2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam teyzeler! geçmişi okumak mümkün değil kaç haftadır giremedim, umarım herkes iyidir, okuldayım sonunda! gerçi dersler bitmiş fln ama olsun evden çıkmak güzelmiş, ofisi kendime uygun hale getirmek için ordan oraya dolandım bugun, bol su içmek için cam surahi, süt ve ısırgan cayı icmek icin su ısıtıcısı, kenara sinip pompa kullanabilmek icin uzatma kablom, vs vs hersey tamam gibi simdilik sanırım becerebileceğim

oğluş da semiriyor hala, sanki gece yatıyor sabah kalktıgında ya yanakları daha şiş ya da boyu daha uzun geliyor, babasıyla oturup tartışıyoruz sana da daha buyuk geldi mi bu sabah diye garip işmiş,
haftaya 4 ay kontrolumuz var bakalım ne çıkacak, gecen ayki aşısında epey aglamıstı canım, meme bile sakinleştirememişti çok üzüldüm bakalım bu ayki nasıl geçecek,

bahar temizliğini boşverin, uzanın dinlenin kızlar, bebişler önemli bebişler,

herkese selamlar,

yat yat sıkıldım. dışarı çıkalım bari biraz. balkondan güneşlenmişti ama bi de parka götüreyim Miray'ı. hem biraz alışveriş yapmam gerek. görüşürüz.

slm kızlar geçmişe bakamıyorum herkez iyimi
hulen geçmedimi canım hala geçmişolsun
türkkahfesi hayırlı olsun canım ya inş.iyi bi er çıkar

Geçmiş olsun hülyacım inş.biran önce iyileşirsin canım...

geçmiş olsun canım..bebişlerede bişey oluyo anneler rahatsızlanınca....

kızlar geçmişe pek bakamıyorum hülya odanız çok güzel hayırlı olsun
sizin bebişler ayaklarını tutyor mu?

evdeki kullandığım mallara bakıyorum da hep yahudi malı
adamları biz zengin etmişiz, gidip tüm paramızı onların ürünlerine veriyormuşuz
bizim paramızla silahlanıp bize doğrultıyorlar o silahları klava:
kızlar bebişlerimizin popolarını sardığımız bezler diğer bebişlerimizin kanrevan içinde kalmasına sebep oluyor...
neyse öffff elimizden gelen başka birşey de yokki. yalnız bu kadar sessiz kalmayalım en azından facebook u olanlar bazı şeyler paylaşsın.

ya birde kimse yanlış anlamasın da(tabi bazı arkadaşların yazdıklarını biliyoruz) sabahtan akşama kadar nerdeyse her konuda konuşuyoruz neden bu konuda birşeyler söylemiyor kimse? unutmaya mı çalışıyoruz? sitenin sahibi ya israil yanlısıysa ya bizi siteden atarasa diye mi korkuyoruz? sadece siteden bahsetmiyorum heryerde aynı şey.
ben anlamadım ki bu türk milleti neden susuyor? yahudi malı kullana kullana onların yaptıklarını normal mi görmeye başladık acaba?
sürekli gözümün önüne şu olay geliyor: filistinli yeni doğmuş bebeğini havaya kaldırıyor, belli ki sevinçli. alçak israil askeri bebeğe ateş ediyor ve öldürüyor...
daha ne deyim hepimizin bebeği var (Allah bütün bebekleri korusun zalimlerden.) hepimiz o annenin ne hissettiğini yüreğimizde hissedebiliriz senağlama
o kadar doluyum ki sayfalarca yazsam yetmez bana........

günaydın kızlar...
çok canım sıkkın
bi kaç gündür ecenaz öksürüyodu oğazında hırıltı vardı balgam sanırım atamıyodu burnuda akıyodu...üşüttük heralde diye doktora götürdüm dün...muayenesini yaptı doktor çok şükür çok ciddi bişi yokmuş boğazında falan sadece balgam söktürücü yazdı...
ama gelgelelim kilo alımında şok olduk...ecenaz 1 ayda sadece 200 gr almış...geçen ay 900 gr almıştı...doktorda şaşırdı herşeyi normal hiç bi sorunu çok şükür kalbi ciğerleri vs..
ama birden kilo alımının düşmesi şüphelendirdi şimdi idrarını kontrol edecekler idrar biriktirip götürcez hemen...
emmeyi reddettiğinden olmuş sanırım sütüm biriktiği için yeni süt üretememişim olanda kalitesini yitirmiş
eğer idrarda sorun çıkmazsa beslenmesini kontrol altına alcaz dedi...
yinede üst sınırda endişelenme dedi sadece birden düşüş olması şaşırtıcı dedi
dua edin bize teyzoşlar...geçen ay 7800 gr dı bu ay 8000 olmuş boyda 63 cm di 65 olmuş...

Gülşahcım geçmiş olsun canım inş.önemli bişey yoktur biran önce düzelir Ecenaz.
Zeynepte eskisi kadar çok emmek istemiyo benimde akıyor sütler ama cadı kızım zor tutuyo memeyi ben dişleri yüzünden emmek istemediğini düşünüyorum ama baksana bunlar toplu halde memeyi bırakacaklar herhalde çevremdekiler kızlar fazla emmez erkekler kadar diyolar, küçük oğlum 21 ay emdi bakalım kızçem ne kadar emecek üzülme canım inş.tahliller temiz çıkar iyi olacak Ecenaz ...

inş SELMA saol...
evet öncedende demiştim bu dönemde reddedermiş çoğu bebek emmeyi..doktor bu dönemde anne sütünün tadıda değşir ama geri eski tadına döner sakın vazgeçme emzirmekten dedi...

Tadı mı değişirmiş? ılk defa duydum. Benim bebeğim zaten daha yeni 5'i gördü. Şimdi bi de daha da mı az alacak? Vay benim halime o zaman. Maşallah ama adaş yine de çok iyi bi kiloda bebeğin. Zaten ilk 3 ay çok kilo alırlar sonra yavaşlar denmemiş miydi? Seninki dört olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…