yatırdılar sarılıktan ama ben o gece ağlamaktan perişan olmuştum.Allah şifasını versin bebeğinin inşallah canım.Bizim sarılığımız da çok zor geçti.

tuğbacım,ne oluyor bu adamlara anlamıyorum.Ya bir sürü hormonal dengesizlik yaşayan biziz ama anlayış bekleyen onlar yaa deli olucam.Hepimiz de var bi tane canım üzülme.

Dört duvar arasında neler yaşanıyor kimseler bilmez...

off off aynı durumdsyız canım oğlum sureklı kuacakta durmak ıstıyor ne yapacam sasrıdım hem kucakta olcak hemde ayakta durcan ayaklarım agrıdı

yok canım Duru kucak sevmiyor aksine kucağa alınınca sıkılıyor ağlıyor.pusette oturuyor bizim kız ama sende yanımda otur d,iyor sürekli yanında birini istiyor.

kızlar,ipek genelde sırt üstü yatıyor. geceleri kafasını sağa sola çeviriyorum ama bir süre sonra tekrar aynı pozisyonu almış oluyor. dikkat ettim kafasının arkası düzleşmeye başlıyor sanırım. çok fazla yan yatmayı da sevmiyor. bu konuda ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

Yan çevir sırtınada ınce yastıkla destek verki dönemesi.
Duru için herkes ne kadar güzel kafası var der bi sağ bi sol yatırıyorum diğer tarafınada yastık dayıyorum ki dönmesin diye hem ben halen kusmadan korktugum için gece daha rahat oluyoruz.

durmuyor ki burcu bir süre sonra dönmeye çalışıyor beceremeyince de ağlayıp uyanıyor.
hareketleri kısıtlanınca huzursuz oluyor :sinifsinif:
yan yatırma yastıkları varmış. çok maliyetli birşey değil alsam işime yarar mı acaba?

aynen bende burcu gibi yatırıyorum naz da sırt üstü uyumuyor hay Allahım her bebek nasıl da farklı..
mıkırdayınca yön değiştiyorum uyumaya devam ediyor.
bence 1-2 kere öyle yatır alışır inşallah. bende kusmadan korktuğum için doğduğundan beri öyle yatırdım öyle alıştı galiba. yada bana çekmiş katiyen sırt üstü uykuya geçemem...

son yarım saattir sagına dogru uyuyor hayret benı yalancı cıkaracak ya kaydirigubbakcemile3

-05:00 - ''Rotamız Filistin Yükümüz ınsani Yardım'' kampanyası kapsamında Kıbrıs'ın güneyinden Gazze'ye doğru seyreden gemilere operasyon düzenledi...

-Gemi içerisinde, sakin olalım dua edelim yönünde sürekli anaonslar yapılıyor...

kızlar türk gemisine saldırdan haberiniz var değil mi?
gemide 1,5 yaşında bir de bebek varmış ve bebekten de haber yok.
israil mallarını boykot edelim lütfen, paramızla adamlara silah aldırmayalım.
masumlara yiyecek giysi götüren masum insanlara bile ateş açıyor bu ..... ler.

Zeynepcim daha önceki mesajlarımı gördüysen bizdede var aynı sorun. Hatta benimki baya ciddi ciddi düzleşti. Doktorumuz hemen önlem alalım dedi. saga sola nerdeyse hiç yatmıyor.

öncelikle bir tülbent gibi biseyden kafasına göre bir simit yap ona yatırmayı dene. ortası bos olucak kafa ordan düzeliyormuş.
ben yaptım onda yatırıyorum ama bu arada bu yastiklardan avrupada satılıyor bir arkadasım alıp bana gönderecek sanırım.

bende gece hep yan yatırıyorum yatıkla destekliyorum ama gece bi bakıyorum sırt üstü oluyo

türkkahvesi şu mıkırdanmayıda çok sevdim he sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…