durduk yerde mı gıt dedı sana ortada bısey yokken daha neler kafayı mı yemiş nelmaz:
ahh bu erkekler
kolaymıymış öyle çık git demek
artık çocuk oldu pısıp oturcaz mı sanıyolar ne zannadiyolar kendilerini
klava:
tuğbacım,ne oluyor bu adamlara anlamıyorum.Ya bir sürü hormonal dengesizlik yaşayan biziz ama anlayış bekleyen onlar yaa deli olucam.Hepimiz de var bi tane canım üzülme.
Dört duvar arasında neler yaşanıyor kimseler bilmez...
ayyyy valla tam sopalık bunlar anam da anam.klava: ne haddine evden kovmak
TUĞBA bu erkekler hep aynı canım
yarın hatasıını anlar ama olan bize oluyor işte
tuğbacım çok üzüldüm canım ah bu adamlar hiç beklenmedik anda öle şeyler derlerki valla of of...üzülmer canım ya anlar hatasını ooo...
.
iyi akşamlar teyzolar
net yoktu bugün akşama kadar giremedim az önce bulundu geldi:))))
tuğbacım hiç sıkma canını kendisi suçunu anlıyacaktır çokta pişman olucaktır eminim..hepsi aynı bunların bizde fena girdik dün birbirimize hemde çok fenaaa(( bugün kaç kere aradı tabi açmadım teli msj üstüne msj benimde çekip gidesim vardı ucuna kadar geldi geldi geri gitti off offf
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. ama bu söylediğini yüzüne vur zamanı gelince pişman olsun. çok ayıp çokkk. sıkma sen canını.
tuğba, kocişler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. bosver hepsı aynı .yuzne vuruyorum bazen pişkinlikle sırıtıyo ozaman dahada kızıyorum.
vayyyy süpermiş güle güle sağlıkla mutlulukla yatsın oynasın büyüsün odasında burak paşanihayet........en sonunda........büyüklerin- aman büyüyünce genç odası alırsın-ne gerek var, paranızı atın kenara ev alırsınız-- demelerine rağmennn..hamilelikten beri mağaza mağaza gezdiğim, sonunda eşimle ortak olarak beğendiğimiz bebek odasını ALDIKKK..:lepi:
anam ne kadar hızlısınız :1shok: inş. Allah istediğinizi tez vakitte verir canım insan bir kardeşi olsun istiyor demi en iyisini yapıyorsun daha sonra olmaz diye teredüt ediyorsun belliki inş. hemen olurda ikiside beraber büyütürsünbence kardesler arsında cok fazla yas farkı olmamamlı dıyorum kendım korunmuyorumya sızıde tesfık edyım sempatiksalakcinniıkıncıyı bebek calısmalrı basladı yanı:kedi:
offff nasıl bi cesaretle sana bunu söyleyebiliyor.tabi emin ya gidemeyeceğinden aslnda bi gözlerini korkutmak lazım.bakalm o zaman bidaha söyleyebilirlermi.
evet hakılsınız erkek milleti işte hepsi aynıya ben sizin kocalarınızı ne edemmm..ne kadar kolayy yaa..ama gerçekten gitsen peşinde dolanırrr...
http://img34.imageshack.us/img34/8475/fotoraf0040f.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/1782/fotoraf0042m.jpg
işte yassı kafa sorunu için buldugum cozum inşallah baasarmısımdır
bulbulcum nasılsın prenses nasıl
selam kızlar. hala çok kötü boğazım. ıhlamur içtim ama ne fayda(
hava da çook sıcak.Miray isilik olacak diye ödüm kopuyor: bu halimle bi de banyo yaptırdım. neyse ki uyudu hemen.
ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
2. ayda yapılan verem aşısı değil mi o?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, birden bire oraya çıkması sizin için alışma süresi gerektirir, iyi olur inşaAllah... iş neydi?turkkahvesi85 kullanıcısından alıntı
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
3.ayda aşı yok bildiğim kadarıyla...hulen kullanıcısından alıntı
ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????
Merhaba kızlarrrr. Nesılsınız.. Geçmişi okuyamıyorum kaç gündür. Umarım herkes iyidir...
Canım hayırlı olsun... Tayin mi bekliyodunuz siz?
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, birden bire oraya çıkması sizin için alışma süresi gerektirir, iyi olur inşaAllah... iş neydi?
3.ayda aşı yok bildiğim kadarıyla...
yassı kafa olayı biz de hiç olmadı Allah'a şükür, yuvarlak çok hoş bir kafası var...
ben yan yatış yastığıyla yatırdım hep, bi sağa bi sola... son bir kaç haftadır da sırt üstü ve yüzüstü de yatıyor...
tabii uykuya dalınca yüzüstü çeviriyorum, gazı olduğunda daha rahat ve uzun yatıyor yüzüstüyken...
bizim hanımda 3.ay kilo alımı yavaşlamış, bende hissdiyorum bariz sütüm azaldı...
gerçekten faydasını gördüğünüz bir besin falan var mı sütü arttıran??
Bu arada Gazze'deki olaylar da insanı çook üzüyor, Allah yardımcıları olsun ne diyeyim ki...:Saruboceq:
hayır ipka vermiştik naz çok küçük diye seneye gidecektik ama bu yıl yollamışlar hemde tercih dışı bi ile, diyarbakıra.
hayırlısı olsun. sadece naz küçük diye üzüldüm ama nasıl olsa sadece mamayla besleniyor annem bakacak biz yerleşiriz sonra gelir.
rüyadayım sanki hala şoktayım. nasıl bi yer nedir necidir bilmiyorum. ama diyarbakır yani, adı üstünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?