2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

07 papatyacım defnenın kılosu gayet ıyı bence cok takma bızımde 3.ayda oyle oldu bakalı bu ay nekadar almıs ben ıkıgunde bır hıppın kavanoz mamsını aldım ondan ıkı tatlıkasıgı verıyorum cokta sevıyor

cimcimeye de bak sen dönmüş meğer annesine haber veriyomuş kaydirigubbakcemile2

yaren_h oğluşunun odası çookk tatlı. huzurla uyusun inşallah orda. güle güle kullanın..

OHHHH cok guzelmıs gule gule ıyı gunlerde uyusun burak kuşum ıcınde ınsallah...

sağolun kızlar. inş sağlıkla büyür odasında oğlum. hepimizin bebişleri için bu isteğim,biliyorsunuz..

Canım buralardayım da bir türlü nete giremedim. Bi yorgunluk bi yorgunluk bi uyku hali ki sorma. Bugün ancak kendime gelebildim. Enerjimi daha yeni yeni topluyorum.

az önce komşu geldi..burak ı yüzüstü yatırdı..ayağına eliyle destek verdi.itmeyerek tabi elini değdiriyo...amannn bi görseniz..emekleyecek kaydı gitti bayaaaa...inanamadım yapma kız dedim komşuya çok küçük kuzum...daha var emeklemeye...aceleci bizim bey....

ya ben sizin kocalarınızı ne edemmm..ne kadar kolayy yaa..ama gerçekten gitsen peşinde dolanırrr...

konuş gülüm yaa yesin ek gıdaları..

inşallah teşekkürler..

teyzesi benim içinde saglık önemlii.üzülmlüyorumm..maşallah arasa..daha elleride kurtaracalar inşallah..

anne sütü devam tabii.ek gfıda ile yeter dedi..

sagol canım inşallah..

evet hatırlıyorum sizi.inşallah yerde rahat ederiz..

hülya çok güzelmiş.güle güle kullansın paşa..

bence kardesler arsında cok fazla yas farkı olmamamlı dıyorum kendım korunmuyorumya sızıde tesfık edyım sempatiksalakcinniıkıncıyı bebek calısmalrı basladı yanı:kedi:

bencede yakın olmalı..benim kızların arası tam 3,5 yaş.

yaa sıfır beden manken olcakk..:))neyse saglıklı olsundaa..

ecvet ya artık tehlikeli dönemlere girdikk.dikkatli olmak lagzımm..

evet doktorumuzda kötü egil diyo kilosuna...zaten geçecektik ek gıdaya degişen bişey olmadı yanii..
bu arada korunmuyonuz öylemi.hayırlısı olsunnn...

Benimki çalmak değil tıngırdatmak. Tuşlu çalgılar üzerine ders almıştım çocukken. Şimdi elime geçen hemen hemen her alette istediğim ezgiyi çalabilirim. Lakin tavırlar süslemeler konusunda eksiğim. Yani şöyle tadıyla çalamıyorum. Evimiz müzik aletleri deposu gibi. Asıl eşim çalabiliyor hepsini. Dolayısıyla ben de evlendikten sonra hiç elime almaz oldum. Yani bu anlamda geriye götürdü işin aslı beni. O çalıyor ben söylüyorum ya da ritim aletleriyle ona eşlik ediyorum. Hamileylen söyleyemiyordum da nefesim yetmiyordu. Şimdiyse Eflal 10 gibi yatıyor. Onu beşiğine yatırıp telsizi yanımıza alarak müzik yapabiliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------

RESIM NASIL YÜKLENıR?

1. http://www.imageshack.us/ adresine gir
2. "browse" ile resmi seç.
3. Eğer resmin boyutu fazla ise "yeniden boyutlandır" a bas 640-480 'i seç
4. "şimdi yükle" ye bas
3. Yükleme başarılı ise "forum kodu" nu tamamen kopyala ve kk'daki mesaj panosuna yapıştır

neyse kızlar ben çıkıyorum..arkadaşa gitcem..
Allah tan ev yakın yoksa bu sıcakta asla çıkmamda...

dün ek gıdamıza başlangıç yaptık.4 ay damla bile bişey vermedim kızıma.2 çay kaşgı elma suyu.3 çay kaşıgı yogurt.yüzünü ekşitti.şekilden şekile girdi yerkensempatiksalakcinni .bu kadar.bir kaçgün bunları veririm.sonra havuç suyu.böyle azar azar yani tadımlkı.emmeye devam tabi..tamamiyle ek gıdaya geçmek zaman alır.bu arada sütüm yeter o zaman...

benimde yine yatılı misafirim vardı.kuzenim burda otelde staj yapacak..şimdi oteline gitti.3 ay artık göz kulak olacagızz..benim kızda sıdt üstü yatmyı seviyo ama o başını sürekli yatarken dönderiyo.sıkılınca saga sola dönüyo.gövdededönüyo.ama ben tam dönmesi icin yastıkla destekliyorum.1-2 saat öyleuyuyo.sonra tekrar dönderiyorumm..

Benimki de sadece ve sadece sırt üstü yatıyor. Yan yatmıyor. Uyurken bile çevirsem uyanıyor ya da yatağına yan koysam. Yüzükoyun zaten sadece birkaç dakika duruyor sonra başlıyor ağlamaya. Başını hep havada tutuyor aşağı indirmiyor. E haliyle yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…