2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini
izlediğini farketmiş.Önceleri umursamayıp yemeğine devam etsede uzun süre devam eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş.Yaverine
bakışların sebebini öğrenmesini buyurmuş. Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını öldürmüşsünüz Atam!" demiş. Atatürk' ün
verdiği cevap ise şu olmuş: "Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış"

ah canım bi bilsen sabahtan beri çok üzgünüm
ağlamamk elde değil..
rabbim yardım etsin
çok üzüldüm çoook.

AYŞEGÜL canım inş. ek gıda bebeğimize yararda kocaman abla olur
sağlıklıca büyür inş. annesi üzülme:)
ZEYNEP allah yardım etsin canım ev taşımak zor
arkadaşınada yardım etsin çok zor olmalı..
TUĞBA bu erkekler hep aynı canım
yarın hatasıını anlar ama olan bize oluyor işte

gerçekten üzücü haberlerle dolu bir gün israilin saldırısı iskenderundaki şehitler içim parçalandı rabbim sorsun cezalarını nereye gidiyo bu ülke çok merak ediyorum sonumuz iyi değil..ah ah olan gencecik fidanlara ailelerine oluyo..

zeynepçim eviniz hayırlı uğurlu olsun canım ebnim..kolay gelsin zordur taşınmak...canım arasta hep bi tarafa yatırmaktan yamuldu kafa düzeltemiyomda napçam bilmiyom ...arkadaşınada üzüldüm inşallah iylerşir hemen bebişi..

papatyacım maşallah defne kuzuma sağlıklı olsun tabi kilo başa bela ya..bakma bebekler diye kıyamıyoz...aşısıda yarsın kuzuma... o yer mamalarını annesi üzmez seni manken kzıızm benim..

tuğbacım çok üzüldüm canım ah bu adamlar hiç beklenmedik anda öle şeyler derlerki valla of of...üzülmer canım ya anlar hatasını ooo...

canbahar bekliyoruz baharcığın fotolarını.
fatocum manzara şahane byoldım bayıldım..

hilalacim çok sıcak anlaşılan evin kıyamam ya yanıyodur kzuuzm...
aykızcım kilo almıştır oo minnoş tatlı prenses zaten ilk aylar gibi alamzlarmış ya...

teyzeleri arsta 2 hafta önce kalmaya çalışıyodu 3, 4 gündür dönüyo yavrum sırt üstü yatırıyorum yüzü koyun oluyo bide cebelleşiyo balık gibi sanki yüzüyo çok korkuyodum bunların hepsini erken doğduğu için geç yapacak diye ama çok şükür benim paşa oğluma...ay çok tatlılar ya bakalım 15 gün son ra ne yapacak kuzum...çok tatlı yav maşallah erkekime sadece döndüğü taraftan elini kurtaramıyo alta kalıyo artık onuda 1 haftaya yaparız .

sizler nasılsınız öpüyom hepinizi kimseyi unutmadım inşallah..

yaralılara bile kelepçe takmışlar.
klava:klava:klava:
Zeynepcim daha önceki mesajlarımı gördüysen bizdede var aynı sorun. Hatta benimki baya ciddi ciddi düzleşti. Doktorumuz hemen önlem alalım dedi. saga sola nerdeyse hiç yatmıyor.

son olarakta ben gündüzleri yüzüstü uyutuyorum. oda işe yarıyormuş.
gece cesaret edemiyorum henüz.
sagol canım. yok gormedım yazdıgını ya yoksa cevap verırdım kesın. hf salı dr kontrolumuz war bızımde sorucam. yan yatırma yastıkları warmıs acaba ıse yararmı???
kapak olmuştur o laf o ite klava:
sagol cannım zor gercekten...
kıyamam elı altında mı kalıyo şaşkınım benim kaydirigubbakcemile3
maşallah bak ne guzel herseyı zamanlı yapıyor paşam...

iyi akşamlar kızlar...naber...yemeğimizi yedik...şimdi paşaları uyutup çay içecez kocişle....:lepi:

Selam kızlar...
ohh afiyet olsun Sibelcim...
Zeynep galiba Esra nın kafası da düzleşmeye başlamış. Ama kafasını kendisi sağa ya da sola çevirip uyuyo...neden oluyo anlamadım.

iyi akşamlar teyzolar
net yoktu bugün akşama kadar giremedim az önce bulundu geldi:))))
tuğbacım hiç sıkma canını kendisi suçunu anlıyacaktır çokta pişman olucaktır eminim..hepsi aynı bunların bizde fena girdik dün birbirimize hemde çok fenaaa(( bugün kaç kere aradı tabi açmadım teli msj üstüne msj benimde çekip gidesim vardı ucuna kadar geldi geldi geri gitti off offf

ayşegülcüm aşıları yarasın kızçene ek gıda içinde hayırlı olsun anne sütünüde almaya devam eder bence arada reddetmeler oluyomuş bazen.sağlıklı olsunda mama yesin varsın
fatoşcum aras paşa ve sen herşeyi bizlerden önce yaşayıp deneyim oluyosunuz bize ne güzel hepimizin abisi öpüyoruz onu kocaman
fatonun evinin fotoları var sanırım biyerlerde nerde ben anlamadım çok fazla gemiş okuyamdım belki ondan bulamadım biri banada söylesin bende göreyim bea:))
zeynepcim ipektoşun başıda en kısa zamanda düzelir inşallah..yüzüstü yatırın bence çekinmeden çünkü ben 40.günden itibaren yüzüstü yatıyoruz bende kafası tokur olucsk diye korkuyodum ilk zamanlar şimdi seviniyorum erkek bebişlerde saç tıraşı daha hoş görünüyomuş..diyenlerin yalancısıyım
atladığım varsa kusura bakmayın nolur oğluş kucakta daha fazla geriye gidemedim tam dikkatli okuyamdım hepinizi öpüyoruzzz

eskiden bizim bey saat 8:30 9 da geliyo diye kızıyodum her akşam geç geldin kavgası oluyodu. şimdi birde halı saha aldık normal işten sonra oraya gidiyo.. daha hala eve gelmedi sabah 6:30 çıktı evden(( oğluşum nasıl baba sevgisini öğrenecek nasıl babasını çok sevecek çok üzülüyorum çokk.biran önce işler yoluna girse durumlar düzelsede oğlum babasına kavuşsa :Saruboceq:
ben babamı hiç sevemedim bize bi yakınlık göstermedi hiç. hep sevgisini içinde yaşadı diye ona hep kızdım hala kızıyorum ayrı konuda. oğlumla babası çok iyi anlaşsın birbirlerini çok sevsinler istiyorummm arkadaş gibi olsunlar istiyorummm

ayy iki gündür oğlan canımı çıkarıyo yaa uykusu geliyo uyuyana kadar dokuz takla attırıyo ayakta sallama beşikte sallama kucakta sallama kucakta gezdirme herşeyi denedikyırtıyo ortalığı resmen neden böyle oldu anlamadım biraz öksürüyodu hırıltısı vardı doktora götürdüm önemli bişey diilmiş sadece öksürük şurubu verdi acaba huysuzluk yaparmı hastalığı dr normal artık çok fazla uyumaz dedi uyumayıp dursa bişey demicem ama uykusu başına vuruyo resmen bu gece babamızda yok öldüm resmen yaa uyudu güç bela uyanıcak diye ödüm patlıyoeyvahedigeldismile

iyi akşamlar kızlar...naber...yemeğimizi yedik...şimdi paşaları uyutup çay içecez kocişle....:lepi:
ohhh sefanız olsun
Selam kızlar...
ohh afiyet olsun Sibelcim...
Zeynep galiba Esra nın kafası da düzleşmeye başlamış. Ama kafasını kendisi sağa ya da sola çevirip uyuyo...neden oluyo anlamadım.
bızımkı cok cevırmıyo... barız duzlesıyo kafası ya hf salı dr sorucam ama ıns cok kotu olmaz o zamana dek...
pekı gece yuzunun uzerıne yatmıyomu?
bızım ıpek pek yatmak yuzustu anacım kurtludur hemen uyanır. cok nadırdır yuzustu uzun sure uyudugu...
canım zamanla duzelır daha yenı dıye basında durmak ıcın gıdıyodur...
esınle konus bu huzursuzlugunu anlayıs gosterıcektır mutlaka sana.
bunlar duzene gırıceklerıne ıyıce sapıtıyolar anacım

aman nazar değmesin uzun uzun rahatca uyusun kuzucuk havalardan mı oluyor nedir gencerde aynı anlattığın gibi nasıl uyuyacağını şaşırıyo yavrum

ayşegülcüm, sağlıklı olsun da az kilo alsın. sıkma canını. ek gıda ile telafi eder inş gelecek aya.
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. ama bu söylediğini yüzüne vur zamanı gelince pişman olsun. çok ayıp çokkk. sıkma sen canını.
zeynepcim, miray da sırt üstü yatıyor. yan yatmayı sevmiyor. başına da dikkat etmedim açıkcası. bi bakayımmm.

bülbülll nasılsınn? nerelerdesin??

gunaydın kımseler varmı bende ya gece gec saatlerde yada sabah erken saatlerde gırıyorum kımsecıklerolmuyo
ah ah oglumu bır gorsenız uyandıgı andan ıtıberen kucak kucakta evı gez anne bana konus oyun yap yanı sadece benımle ılgılen baska bır sey yapma dıyo resmen battanıyede salla uyut en cok yoran kısımda bu

günaydınnn opuyorumnanaktan
ilk defa topiği ben açtım
eşim işe gitti naz uyuyo yatasım gelmedi
haberleri izlicem şimdi
size bi bakayım dedim
güzeli bi gün olsun inşallahh..

ayşegülcüm, sağlıklı olsun da az kilo alsın. sıkma canını. ek gıda ile telafi eder inş gelecek aya.bız 3 aymızdada cok az kılo almıstık bakalım cuma gunu asımız var nakadar olms gorcez
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. bosver hepsı aynı .yuzne vuruyorum bazen pişkinlikle sırıtıyo ozaman dahada kızıyorum
zeynepcim, fatıhte da sırt üstü yatıyor. yan yatmayı sevmiyor. başıda duzlesmeye basladı ama care buldum sızede yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…