kıskanıyomu kardeşini sibel büyük olan?
kaç yaş var araları?
gene Allah bilir ama ben bi 6-7 yaş bıraçam arada sanırım nasipse.
günaydın....
aman nazar değmesin uzun uzun rahatca uyusun kuzucuk havalardan mı oluyor nedir gencerde aynı anlattığın gibi nasıl uyuyacağını şaşırıyo yavrum
ınsallah canım bu kez mukafatını alırsınız...pekı gece yuzunun uzerıne yatmıyomu?
bızım ıpek pek yatmak yuzustu anacım kurtludur hemen uyanır. cok nadırdır yuzustu uzun sure uyudugu...
canım zamanla duzelır daha yenı dıye basında durmak ıcın gıdıyodur...
esınle konus bu huzursuzlugunu anlayıs gosterıcektır mutlaka sana.
yok canım kurtarıyo kendini sürekli ya sağ yanak ya sol yanak üzerinde uyuyor.evet sizin için zor olur artık öyle yatmak nasıl alışırsa öle gidiyo bizde sırtüstü en fazla 10 dk uyuyabiliyoruz.
eşimde hiç istemiyor eve geç gelmeyi oraya gitmeyi falan (gerçi daha bugün başladı bu yeni iş) eve erken gelip oğluşla oynamak istiyo ama malesef mecburuz buna bişiylerin yoluna girmesi için dua edin nolur hayırllısı olsun bu 2.iş denememiz 1.olmadı ama bu olurda emeğine değer
bı bak bakım o ne drumda?ayşegülcüm, sağlıklı olsun da az kilo alsın. sıkma canını. ek gıda ile telafi eder inş gelecek aya.
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. ama bu söylediğini yüzüne vur zamanı gelince pişman olsun. çok ayıp çokkk. sıkma sen canını.
zeynepcim, miray da sırt üstü yatıyor. yan yatmayı sevmiyor. başına da dikkat etmedim açıkcası. bi bakayımmm.
bülbülll nasılsınn? nerelerdesin??
ayşegülcüm, sağlıklı olsun da az kilo alsın. sıkma canını. ek gıda ile telafi eder inş gelecek aya.bız 3 aymızdada cok az kılo almıstık bakalım cuma gunu asımız var nakadar olms gorcez
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. bosver hepsı aynı .yuzne vuruyorum bazen pişkinlikle sırıtıyo ozaman dahada kızıyorum
zeynepcim, fatıhte da sırt üstü yatıyor. yan yatmayı sevmiyor. başıda duzlesmeye basladı ama care buldum sızede yazarım.
resmı warmı canım peKI?basının duzlesmesıne buldugum careye gelınce oğlusuma babası chicco trıo lıvıng bebek arabası almıstı oto koltugunun içindekı pedde yassı kafa özllıgı var ortası bos yanı şimdi onu yastık olarak kkulanıyorum
OHHHH cok guzelmıs gule gule ıyı gunlerde uyusun burak kuşum ıcınde ınsallah...
sana neden uklenıyolar sankı keyfınden emzırmıyosun ne saçmakızlar benı emmeyı bıraktı fatıh ne yapacam bana yol gosterın cok uzuluyorum bırde canımı cok sıkıyorlar bu konuda 1 hafta veya 10gun aralıklarla 6kısı dogum yaptık bır tek benımkı emmıyor hepsı bır agızdam bana yuklenıyorlar cok canım sıkılıyo ne yapacam bana bır bılen varsa yol gosterın oğlum mememı gorunce avazı cıktıgı kadar aglıyor anlamıyorum nıye boyle yapıyolmaz:
gunaydın canlar bu arada...
dun arkadasımın bebısını gormeye gıttık. fototerapıdeydı. kızın sutu yoktu ona bı gecelık sut sagdım bıraktım. keske daha fazlası olsaydıda verseydım. yakın olsa ah onuda emzırırdım arada. idilimin de süt annesi oldum boylece.
bugun ewe cıkıyolar yarın gormeye gıdıcem yiğenlerin balını. ay cok mınık ya dun aldım gazını cıkarmaya ne mınıktı. fototerapı makınasını odaya almıslar bı odada yatıyodu annesıyle bir. oy mınıgım benım. taa cocuklugumuzdan berı aynı sokakta iç içe buyudugumuz cok yakın arkadasımın bebegı aman ne çok sevılıyomus ya :ecrin_bebek:
bugunde kuzenım gelıyo. bızım ew bıttı bı mutfak kaldı. 2 gunumuz war daha onuda bıtırıcez ınsallah bugun kuzenle...
son olarakta ben gündüzleri yüzüstü uyutuyorum. oda işe yarıyormuş.
gece cesaret edemiyorum henüz.
selamlar umarım herkes iyidir benim canım çok sıkkın dün akşam kocişle çok feci girdik birbirimize mafoldumben
tabi yine sebep herzamanki gibi ailesi ya hayatımda bu kadar ailesine düşkün adam görmedim çocuk doğunca değişir dedim sabrettim ama kendimi kandırmışım:sinifsinif: dün gündüz çok güzel birgün geçirdik arkadaşların köyde evleri varmış oraya pikniğe gittik hava çok güzeldi sıcaklığı oh mis gibi havası oğluşumda bol bol uyudu nasıl sevdi temiz havayı ama akşam evde tam yatacağız bir tartışma bana ne dedi biliyor musunuz böyle davranmaya devam edeceksen durma bu evde çek git dedi bana resmen kovdu beni ah ah oğluşum olmasaydı o lafı söyler söylemez giderdim sadece odayı terk ettim gittim başka odaya yattım sabah geldi yanıma uyuyor numarası yaptım hiç ses etmeden gitti şeytan diyor al başını git sonra da sen git dedin de görsün gününü diyor ama kalakaldım ya hiç beklemiyordum demek bu kadar basitmi onun için herşey ayaklarım tutmuyor resmen inanın o kadar üzgün ve mutsuzum ki ağlayamıyorum bile akşam gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum ama bunu haketmedim ya offfffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selamm..
bugün defnecigin kontrolü vardı tahminim dogru çıktı.kuzum dogru dürüst kilo almamış.320 gr almış.toplam 6 kilo oldu.boyumuz iyi 65 cm olmuş.doktor amcamız ek gıdaya hemen geçelim dedi.evet anne sütümüz tek başına yeterli degilmiş.meyve suyu sonra püre şeklinde.yogurt.sevmezse meyve pürelerinden ekleyebilirsin dedi.sonra sebze çorbalarından verecegim.bide muhallebi.hazırmama muhallebiler varya..tabi bunları bir günde vermeyecegimm.4,5 aylık oluncada yumurta sarısından 8/1 ile başlayabiirsin dedi.eger ek gıdayı reddederse 15 sonra tekrar gel bakalım dedi..ben bildim bu arada emmeyi hala rededio.zorla aglayarak emiyo diyebilirim.doktora dedim.gerekirse kaşıkla ver dedi.emmeyi reddetmesinin nedeni nedir bilmiyorum dedi.onun için idrar tahlili yaptıracagız.kızımız çişini yaptı bari hemencecik.babamız götürdü idrarı inşallah bişey çıkmaz.yada hamile olabilirmisin dedi.bende kesinlikle hayır dedim.tamam önce bi idrara sonuçlarımıza bakalım dedi..işte böye..üzüledim.ek gıdaya geçecegimiz biliyordum zaten.ben zeynoyu 6 aylıkken geçirdim ek gıdaya çok zor alıştı zaten 4 ay geçirmeyi düşünüyormu..saglıklı olsunda benim için önemli olan oo...
bu arada biz rotarix son aşımızıda oldukk...
aşılar 7 hazirende saglık ocagı ozaman gelmemizi istedi...
çalışıyor musunuz ikinciye? doktor izin verdi mi sezeryandan sonra bu kadar erken?esım dogumdan cıktım ıkıncı gununde bana ne dese ıkıncıyıde hemen yapalım tabıkı oan cok ızdım ıkıncıyede sen dogur dedım dıkıslerım cok agrıyordu sımdı calısıyoruz arada soyluyor ogun dedıgımde kızmıstın dıye
benim oğlum hep yüzüstü yatmak istiyo ve yatıyoda.
geceleri yüzüstü yatırıyorum iyice uykuya dalnca sırtüstü koyuyorum ama bazen ağlıyo ve onun istediği oluyo tekrar çeviriyorum hiç korkmayın kafasın bazen yastığa gömsede sonra tekrar yana çeviriyor.kafa şeklide gayet düzgün.
ewet o acıdan bakacak olursak karlıyım :lepi:zeynep'cim allah kolaylk versin.taşınmak zor valla.ama tertemiz eve gideceksin ohh ne güzel bahar temizliğide yaplmş mis gibi bi ev kaydirigubbakcemile2
ne guzel maşallah yağıza bu arada da feci büyümüşşşbenim oğlum hep yüzüstü yatmak istiyo ve yatıyoda.
geceleri yüzüstü yatırıyorum iyice uykuya dalnca sırtüstü koyuyorum ama bazen ağlıyo ve onun istediği oluyo tekrar çeviriyorum hiç korkmayın kafasın bazen yastığa gömsede sonra tekrar yana çeviriyor.kafa şeklide gayet düzgün.
çalışıyor musunuz ikinciye? doktor izin verdi mi sezeryandan sonra bu kadar erken?
hayırlısı hadi bakalım :ecrin_bebek:
benim kız yüzüstü yatmaktan nefret ediyor
burakta sırtüstü yatmayı seviyo..yüzüstü en fazla 2dk duruyo...
çalışıyor musunuz ikinciye? doktor izin verdi mi sezeryandan sonra bu kadar erken?
hayırlısı hadi bakalım :ecrin_bebek:
benim kız yüzüstü yatmaktan nefret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?