sonra belli olcak tam olarak neresi ama inş ilçe değildir de merkezdir
selam kızlar. hala çok kötü boğazım. ıhlamur içtim ama ne fayda(
hava da çook sıcak.Miray isilik olacak diye ödüm kopuyor: bu halimle bi de banyo yaptırdım. neyse ki uyudu hemen.
ya bu arada 3. ayda sağlık ocağında aşı yaptırdınız mı? tüberkiloz aşısı mı neymiş?????
şoktayım
tayinimiz çıktı bugün
hemde diyarbakıra. inanamıyorum..
Kızlar herkese merhaba
akşamdan beri başım ağrıyor. gecede hiç uyuyamadım başımın ağrısından bir de bacaklarım ağrıdı... offf sanki çatlayacak gibi başım. akşam ilaç aldım o da fayda etmedi. melis de akşam o kadar huzursuz oldu ki. yazık eşim susturmaya çalıştı uyutmaya çalıştı ama nafile... illa beni istedi. her zaman kendi kendine uyuyan çocuğa dün birşeyler oldu.
geçmiş olsun canım..bebişlerede bişey oluyo anneler rahatsızlanınca....
saol sibelcim. valla sanki çocuk benim rahatsız olduğumu anladı ve o da huzursuzlandı. şuan biraz hafifledi gibi sanki başım.
kızlar geçmişe pek bakamıyorum hülya odanız çok güzel hayırlı olsun
sizin bebişler ayaklarını tutyor mu?
günaydın kızlar...
çok canım sıkkın
bi kaç gündür ecenaz öksürüyodu oğazında hırıltı vardı balgam sanırım atamıyodu burnuda akıyodu...üşüttük heralde diye doktora götürdüm dün...muayenesini yaptı doktor çok şükür çok ciddi bişi yokmuş boğazında falan sadece balgam söktürücü yazdı...
ama gelgelelim kilo alımında şok olduk...ecenaz 1 ayda sadece 200 gr almış...geçen ay 900 gr almıştı...doktorda şaşırdı herşeyi normal hiç bi sorunu çok şükür kalbi ciğerleri vs..
ama birden kilo alımının düşmesi şüphelendirdi şimdi idrarını kontrol edecekler idrar biriktirip götürcez hemen...
emmeyi reddettiğinden olmuş sanırım sütüm biriktiği için yeni süt üretememişim olanda kalitesini yitirmiş
eğer idrarda sorun çıkmazsa beslenmesini kontrol altına alcaz dedi...
yinede üst sınırda endişelenme dedi sadece birden düşüş olması şaşırtıcı dedi
dua edin bize teyzoşlar...geçen ay 7800 gr dı bu ay 8000 olmuş boyda 63 cm di 65 olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?