2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işin kolayını buldum oyun parkından korkuyudu ondan dolayı toplamıstım bugun kurdum oyalanıyor yasasınlülülülülülü

Kızlar herkese merhaba
akşamdan beri başım ağrıyor. gecede hiç uyuyamadım başımın ağrısından bir de bacaklarım ağrıdı... offf sanki çatlayacak gibi başım. akşam ilaç aldım o da fayda etmedi. melis de akşam o kadar huzursuz oldu ki. yazık eşim susturmaya çalıştı uyutmaya çalıştı ama nafile... illa beni istedi. her zaman kendi kendine uyuyan çocuğa dün birşeyler oldu.

durduk yerde mı gıt dedı sana ortada bısey yokken daha neler kafayı mı yemiş ne lmaz:

ahh bu erkekler
kolaymıymış öyle çık git demek
artık çocuk oldu pısıp oturcaz mı sanıyolar ne zannadiyolar kendilerini
klava:

ayyyy valla tam sopalık bunlar anam da anam.klava: ne haddine evden kovmak

TUĞBA bu erkekler hep aynı canım
yarın hatasıını anlar ama olan bize oluyor işte

tuğbacım çok üzüldüm canım ah bu adamlar hiç beklenmedik anda öle şeyler derlerki valla of of...üzülmer canım ya anlar hatasını ooo...

.

tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. ama bu söylediğini yüzüne vur zamanı gelince pişman olsun. çok ayıp çokkk. sıkma sen canını.

tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. bosver hepsı aynı .yuzne vuruyorum bazen pişkinlikle sırıtıyo ozaman dahada kızıyorum.

sağolun arkadaşlar erkek işte hepsi aynı :mymeka: dün akşam aradı hazırlan dışarıya çıkarcam seni diyor gitmicem biryere üzerimi falan değişemiycem dedim olsun öyle gidersin diyor zaten beyefendi gidilecek dedimi sen istediğin kadar gitmem de dinlemezki eve geldi dışarıya çıktık oğluşta uyuyordu nerdeyse hiç konuşmadık hele o kavgayı ben sıkıldım gidelim diyorum o başka yere gidelim diyor olmazçocuk uyanınca ağlar acıkır falan bahane buldum ama tabi yinede hemen eve getirmedi bugün nasılsın daha iyi misin diyor bende iyi gibimiyim dedim iyi olmanı isterim dedi okadar başka hiçbişey konuşmadık özürde dilemedi ama hala soğuk ve mesafeli davranıyorum biraz zamana ihtiyacım var kendi yaralarımı kendim tamir etmeye alıştım nasıl olsa :sinifsinif:
vayyyy süpermiş güle güle sağlıkla mutlulukla yatsın oynasın büyüsün odasında burak paşa

bence kardesler arsında cok fazla yas farkı olmamamlı dıyorum kendım korunmuyorumya sızıde tesfık edyım sempatiksalakcinniıkıncıyı bebek calısmalrı basladı yanı:kedi:
anam ne kadar hızlısınız :1shok: inş. Allah istediğinizi tez vakitte verir canım insan bir kardeşi olsun istiyor demi en iyisini yapıyorsun daha sonra olmaz diye teredüt ediyorsun belliki inş. hemen olurda ikiside beraber büyütürsün
offff nasıl bi cesaretle sana bunu söyleyebiliyor.tabi emin ya gidemeyeceğinden aslnda bi gözlerini korkutmak lazım.bakalm o zaman bidaha söyleyebilirlermi.

ya ben sizin kocalarınızı ne edemmm..ne kadar kolayy yaa..ama gerçekten gitsen peşinde dolanırrr...
evet hakılsınız erkek milleti işte hepsi aynı klava:

ya benim oğluşta hiç yüz üstü yatmıyor düz kafalı oldu kocişte kızıyor bana bende yatırıyorum paşa hemen sırtüstü vaziyete geçiyor yüzüstü yatmaktan nefret ediyor kafası çok şekilsiz oldu sonra bana kızacak ilerde :1no2:

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim inşallah herşey yolundadır ben geldim kimseler yok buralarda özledim valla hepiniziopuyorumnanaktan

selam kızlar. hala çok kötü boğazım. ıhlamur içtim ama ne fayda (
hava da çook sıcak.Miray isilik olacak diye ödüm kopuyor: bu halimle bi de banyo yaptırdım. neyse ki uyudu hemen.

ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????

2. ayda yapılan verem aşısı değil mi o?

turkkahvesi85 kullanıcısından alıntı
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, birden bire oraya çıkması sizin için alışma süresi gerektirir, iyi olur inşaAllah... iş neydi?

hulen kullanıcısından alıntı

ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????
3.ayda aşı yok bildiğim kadarıyla...

yassı kafa olayı biz de hiç olmadı Allah'a şükür, yuvarlak çok hoş bir kafası var...
ben yan yatış yastığıyla yatırdım hep, bi sağa bi sola... son bir kaç haftadır da sırt üstü ve yüzüstü de yatıyor...
tabii uykuya dalınca yüzüstü çeviriyorum, gazı olduğunda daha rahat ve uzun yatıyor yüzüstüyken...

bizim hanımda 3.ay kilo alımı yavaşlamış, bende hissdiyorum bariz sütüm azaldı...
gerçekten faydasını gördüğünüz bir besin falan var mı sütü arttıran??

Bu arada Gazze'deki olaylar da insanı çook üzüyor, Allah yardımcıları olsun ne diyeyim ki...:Saruboceq:

hayır ipka vermiştik naz çok küçük diye seneye gidecektik ama bu yıl yollamışlar hemde tercih dışı bi ile, diyarbakıra.
hayırlısı olsun. sadece naz küçük diye üzüldüm ama nasıl olsa sadece mamayla besleniyor annem bakacak biz yerleşiriz sonra gelir.
rüyadayım sanki hala şoktayım. nasıl bi yer nedir necidir bilmiyorum. ama diyarbakır yani, adı üstünde.

Merhaba kızlarrrr. Nesılsınız.. Geçmişi okuyamıyorum kaç gündür. Umarım herkes iyidir...

Canım hayırlı olsun... Tayin mi bekliyodunuz siz?

hoşgeldin canım. iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın?

nette 3. ayda aşı diye görünce şaşırdım zaten. yaptırmadık ki. bi sorayım dedim.

süt artırmak için: dereotu, bol su,( bulgur, soğan ve tatlı der eskiler ama bene su içirdiği için öyle !!! ) diye biliyorum.

benim kuzenimde Diyarbakır'da polis. bi tanıdığımız da hava astsubayı orda. ikisi de memnunlar. darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…