2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bence kardesler arsında cok fazla yas farkı olmamamlı dıyorum kendım korunmuyorumya sızıde tesfık edyım sempatiksalakcinniıkıncıyı bebek calısmalrı basladı yanı:kedi:

esım dogumdan cıktım ıkıncı gununde bana ne dese ıkıncıyıde hemen yapalım tabıkı oan cok ızdım ıkıncıyede sen dogur dedım dıkıslerım cok agrıyordu sımdı calısıyoruz arada soyluyor ogun dedıgımde kızmıstın dıye

kıskanıyomu kardeşini sibel büyük olan?
kaç yaş var araları?
gene Allah bilir ama ben bi 6-7 yaş bıraçam arada sanırım nasipse.

valla aşırı seviyo...bana kıskanıyo gibi geliyo bu kadar sevmesi normal deil yani..aralarında tam 5yaş var...

zeynep'cim allah kolaylk versin.taşınmak zor valla.ama tertemiz eve gideceksin ohh ne güzel bahar temizliğide yaplmş mis gibi bi ev kaydirigubbakcemile2

son olarakta ben gündüzleri yüzüstü uyutuyorum. oda işe yarıyormuş.
gece cesaret edemiyorum henüz.

benim oğlum hep yüzüstü yatmak istiyo ve yatıyoda.
geceleri yüzüstü yatırıyorum iyice uykuya dalnca sırtüstü koyuyorum ama bazen ağlıyo ve onun istediği oluyo tekrar çeviriyorum hiç korkmayın kafasın bazen yastığa gömsede sonra tekrar yana çeviriyor.kafa şeklide gayet düzgün.

offff nasıl bi cesaretle sana bunu söyleyebiliyor.tabi emin ya gidemeyeceğinden aslnda bi gözlerini korkutmak lazım.bakalm o zaman bidaha söyleyebilirlermi.

üzülme annesi defne kız yeni tadlar denemek istiyor demekki.her bebek kilolu olacak diye birşey yokki.uzun boylu manken olacak kızın işte daha ne istiyosun.

çalışıyor musunuz ikinciye? doktor izin verdi mi sezeryandan sonra bu kadar erken?
hayırlısı hadi bakalım :ecrin_bebek:

benim kız yüzüstü yatmaktan nefret ediyor

zeynep'cim allah kolaylk versin.taşınmak zor valla.ama tertemiz eve gideceksin ohh ne güzel bahar temizliğide yaplmş mis gibi bi ev kaydirigubbakcemile2
ewet o acıdan bakacak olursak karlıyım :lepi:
ne guzel maşallah yağıza bu arada da feci büyümüşşş
çalışıyor musunuz ikinciye? doktor izin verdi mi sezeryandan sonra bu kadar erken?

burakta sırtüstü yatmayı seviyo..yüzüstü en fazla 2dk duruyo...

aynennnnnnnnn lmaz:

az once ıpegı koltuğa yastıgın uzerıne yatırdım wc ye gıttım. sesı gelıyo ıcerden mıkırdanıyo aglıyo. dedım yıne yalnız kaldı dıye yapıyo heralde. cadılık yapıyor yanı. e wc deyım gelemıyorum da yanına. neyse ıcerı bı geldım ters donmus. nutkum tutuldu bı an. sırt ustuydu bıldıgınız yuz ustu donmus kolu da altında kalmış ona aglıyomuş kuzum benım meger.
aman cok dıkkat kızlar bı anda neler yapıyolar Allah muhafaza sakat yerlerde bırakmamak lazım kuzuları artık.

benım oğlumda yuzustuden nefret edıyo aman dr dedıklerıne bosver ondan sonra tupbebek için gelsın derler canım pko luyum malesef ah ah keske normal yumurtlayor olsam canım malesef ben yumurtlamayan bırıyım sorunda bu tup bebek dedıler allahtan tupp bebege gerek kalmadan hamıle kaldım ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…