2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın turkkahvesı nasılsın bende acayım tvyı bızım oğlan bayılıyo tvye

günaydın canımm
ben baby tv yi açıyorum renkli ve hareketli ya izliyo faydası oluyo sakin durmasında.
ama bazen tuttumu inadı valla çizgi film karakterleri odaya gelse durmayacak gibi oluyor.
doktora sordum zararı varmı tv nin die, çok yakından izlemezse yok dedi.

bulbul' ün fotoğrafını gördüm profilindee.. merak etmiştim.
bağlama çalıyor, bende çok istiyodum çalmak, öğrenmek bi türlü nasip olmadı..
onun yerine naz'ı çalıyorum.. hemde bütün gün :))))

basının duzlesmesıne buldugum careye gelınce oğlusuma babası chicco trıo lıvıng bebek arabası almıstı oto koltugunun içindekı pedde yassı kafa özllıgı var ortası bos yanı şimdi onu yastık olarak kkulanıyorum

nihayet........en sonunda........büyüklerin- aman büyüyünce genç odası alırsın-ne gerek var, paranızı atın kenara ev alırsınız-- demelerine rağmennn..hamilelikten beri mağaza mağaza gezdiğim, sonunda eşimle ortak olarak beğendiğimiz bebek odasını ALDIKKK..:lepi:

baby tv yı ızlemıyor normal kanlları ızlemek ısıtıyo dr muz ızlemese ıyı olur dedı ama durmuyo bıraz once yıne krızı tuttu kucakta da olsa aglıyo

:teytey:

co guzel canım gule gule kullan cabım bebişini hayırlısıyle ve saglıcakla buyut canım

kızlar benı emmeyı bıraktı fatıh ne yapacam bana yol gosterın cok uzuluyorum bırde canımı cok sıkıyorlar bu konuda 1 hafta veya 10gun aralıklarla 6kısı dogum yaptık bır tek benımkı emmıyor hepsı bır agızdam bana yuklenıyorlar cok canım sıkılıyo ne yapacam bana bır bılen varsa yol gosterın oğlum mememı gorunce avazı cıktıgı kadar aglıyor anlamıyorum nıye boyle yapıyo

ah ah aklıma gelmısken su ısraılın yaptıklarıda canımı cok sıkıyor ısraıl markalarını bılenler yazssında almayalım boykot edelım

ahhhh ahhhh bırde askerler sehıtler oldukı sormayın anaların aglayısını ızledıkce bende cok agladım hatta suan bıle aglıyorum anne olunca cok aglar oldum nıyese eskıden bukadar aglamazdım delının bırı cıkıyor senın yıllarca emek verdıgın buyuttugun bebegındedıgın oğlunu olduruyor cok kotu bır care bulmak lazım oğlan anası olunca cok korkar oldum

günaydın hanımlar bugün erkencisiniz.genelde ben erkenciydim ama bugün geç kaldım...

bersu benimkide emmiyor beni.
ama benim sütüm yok dencek kadar azaldı, e biberona da alıştı benimki.
şuan sadece mamayla besliyorum.
çok üzüldüm ama artık üzülmüyorum.
dolu dolu 3 ay emdi. yarasın kuzuma.
zaten muhallebi, çorbaya geçmeme az kaldı, 1-2 aycık :)
hayırlısı olsun.

yaren_h oğluşunun odası çookk tatlı. huzurla uyusun inşallah orda. güle güle kullanın..

çok güzel canım...çok beğendim...burak bey güle güle yatsın içinde güzel güzel cicilerini koysun annesi dolabına...aman boşver büyüklerin lafına bakma banada öyle dediler bende aldım valla...herzman bebişmi doğuracaz...kullansınlar yeni yeni...

hıımm aman ben yatamıyorum geri ya...yat yat kalk başım ağrıyo...düzenim bozuluyo..şimdi uyudu kerata...kahvaltı hazırlıycam...büyük beyimize...

benmkı dogudugu gunden berı hem mama hem benı emıyordu ama son 15 gundur hıc emmek ıstemıyor bırde 3gunde bır kutu mama yıyor canı sag olsun tabıkı saglıgı verınde olsun oğlusumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…